אתם חייבים להכנס ולקרוא את זה!

אתם חייבים להכנס ולקרוא את זה!

כנסו ותראו מה זה הליכוד האמיתי אחרי שבחרו בפרימריז ב"עלק" "דמוקרטייה" (בסך הכל חברי מרכז מקומבנים! בניגוד לבחירות דמוקרטית כמו בעבודה.) רשימה אפורה, חסרת נסיון וקיצונית (שאפילו פייגלין צוטט כשאמר שהוא שמח עליה!!!) כדאי שתבינו מי הם הליכודניקים: "כל השמאלנים נאצים" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=69263812 ושלל איומים וקללות שתוכלו למצוא בפורום הליכוד, כמו גם מצד המנהל של הפורום המתרסק הזה. "צריך לירות ברן כהן ע"מ להרוג אותו" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=69525585 תראו איזו התחמקות "אינטיליגנטית" של מנהל פורום משטויות שהוא עושה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=69723202 אף אחת מהתגובות הללו לא נמחקו ע"י המנהל והן ראייה לכך שהליכוד הוא קיצון שיש להוקיע אותו! בנוסף, שימו לב כי הפורומים מלאים הודעות שנאה ו"איחולי מוות" לשרון מצד מתנחלים קיצונים וליכודניקים גאים! רק כנסו לארכיון פורום הליכוד ותראו את הרמה הנמוכה של הליכודניקים כאן! תראו כמה קללות ואיומים! חברים, זה הליכוד האמיתי! כל אופצייה אחרת עדיפה!

למה בכלל להכנס לשם? :)

אני לא יודע למי אתה מצביע, אבל מה שבטוח - לא הייתי ממליץ להכנס לפורום הזה - יותר מידי קללות והכפשות ומעט מידי דיון תרבותי ומעמיק.

מה אפשר לומר - פורום שכולו ביוב

מנהל הפורום בעצמו חבר מרכז , וכנראה שהוא כבר רגיל לבלגן במרכז , אז התרבות הנמוכה בפורום לא מפריעה לו.

ילי28

New member
עלק,כאילו עמיר פרץ לא היה מקומבן

המקובן הגדול מכולם. בכל מקרה הליכוד והעבודה לא רלבנטיות.

לא כל הליכודניקים כאלה, אבל

הנה עוד אחד, בכינוי Archibald, שמאחל לראש הממשלה למות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=69754539 גועל נפש.. ואין מה להוסיף.

NIKESTYLE

New member
אתה נסחף.פורום עבודה גרוע יותר

ניתנת שם במה לשנאת ישראל הסתה נגד רה"מ ששכוכב כעת בבית החולים,פגיעה בחיילי צה"ל ,כינוי מנהיגים יסודיים של המדינה כגון ז'בוטינסקי-משתף פעולה עם הנאצים בזמנו.בנוסף כל מי שנגד אותן דיעות מכונה נאצי,גזען,פאשיסט טול קורה מבין עינייך. אני לא חסיד של הליכוד ,למעשה תמיד הצבעתי עבודה אבל מה לעשות שעבודה של רבין ,דיין,יגאל אלון (כולם ז"ל) איננה עבודה של פרץ ומרצ. מפלגת העבודה חייבת להתעשת לחזור אל העם,אל השורשים וכן גם אל המסורת המסורת היהודית. מי שטישטש את זהות העבודה אלו אותם יוסי ביילינים ושמעון פרס למינהם שהקצינו את עמדות העבודה שמאלה וברגע האמת ברחו למרצ ,ושאר המפלגות. אז שלא יעבדו עליכם!

תראה על מה הם כותבים שם עכשיו -

בגלל פוליטיקה ודעות הם מגיעים למצב בו יורדים וצוחקים על אמנון אברמוביץ ועל כך שנפצע קשה בשריפה! מקללים את יאיר לפיד ואת התקשורת.. "מאחלים" לשרון למות.. רק מקללים ומלכלכים. בקושי מדברים שם על משהו טוב, אם בליכוד או בכלל - המון פסולת ורקבון.. ומעט מאוד דיון ושיח. תת רמה של אנשים, מצטער.. מעולם לא ראיתי פורום שמגיע לרמה הזאת.

המגן הימני הזה צריך כרטיס אדום!

מה זה זה ??? ממש דוחה , ועוד מתיימר להיות עו"ד , טוב רוב העורכי דין .... (צונזר עקב הימנעות מלהיות בוטה)

זה הזמן בו ראוי לא להתייחס לדברי

אחרים ולנסות להתמקד בעשייה והעברת מסרים נכונים ראויים וחיוביים . שאחרים יעשו את "העבודה השחורה" ויקלקלו לעצמם , כאן ראוי להגיב עניינית להציג עמדות ולא להיסחף לרמה או לדיון לא ראוי . שבוע טוב ומהנה לכולם

um21

New member
ל"אני כותב" היקר

בוא אני אסביר לך לאט כדי שתבין מהר. בתור חבר טוב של "מגן ימני" אני בטוח במאת האחוזים כי הוא עולה עליך בכל פרמטר. הבדל בינו לבינך הוא פשוט, "מגן" הוא דמוקרט ותומך בחופש הביטוי כך היא תנועת הליכוד תנועה בעל מסורת דמוקרטית התומכת בחופש הביטוי. בניגוד לליכוד קדימה והפורום אותו אתה מנהל תומך במחיקות ודיקטטורה. מה שלא מתאים למנהיג צריך להימחק. אין דמוקרטיה אין מגוון דעות אין כלום. מגן לא מחק הודעות מצד ימין קיצוני ומצד שמאל קיצוני כי חופש הביטוי הוא דבר חשוב שלצערי עלול להיעלם תחת הדיקטטורה הצפויה לנו תחת שלטון אחורה ומושחתיה. נ.ב אני מכיר אישית את כל מועמדי קדימה שבאו מהליכוד וירקו לבאר ממנה הם שתו בשביל דבר אחד ויחיד הכסא

אם קיימת פה כזאת דיקטטורה?

א. מה אתה עדיין עושה כאן? ב. מדוע באמת לא נחסמת עדיין או הועפת מהפורום? ג. מדוע אתה מלין על כך ולא פונה להנהלה? עזוב אותך משטויות.. אין לי בעייה עם "מגן ימני".. יש לי בעייה עם האנרכיסטים הקיצונים בפורום ההוא - וזה לא משהו אישי - הם פשוט פוגעים במדינה, לדעתי :)

תומרס1

New member
אין מה לחפש בפורום הליכוד

כל הכותבים שם מתחרים בינם לבין עצמם מי מקלל יותר ומי כותב ברמה הכי נחותה שיש.. אין שם באמת דו שיח ולצערי מנהל הפורום שם לא ממש תורם אלא בדיוק להיפך, הוא נותן יד לכל מה שקורה שם.. חבל

mean girl 16

New member
זה ממש לא נכון..

תמצא לי משהו אחד לא ראוי שמגן כתב. זה נכון על חלק מהאנשים באמת, אבל לא יפה להשמיץ את מגן סתם.

תומרס1

New member
לא אמרתי שמגן כתב משהו לא ראוי

כתבתי שהוא נותן במה ולגטימציה לאנשים לכתוב דברים לא ראויים..

mean girl 16

New member
לא מדוייק

כשזה מגיע לרמה קיצונית הוא חוסם. אני לא רואה צורך לחסום כל אדם שכותב לא לעניין, כי זיש דבר קטן שנקרא חופש הביטוי והעובדה היא באמת שיש המון כאלה בפורום ויניב לא חוסם את כולם.

bhnadav

New member
חופש ביטוי שפוגע בהתנהלות של הפורום

זה לא דבר שמקובל עליי. אם פותחים פה סתם שרשורים חדשים חסרי כל תוכן משמעותי שתורם לפורום, זה ממש לא מקובל עליי והודעות כאלה צריכות להימחק. אנשים שבאופן כרוני עושים זאת - צריכים להיחסם. זה מונע מהפורום להתנהל בצורה נורמלית, שרשורים שהם חשובים באמת נדחקים לעמודים המישניים, והפורום נהיה גדוש בהודעות חסרות כל משמעות ותוכן שתורם לפורום ושמפתח דיונים.

לזכותו של מגן ימני ראוי שיאמר

הוא נותן לכולם כמעט באופן מוחלט להתבטא מלבד פעמים ספורות בהם נחצו כל גבולות הטעם הטוב . מעבר לכך , ראוי שלא להתייחס לדברים הבוטים והנלוזים שנכתבים , כל אחד יעסוק בענייניו הוא , ינסה להביא את האמונה שלו עד כמה שניתן כך שתהיה ברורה ראויה והגונה מבלי לנבל את הפה או להשמיע דברי נאצה . בסופו של דבר כל אחד אחראי לדבריו ולאשר הוא כותב וכך ראוי שיהיה הדבר . המשך שבוע טוב לכולם

mean girl 16

New member
די להגזמות

לא יורדים על אברמוביץ' על כך שהוא נפצע קשה בשריפה, אלא על כך שהוא איש תקשורת ציני וכל היוצא בזה. דיי לעוות.

למעלה