אתם חייבים לעזור לייי!!!!!!!!!!!!!

djoren

New member
אתם חייבים לעזור לייי!!!!!!!!!!!!!

שלום לכם. קוראים לי אורן ואני בן 16 . אני רואה את עצמי בעתיד עובד אך ורק בחברת סטארט אפ!!!!!!!! אין לי חיים ! המחשב זה החיים שלי! אתם חייבים לעזור לי, הזמן הפנוי שלי הולך ואוזל ! אני חייב להתחיל ללמוד שפות !!!!! לא משנה איזה הכללללללל!!! לאט לאט אני אשקיע מבטיח! התחלתי את c הפסקתי כי החוג היה ממש רחוק ולא היה נח לאבא שלי לקחת אותי! למה אני לא מוצא אתרי לימוד מקיף בעברית???? איזה דיכאון אתם חייבים לעזור לי!!!!! לקחתי ספר מחבר על שפת c ולא הבנתי כלום !!!!!!!!!!!!!!!! איזה ספר מטומטמם !!!! לא מסבירים איך לעבוד ! הם רושמים פונקציה ולא מסבירים מה זה אני לא מאמין מי הדפוק שהוציא אותו לאור! לא משנה נו מה אתם אומרים? יש מישהו נדיב שיעזור לי בכל דרך כלשהיא? אני בדיכאון.. אורן.

עידית_

New member
קודם כל תרגע.

שתה מים או משהו. אתה נשמע קצת היסטרי בשביל בן 16 בחופש הגדול
. חוץ מזה אם אתה מתכוון לעבוד בעתיד בחברת סטרט-אפ אז כדאי לך מאוד דווקא כן שהיו לך קצת חיים עכשיו חוץ מהמחשב, כי כשזה יקרה - אז תשכח מזמן פנוי. תהנה כל עוד אתה יכול... ועכשיו ברצינות - איזה ספר זה היה? באמת בעברית רוב הספרים הם לא מי יודע מה. אני למדתי C עם "ללמוד C" של יואב נתיב. הוא די טוב למתחילים. (אמנם ידעתי תכנות לפני זה, אבל לדעתי הוא טוב גם למי שלא). אפשרות אחרת היא לקחת ספר באנגלית. הם יותר טובים. וזה גם יעזור לך מאוד בעתיד אם תתרגל עכשיו את האנגלית שלך. אפשרות נוספת היא להתחיל ישר עם C++ . אם תבחר בזה (למרות שלדעתי עדיף באמת להתחיל עם C) אז אני מאוד ממליצה על הספר "C++ מהיסוד" של הרברט שילדט. הוא יסודי ומעמיק ועם הסברים מצויינים. בכל אופן המון בהצלחה, ואתה מוזמן לשתף אותנו תוך כדי הלימוד בכל דבר שאתה מתקשה או לא מבין, ונשמח לנסות לעזור . רק לא להיות בדיכאון
.

daviden

New member
תשובה יפה, אהבתי ../images/Emo45.gif

אני דווקא ממליץ על JAVA. זאת השפה הכח חזקה בשוק היום לדעתי. ויש לה כלים פשוטים יותר לכתיבת תוכנות הקשורות באינטרנט. אני מכיר את הספר "JAVA עכשיו", ולדעתי הוא טוב למתחילים. והוא בעברית.

IdanR

New member
שלום אורן.

נראה לי שאנחנו כבר מכירים. אבל אתה בטח לא יודע מי אני... (רמז, אתה מכיר אותי מפורום אחר כאן בתפוז. אבל ששש.. זה סוד) אם לא הבנת כלום מהספר אז כניראה שהוא לא מספיק מופשט בשביל מישהו מתחיל. הייתי ממליץ לך להתחיל עם ספר יותר פשוט. אם תהיה לך שאלה כל שהיא, הפורום הזה קיים כדי לעזור.
בהצלחה! -עידן.

erezsh

New member
שלום לך

אני לא מזמן פתחתי אתר לתכנות בכתובת: progcenter.alturl.com שמכיל כרגע את השפות: assembly,qbasic,Visual Basic,C/C++,ASP אתר טוב נוסף עם יותר מידע הוא: programmersheaven.com

למעלה