אתם חייבים לעזור לי!!

מקסימה1

New member
אתם חייבים לעזור לי!!../images/Emo7.gif

אז ככה. למדתי קורס עיצוב מיטבחים ואני עוסקת כבר שנתיים כמזכירה בחברה גדולה ויוקרתית למיטבחים. במהלך השנתיים האחרונות צברתי יידע נרחב בתחום המיטבחים ואני רוצה מאד לעבוד כבר כמעצבת.לצערי הדרך להיות מעצבת בחברה שבה אני עובדת מאד קשה ומפותלת. היום אני נימצאת במצב של שביזות נוראית מהעבודה, מצב שאני לא מסתדרת איתו. זה לא אני. אני אדם שאוהב להשקיע ולהיתקדם ולהיות מסופקת מהעבודה. עכשיו אני רחוקה ממצב זה.גם את השכר מסרבים לעלות לי כרגע. שלחתי קורות חיים עם בקשה לשמור על דיסקרטיות לכמה חברות ולא פנו אלי עדיין כמו כן לא רשמתי את שם החברה בה אני עובדת כרגע אלא- "חברה גדולה למיטבחים" וציינתי מה אני עושה ומהן היכולות שלי מבחינה מיקצועית. מה אתם מציעים לי לעשות? בארכי ג'וב אני כל יום וכמובן בלוחות השונים. אשמח מאד לתגובות פרקטיות. תודה

גולי מ

New member
מקסימה, לצערי, את חיה את המיתון

וכמו כן, את אינך לבד בבעיה (אפילו שאני יודעת שאין בזה נחמה). ההצעה הכי טובה שיש לי לתת לך, זה להמשיך במה שאת עושה - לשלוח קורות חיים לחברות נוספות ולמעצבים. את מה שיש למקום הנוכחי ללמד אותך, המשיכי ללמוד, בין אם זה בתיכנון, בתיאום ו/או בביצוע. כל פרק זמן שאת שם, בסופו של דבר, נספר לזכותך. שיהיה לך בהצלחה.

uvls

New member
לכולם

קשה בהתחלה. לכולם. נשמע שנתקעת בתפקיד לא מספיק יצירתי ומספק, ואם זה ברור לך - את כבר בחצי הדרך. אם את מעוניינת להישאר בתחום המטבחים, כנראה שהדרך היא אכן לחפש משרה בחברה אחרת. אם את בטוחה ברצונות שלך, הרי שאין לך מה להפסיד בטווח הארון וכדאי לחשוב על להגביר את הלחץ על הבוס שלך. אם את מעוניינת לעבור לעיצוב פנים, הרי שהדרך היעילה ביותר (לדעתי) היא לנסות לקחת על עצמך פרוייקטים באופן עצמאי. מתחילים אצל מכרים ומכרים של מכרים ובני דודים מדרגה שלישית, חצי בהתנדבות, עובדים בלילות ומתרוממים לאט לאט. לגבי מציאת עבודה במשרד אדריכלים או מעצבים, נשמע שלא שם טמון היתרון היחסי שלך, שהרי את מתמודדת מול אנשים עם תואר בעיצוב או אדריכלות וגם כך מדובר במשימה כמעט בלתי אפשרית בימינו. נסי לחפש, אולי דרך קשרים אישיים, מעצב להיצמד אליו כסטאג'רית, אבל אל תבני על משכורת של ממש. כדאי להתחיל מן המקומות בהם את מרגישה בטוחה - עיצוב מטבחים. ישנם אנשים שמחפשים בדיוק את השירות הזה, מעוניינים לעבוד עם נגר פרטי ומחפשים מישהו שיסגור עבורם את הפינה הזו. אפשרות אחרת היא לנסות להתחבר לנגר כזה ולהציע לו סוג של שיתוף פעולה, כך שיוכל להציע חבילה שלמה יותר ללקוחות ("מעצבת הבית"). בכל מקרה, הדרך ארוכה ושום דבר לא ידוע, פרט אולי לחוסר הסיפוק הנוכחי שלך. וגם זה משהו. נא לא להתייאש ולא לקפוא על שמרייך. כל מי שמתחיל עובד גם בלילות וגם בסופי שבוע, והאמת, נראה לי שזה אף פעם לא נגמר. תלמדי תוכנת שרטוט, רצוי אוטוקאד. תלמדי תכנת תלת מימד, SketchUp היא קלה יחסית ושימושית. נסי ללמוד את רזי השיווק החמקמקים. המון הצלחה, יובל

למעלה