אתם חייבים לעזור לי!!!!!!!!!

nIcKiTa

New member
אתם חייבים לעזור לי!!!!!!!!!

תתגידו שאתם מוכנים? אני צריכה המון המון חומר על סנטיאגו! אתרים, תמונות הכל!!!!! תתודה מראש חן

בלה בלה בלה

יש לי רק שתי תמונות שלו! TaLI

nIcKiTa

New member
יש לכם אתרים?

אני חייבת! המון המון חומר סנטיאגו מיי לאבבב

Rotem Lisa

New member
אממ.. שונאת מחבלים+ערבים!!

פאק דאם!! לכו תמצצו, מפגרים :( בלה.. תסלחו לי, אני חייבת להוציא את זה :( כגןךעיולסבניסבלןט´ק489אטןסכיה לןעחדגיעוןסעהסוםהעסחהנסצנה ת-מ-ו-ת-ו-!! כולםםם!!! (נו.. טוב, לא כל הערבים.. הערבים הרעים!! פאק!!)!! אני מרשה לכם למות, מפגרים\מטומטמיכ-עטחןמה\ בני ז.. אררג!! הנה כמה אתרים..: אתר אחד בנתיים, כי אין לי כח לחזור לאתר של דביר ונתן
אממ.. אז.. הנה בנתיים.. וסליחה שוב.. הייתי חייבת להוציא את זה. פאק!! i hate ערבים!! ולא אכפת לי איך אומרים!! תמותו אמןןןןן!!!!!!! ס´עמק!!! לא אכפת לכם מהילדים שלכם! ראיתי בחדשות שאבא אחד שהבן שלו התפוצץ או משו כזה בישראל, אצלנו, אז.. אממ, הוא אמר- "לא נורא, הלך אחד, יש עוד חמישה."- אין להם ערך לבני-אדם!! העיקר להרוג!! יו, אני לא מאמינה!! תמוותוווווווווווווו, משוגעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ערפאת מחבל!!!!!!!!!!!! טרוריסטטטטט!!!!!!!

Lady Wood

New member
רותם,

אממ..קלטנו שאת שונאת ערבים, (ואני מסכימה איתך בכל מילה!!!!) אבל בכל זאת זה פורום קטנטנות.. E&F

casperit

New member
אוף רותם!!!!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה תשני את כל האיי אייט ערבים לטרוריסטים כי זה פשוט עולה לי על העצבים, אני לא מסוגלת לראות את הגזענות הזו! יעל

babydoll

New member
לחן............

הנה האתר הרשמי של סנטי.......... אז יש קישור ו.....אמממממממממממ זהו........... -
- מוראל

babydoll

New member
אופס...............

או שאין קישור אז הנה האתר......... http://www.geocities.com/santiago_stieben2/

למעלה