אתם חייבים לקרא את זה

אתם חייבים לקרא את זה ../images/Emo36.gif

או, קי, אני זוכר שקראתי פה כמה סיפורים מפחידים, ואני חייב לכתוב את זה אז אני כותב את זה פה. בקיצור, לפני כמה חודשים סיימתי כיתה י"ד, ועכשיו אני לפני גיוס, בכל-מקרה מסיבות אישיות ביקשתי דחייה, עד ינואר, נתנו לי אבל שלחו אותי לחודש "מילואים", סתם אבטחת ישובים (שמירות ב-102), וכזה. בקיצור, אתמול התחילו לכאוב לי השניים, מוות, לא יכול לנשום, קבעתי תור לרופא שינים, אני בא למרפאה אומרים לי היום אין רופא שיניים! אני בא למפקדת שלי בדמעות, לא יכול לסגור את הפה...
בקיצור, היא אומרת לי, היום יש טיולית ל 80, אתה נוסע לרופא שיניים שם, נתנו לי הפניה, ובערב נסעתי, הגעתי ל מחנה 80, הספקתי לרופא שיניים ברגע האחרון, הוא קדח לי שם משהוא, עקר לי שם משהוא, לפחות זה הפסיק לכאוב. אחרי זה אמרו לי שאני נשאר לישון שם, ובבוקר אני נוסע לצילום רנטגן בב"ח 6, (מה קורה עם הצבא הזה? אין שמות? רק מספרים?), אז אני הולך לישון, יש שם כזה הילטון, של סגל, שני הקומות העליונות יש שם כל מני מפקדות. הקומה התחתונה כמעט ריקה, אז נתנו לי מזרן שק שינה וכל זה. בלילה אני שומע כל מני רעשים מההילטון ליד, שאמור להיות ריק, אז, אתם מבינים, בגלל שאין אלי מפקד ישיר, וגם לא הצלחתי לישון בכלל, הרגשתי חופשי לצאת לראות מה קורה שם. בקיצור אני יוצא הולך ברחבה, הכול חושך, אין אף אחד בכל הבסיס, יש רק אור מהקומה התחתונה בהילטון ליד, אני מתקרב להילטון, אני מתחיל לשמועה צעקות בפנים ודיבורים, אני מסתכל בחלון האחרון איפה שהשירותים, אני מסתכל למקלחות אני רואה שם מלא זבל חול, אדמה, אבנים, מלא, מלא דם, על כל הרצפה, אני לא צוחק, לא האמנתי למה שאני רואה. עמדתי שם קצת אחרי זה אנשים התחילו לצאת משם, אז ברחתי לחדר שלי, לצערי הוא פנה לצד השני אז לא יכולתי לראות מה קורה שם. בבקר כשעברתי לרספייה להחזיר את הציוד, עברתי ליד ההילטון, וכל החלונות האחרונים היו מכוסים. לא יודע מה זה היה, זה היה יום ארוך, ועכשיו אני מתחיל לחשוב שאולי חלמתי את זה או משהוא, אתם יודעים איך הצבא מעייף, ובכלל מחנה 80, מאד מפחיד בלילה. אבל בטוח קורה שם משהוא. אני חושב , ש..., אתם יודעים, יש שם מסביב חוות של ערבים, אני חושב שמצאו שם מנהרת נשק, כמו בעזה, או שהתפוצץ שם משהוא.... אין לי מושג מה זה היה... מה אתם חושבים על זה?

WallFlower

New member
הייתי צריכה לשים דגש על המילה גרסא

זו הפעם השלישית-רביעית שאני נתקלת ב"סיפור" הזה...

למעלה