אתם חייבים לקרוא את זה

אתם חייבים לקרוא את זה

ביישן כאילו...מאת: סמדר שילוני, מגזין מאדאם נניח שאתם זמר מפורסם, יוצא להקת בנים מצליחה. ונניח שהייתם צמודים תקופה לא מבוטלת לזמרת פופ אלילת נוער כלשהיא, שטענה שהיא שומרת את בתוליה ליום חתונתה. ונניח שאחרי שאתם זונחים אותה לאנחות היא משמיצה אתכם באוזני כל כלי תקשורת קיים, ובין היתר טוענת שיש לכם קטן ושאתם גרועים במיטה. נניח שמפיקים של תוכנית נצפית ביותר, בסדר גודל של.. מממ.. לדוגמא "סקס והעיר", מציעים לכם להתפשט באחד הפרקים ולהשיב את כבודכם הרמוס. מה, לא תסכימו? פרסומת אחד שלא הסכים הוא ג'סטין טימברלייק, שענה בשלילי בזנ"ט לקארי, שארלוט, ויש להניח בעיקר לסמנטה, כשהציעו לו לבוא נטורל לסט, כך ה"גלמור" מגזין. אחת מההסתייגויות מהרעיון, הסביר הג'סטין, היא שהוא 'לא אוהב להיות ערום'. "אני לא רוצה לעשות סצינות טופלס, או לחשוף את הגוף שלי בשום צורה" מצטנע האקס, "אני ביישן, ואני רוצה לשמור על הפרטיות שלי", אמר מי שטרח לפרט בראיונות בתפוצת נאטו איך גזל את בתוליה של בריטני, ראיונות שהותירו את ספירס מרירה ונעלבת. והמדור אומר – אם ג'סטין לא רוצה להתפשט, אפשר תמיד לבקש מג'ק ניקולסון. גסטין שלנו ביישן

Justin RuLeZ

New member
חמודד שומר על הפרטיות שלו!

אבל תודו שהיה נחמד לראות אותו שם מה לא?!

איזה חמוד!!!

חחחח בישן

RJlake

New member
איזה בונבון!!!

אבל זה לא ממש נכון....כי יש לו הרבה תמונות טופלס והוא גם מופיע באדיסון טופלס או אפילו יותר מזה....

jt fan

New member
דהההההההה

זה ידוע שהוא לא רצה להתפשט לסקס אנד דה סיטי...ואני אומרת....טוב עשה

QAF Fan Block

New member
מתי כתבו את זה?

אולי זאת פשוט כתבה של התקופה שהם נפרדו, ואם אתן זוכרות בתקופה ההיא למצוא תמונה שלו בלי חולצה היה ממש משימה..! הוא ממש השתנה מאז.. מעניין אם הוא היה מגיב באותה צורה היום..?

jt fan

New member
האמת שאני יודעת את זה ממזמן...

ממש מזמן...אבל אני לא יודעת מתי זה נשאל..

למעלה