אתם חייבים לראות את זה!!! כמה קל לחטוף ילדים

אתם חייבים לראות את זה!!! כמה קל לחטוף ילדים

ראיתי את זה והרגשתי חובה לשים את זה כאן.

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=gGIDHrYKJ2s[/URL]

משום מה, אחד הפחדים הכי גדולים שלי הם מחטיפה. היתה לי הזיה מוזרה ביותר כשבוני היתה בת כמה שבועות, והפחד הזה לא עוזב אותי. אני חיה על אי בבריטניה, אחד המקומות היותר בטוחים שיש כנראה, ועדין, משוגעים יש בכל מקום.

אני מדברת על זה עם בוני מגיל די צעיר (3 בערך) ודואגת לשמוע אותה במידה והיא משחקת בחוץ עם חברים. היא יודעת שגם אם היא נכנסת עם אחד הילדים לבית שלו, היא צריכה להודיעה לי לפני כן, וכמובן לא ללכת עם אף אחד שהיא לא מכירה, כולל להכנס לרכב (אפילו אם זה הורה של אחד החברים שלה) ללא אישורי, ועדין.... תראו כמה זה קל.

carlimi

New member
אני לא

מדברת על זה עם הילדים שלי מגיל 3, כי לדעתי הם לא מסוגלים לתפוס בכלל את הסיטואציה ולהבין אותה, ובדיוק כמו הילד האחרון בסרטון, כל דבר הכי קטן ישכנע אותם באפס מאמץ ללכת עם מישהו אחר, גם כזה שהם לא מכירים.
גם ככה בגיל הזה הם לא הולכים לבד לש ו ם מקום!
&nbsp
זה אכן מפחיד מאוד, אבל אני רק רוצה לציין, שרוב מקרי חטיפות הילדים, בארה"ב לפחות, נעשים דווקא ע"י מכרים ובני משפחה, כך שכל עניין ה -לא לדבר עם זרים הופך להרבה פחות רלוונטי.

מפחיד כל כך!

ראיתי את זה וזה פשוט היה מפחיד, במיוחד שהאמהות היו בטוחות שהילדים לא ילכו עם האיש הזר והם כן הלכו...
&nbsp
&nbsp

carlimi

New member
חייבת להודות

שהסרטון הזה די מעצבן אותי. הרבה יותר ממה שהוא מפחיד.
לא כלכך מבינה מה המטרה והרעיון שעומדים מאחוריו.
לא מדובר כאן באימהות מזניחות או לא מודעות לעובדה שילדיהן עלולים אולי יום אחד להיחטף ע"י איש זר.
להיפך, הן בהחלט מודעות לכך, ואף טוענות שהן דיברו על כך עם הילדים שלהם.
מדובר בילדים מאוד קטנים, לא בעלי יכולת תפיסת מציאות כזו עדיין, מה שנקרא תמימים (וטוב שכך לטעמי האישי), ולכן האימהות שם על מנת להשגיח.
&nbsp
מה הן בדיוק אמורות לעשות מעבר למה שהן כבר עושות?

הרעיון שעומד מאחורי הסירטון הזה, הוא

שהילדים שלנו תמימים וגם אם אנחנו מדברים איתם שאסור ללכת עם זרים, זה לא עומד במבחן המציאות.

יש המון הורים במגרשי המשחקים שיושבים ומדברים עם הורים אחרים ולא שמים לב כל הזמן. לדעתי הסירטון הזה, בא להעיר את עיני ההורים, כמה זה קל לחטוף ילד.

למה הסירטון מעצבן אותך?

carlimi

New member
הסרטון מעצבן כי הוא לא אמיתי

בדיוק כמו ההרגשה שקיבלה 1metoo1.
הוא מבחינתי ממש CHEAP PROPAGANDA בדיוק כמו שעושים בארץ לדגומא עם אירן.
חוץ מהפחדה אין כאן כלום.
הילדים שמוצגים בסרטון הם קטנים, וכאלה שלא הולכים לשום מקום לבד גם ככה.
אז כן הורים מדברים בפארק. אי אפשר לחיות את כל החיים בחרדה מוחלטת, לפחות אני אישית בוחרת לא לחיות כך ולא לגדל את הילדים שלי.
כל דבר בהתאם לגיל שלו וליכולת התפיסה במציאות.
וכמו שאמרתי, לפחות בארה"ב, רוב החטיפות נעשות גם ככה ע"י בני משפחה או קרובים או מישהו שהילד מכיר, כך שכל הסיפור הופך להרבה פחות רלוונטי ובעל אחיזה במציאות.

carlimi

New member
אה

ונורא מעצבנת אותי התגובה האעלק מופתעת של האימהות. נו באמת ...

1me too1

New member
אבל

גם כשאני הולכת לפארק עם הילד, ומדבר עם חברה/טלפון, אני תמיד דואגת שאוכל לראות אותו, ואם אני לא רואה אני זזה ומוודאה שאני רואה אותו, הרי בשביל זה אני שם, ולא רק כי יכולים לחטוף אותו, אלא כי אולי הוא נפל, או נפצע, או רב עם ילדים, או מציק למשהו או משהו מציק לו.
ביום שהוא ילך לבד - אז אני אוודא שהוא יודע לא לענות לזרים, לא ללכת עם זרים, יודע לחצות כביש וכל שאר הסכנות.
הסרטון מציג תמונה לא מציאותית, משדר חוסר אמינות בעיניי

1me too1

New member
ראיתי

ואני לא כל כך יודעת מה להגיד...
קודם כל זה נראה מבוים, האמא יושבת שם על הספסל מופתעת, הייתי קמה ונגשת אליהם מיד, בשביל זה אני יושבת שם, מאיפה היא מכירה את הבחור בכלל?? אז מה אם הוא הציג את עצמו בג'ואי שעושה מחקר, ואולי זה סתם ?
אני לא מסבירה לילד שלי כל יום וכל דקה שאסור לו לדבר עם זרים, הסברתי לו, הוא לא בגיל של להסתובב לבד, בבית הספר אין לו אפשרות לצאת או להיות באינטקרציה.
ודבר נוסף, ןעצוב, אני מניחה שאם יציאו לו משהו אטרקטיבי הוא מן הסתם ילך, אבל שוב, בשביל זה אני שם, עד שהוא יהיה בגיל שמבין, ושיש לו שיקול דעת.
ולסיכום, לא אהבתי בכלל

למעלה