אתם חייבים לראות את זה! נראה לכם הגיוני? בחודש?
O onor New member 9/11/10 #2 גם אני נתקלתי בחנות הזאת באחד השיטוטים שלי באתר... נראה לי שזה המחירים, ממש ממש זול!
P papalupa New member 9/11/10 #3 זול או לא, אבל איך מגיעים לחשיפה כזו שתבניב 350 מכירות בחודשיים (מקודם הגזמתי לגבי חודש מרוב שוק)
E E i t a n 47 New member 9/11/10 #5 הסוד הוא חידושים בקצב מסחרר שווה להם להוציא 10-15 דולר ליממה על חידוש. זה משתלם למי שהמחירי המוצרים שלו גבוהים יחסית.
הסוד הוא חידושים בקצב מסחרר שווה להם להוציא 10-15 דולר ליממה על חידוש. זה משתלם למי שהמחירי המוצרים שלו גבוהים יחסית.
G glassarah New member 9/11/10 #6 הם גם שמים המון מילות חיפוש בכותרות ובתגים חלק שלא ממש קשורים לשמלות, כמו dream, poet, angel... קראתי שאטסי לא אוהבים כותרות יותר מדי ארוכות למוצרים, אבל אולי זה דווקא טוב למכירות?
הם גם שמים המון מילות חיפוש בכותרות ובתגים חלק שלא ממש קשורים לשמלות, כמו dream, poet, angel... קראתי שאטסי לא אוהבים כותרות יותר מדי ארוכות למוצרים, אבל אולי זה דווקא טוב למכירות?
ת תמי שבט New member 9/11/10 #7 בתגיות אפשר לשים לכל היותר 14 הגדרות, כך שאי אפשר להאשים אותם בזה שהם שמים המון מילות חיפוש. יכול להיות שהם מוציאים כסף על פרסום יומי ב-showcase.
בתגיות אפשר לשים לכל היותר 14 הגדרות, כך שאי אפשר להאשים אותם בזה שהם שמים המון מילות חיפוש. יכול להיות שהם מוציאים כסף על פרסום יומי ב-showcase.