אתם חייבים לראות את זה!!

rotemami

New member
אתם חייבים לראות את זה!!

טוף... מצאתי תמונה מזעזעת של מדונה, פמלה אנדרסון,קמרון דיאז וכריסטינה אפלייגט בלי איפור! לדעתי הן ממש מפחידות... או שפשוט תפסו אותם ביום ממש ממש רע... מה אתם חושבים?

Mandyִ

New member
אוי ואבוי....../images/Emo5.gif

פמלה נראית נוראאאאא אבל קמרון תשאר יפה עם או בלי איפור....

shiranushka

New member
אלוהים ישמור!!!!!!

אוקיי דבר ראשון.... כולם נראות זוועה בתמונות האלו!!! חוץ מקמרון דיאז שהיא יפה אפילו בלי איפור! ואני לא אומרת את זה בגלל שאני אוהבת אותה או משהו...
דבר שני, כריסטינה אפלגייט מהממת אבל בתמונה הזאת היא נראית כמו אישה בת 50 עם מללללללא קמטים!!!!
אבל בכללי היא מ-ה-מ-מ-ת!!!
דבר שלישי, מדונה ופמלה בכלל לא יפות אפילו עם איפור לפי דעתי!8- דבר רביעי, רותם איפה את מוצאת את הדברים האלה?
למה את חייבת להרוס לי את החיים???? סתם אני חולה עלייך אהובתי
דבר חמישי, חמודים.... תוסיפו תגובות כאילו... אתם לא בהלם?!? וגם... אל תייבשו את רותם!!!
אוהבת... שירנוש!

yanivtr

New member
הוא ישמור אל תדאגי...../images/Emo3.gif

אם היית אומרת שמדונה לא יפה בפורום שלה, את לא יודעת איך היו מתעצבנים עלייך, ואיזה שירשור ארוך היית עושה...

Azar Azar

New member
../images/Emo153.gif ראיתי את זה כבר

וגם
,ראיתיתמונות של בריטני וג´ניפר מכוערות

WickeDevil

New member
מה הקשר? ../images/Emo60.gif

כאילו יש קשר אבל תפסו את הסלב ברגעים שהם נראים לא הכי טוב..... אני בטוח שאם יתפסו אותך קמה מהשנה את תראי כמו מפלצת בארים אדומה....

yanivtr

New member
נטטטטטטטטטטטטטטע!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אההה בסוף החלת לכתוב!!! כולם להגיד -ברוכה הבאה נטע!!!

Shahafo

New member
זה רק אני

או שלמדונה כתוב על החולצה בירטני ספירס? ולא היה לה כזה עם קיילי מינוג? מי היא חושבת שהיא? חוצפנית! אפילו שזה שווה לבירטני וקיילי... אבל זה די אגו! "וואו, על מדונה השווה כתבה את השם שלי על החולצה שלה.." ?!

rotemami

New member
מצאתי גם את בריטני בלי איפור...

וזה לא אתה באמת כתוב החולצה של מדונה בריטני ספירס...

חברה שלי

שלחה למישהו באודיגו את התמונה של אבריל בלי איפור-ואמרה שזאת היא.. אז הוא שאל אותה אם אין לה תמונה קצת יותר סבילה...

rotemami

New member
היא דווקא נראת בסדר פה..רק שעיוותו

את התמונה! בכל מקרה מצאתי גם את קורטני קורקס בלי איפור!

למעלה