אתם חייבים לשמוע מה קרה לי היום....

star22.

New member
אתם חייבים לשמוע מה קרה לי היום....

אני עובדת בחברה של קייטרינג וכל יום יש לנו אוכל אחר אז לא יוצא לי לאכול הרבה, אני אוכלת מה שאני יכולה בקיצור...היום עשו לנו שיפודים וקבבים ואני בשר ממש אבל ממש לא יכולה להכניס (חוץ מכבד) וגם זה בקושי אז בד"כ שסתם בא לי לטעום בשר אני מכניסה לפה לועסת קצת וזורקת בשביל הטעם. אז היום הלכתי אחרי כולם לאכול וכלכך היה בא לי לטעום את השיפוד שהיה נראה כלכך טוב, ניצלתי את הזדמנות שהייתי לבד בחדר אוכל והתחלתי ללעוס את השיפוד ולזרוק (עמדתי ליד הפח) פתאום נכנס אחד העובדים (המשגיח) ואני עם השיפוד ביד וחתיכה בפה והוא נעמד שם והתחיל לדבר איתי ומה אני יעשה עכשיו עם החתיכה שבפה????? (פדיחה להוציא) אז המשכתי ללעוס וללעוס וכמה אפשר ללעוס??? (בסוף הוא יחשוב שאני מפגרת) ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי....וסרטים ויוווו אז בסוף נאלצתי לבלוע ועד עכשיו זה תקוע ראיתם מיה הוא עשה לי??? נראה לי שאם הוא רק היה יודע למה הוא גרם נראה לי הוא היה מת מצחוק. מסקנה: יותר אני לא אוכלת (טועמית בשר מחוץ לבית) וגם לא אוכלת בסתר יותר שיהיה לכם אחלה

RomiVais

New member
אוי כוכב יקרה, מקווה שאת בסדר!!!

איך את מרגישה עכשיו? בסוף זה ירד או שאת מרגישה לא נעים עדיין? מקווה שאת בסדר תעדכני אותי!!
תשמרי על עצמך ושיהיה לך ערב נפלא, רומי

סיסה

New member
הבשר שנתקע

בוקר טוב לך כוכב ****** אני צמחונית בערך כ-12 שנה. ולא מפריע לי כל נושא הבשר. אני מקווה שאת מרגישה טוב. עצה לי אליך לעולם אל תואכלי בסתר כרגע את בדרגת סיכון מאוד גבוה בגלל הטבעת - עובדה החתיכה נתקעה. שיהיה לך יום נעים אשמח לפגוש אותך ב-27/12/01 באיכילוב. יום נפלא סיסה

רוייקו

New member
קרה לי מיקרה דומה, סטארית..

בחודשים הראשונים שלאחר הניתוח הייתי שיכור מהצלחה. לא היה יום בלי בליינדטים, סטוצים מה לא ... בקיצור, באיזו שעת לילה מאוחרת ישבתי לחרטט מול האינטרטט, כהרגלי באותה תקופה, במטרה להכיר. תיכף הכרתי וגם יצאתי. בדרך עצרתי באיזה פיצוציה וקניתי חטיף קוקוס האהוב עלי מימי קדם, כזה עם ציפוי ורוד, כפרה. זללתי אותו בעונג חצי שעה שלמה עד שהגעתי למחוז חפצי: יחידת דיור מעפנה באיזה מושב נאחס. .."שששש... אתה תעיר לי את כל השכנים.." היא לוחשת תוך שהיא דוחפת את הראש לתוך האוטו.. אללה יסטור. כמעט טרפה אותי. מרוב לחץ לא שמתי לב שניתקע לי כל החטיף בשלמותו כמו אחד מעמודי שלמה מהקיבה עד הלוע קומפלט. חונקקקק אותי למוות. .."עיפו עאשירותים..? שאלתי, ודמעות בזויות העין מאימת החנק. .."פה.." היא מצביעה על השירותים שמעבר לפרגוד.. ממש בתוך החדר.. שני צעדים מהמיטה שלה שנחה בסימן שאלה על ארבעה בלוקים... התקדמתי חצי צעד מהמיטה שלה והצצתי לתוך מה שניקרה שירותים.. יותר טוב בול קליעה בחוץ מאשר אסלה בתוך החדר.. שמע ישראל. ראיתי הרבה חדרי שירותים אבל אסלה בתוך חדר המגורים עם פרגוד מפריד ? לא חשבו על הריח ? אלללה יסטור. היא שמעה אפילו את המחשבות שלי. התקדמתי עוד צעד רק מרוב הלחץ בקיבה. לא יכולתי להקיא לה בתוך החדר. לא יכול. היא בטוח תשמע הכל. חזרתי את שני הצעדים אחורה והתיישבתי על המיטה קפוא כיאילו חטפתי זבנג... שש יא אאללה. מה עושים ? איך מתפטרים ממנה ? איך בורחים מכאן ?? אמרתי לה.. "ת´שמעי, אני מרגיש לא טוב. אני חייב לזוז".. לפני שניסתה להבין, ברחתי משם כל עוד נפשי בי.. רק כשהתרחקתי קצת הרשיתי לעצמי להוציא את הנשמה (את מה שנישאר ממנה).. איזו הקלה זו הייתה... פששש באותה תקופה הייתי מצליח לאכול רק קרקרים או מיני כירסומים. מוצקים הייתי מקיא. ועוד מיקרה: ביקרתי חברים שעשו על האש. שוב הסברתי להם שאני לא יכול לאכול כל דבר אבל לא עזר... התפשרתי על נקניקיות מעוף (כיאילו שמשנה איזה נקניקיות...). ישר על הביס הראשון הזדקפתי. ניתקע. ..."שניה.. אני הולך לשירותים.." התנצלתי. כמו טמבל הקאתי בכיור כדי לוודא שהחתיכה אכן יצאה.. ואכן, החתיכה יצאה אבל הכיור ניסתם!!!
לא נעים, אבל קורה לי לעיתים מיקרים כאלה של מבוכה.. אבל ככל שעובר הזמן אני מקיא פחות וגם המיומנות מצמצמת את המקרים האלה.

סיסה

New member
הקוקוס שנתקע

בוקר טוב לך קראתי את החוויה שלך עם הקוקוס לא נעים - עדיף כבל לקבל קוקוס בראש ולא שחתיכה תתקע בכניסה לקיבה. אני נגד הקאות. ברצוני להודיע לך על הסדנא שבקרתי בה השבוע בחסות העמותה למניעת השמת יתר שהתקיימה ברח´ שיר 2 בת"א. נפתחת קבוצת תמיכה בראש אחר בהנחיית דורון מטיאש - מנחה קבוצות הרזיה. וחגית לוסטיגמן - דיאטנית מוסמכת. בערב הראשון היו מנותחים של ד"ר רובין מבלינסון ואני הצטרפתי לקבוצה דרך אגב אני מנותחת של ד"ר אבינוח. לאחר הרבה ניסיונות אני ממליצה לך להתייחס לקבוצת התמיכה שפגישה תתקיים בשבוע הבא ביום שלישי ברח´ שיר מס´ 2 ת"א שעה 18:30. בבית שלום (ליד רח´ דיזנגוף קרוב לבית המהנדס). אבקש את תשובתך בנושא. תודה יום נעים לך סיסה

star22.

New member
אחלה סיפור, עכשיו אני יודעת שהמקרה

שלי פחות גרוע

gal33

New member
כוכבוש, בראש ובראשונה תפסיקי לחשבן

כל כך הרבה לאחרים! בפעם הראשונה שזה קרה לי, לרגע לא חשבתי לבלוע, מה קרה מה?? אני צריכה להרגיש לא נעים?? חצי מהמדינה הזו הולכת ברחוב, מגרבצת חופשי, יורקת סמחטות לכל עבר, ואני צריכה להרגיש לא נעים כשאני הולכת להיחנק??? לקחתי מפית, שיחקתי אותה מלכת אנגליה, העברתי את תוכן הפה למפית, אף אחד לא ראה מה, ואני יצאתי מנומסת אה לה חנה בבלי + נשמתי לרווחה. ללא ספק הצחקת אותי
, אך יקירתי היזהרי לך להבא, "לא נעים" שכזה עלול להסתיים בחדר מיון. מקווה שזה נגמר ואת מרגישה טוב בחזרה. דרך אגב, תימנעי מהמנהג המגונה של ללעוס ולא לבלוע, בכמות רבה לאורך זמן זה מביא להרעלה. גל

SARA120

New member
גל מה נשמע../images/Emo39.gif

תרחיבי,תפרטי את נושא:"הללעוס ולא לבלוע"...מה הקטע של ההרעלה? לגבי החלק הראשון בהודעתך אז אני חושבת שאם דארווין היה מגיע לישראל לא היו לו שום ספקות לגבי תורתו......לי אישית יש כמה הוכחות חותכות לגבי ה"חוליה החסרה"...

שלגיה**

New member
סטאר באמת .תעשי מה שנכון לך

אל תחשבי על מה שאחרים יגידו. כמה פעמים קורה שאנשים שלא עברו ניתוח אכלו סטיק במסעדה והוא בכלל לא היה לעיס...אז אח"כ המלצר מצא את המפית מלאה "בתוכן בשרי"...בקלות אפשר היה להגיד לזה שהיה שם איתך שהבשר לא טעים או לא לעיס ,להגיד סליחה,לפנות הצידה ולירוק לתוך מפית....חבל לסכן את עצמך בלבלוע ושיתקע. יום טוב שלגיה

star22.

New member
הי, בוקר טוב לכולם, אז בנוגע לבשר

שנתקע אתמול הוא נשאר שם די הרבה זמן, אבל כנראה שהוא ירד סופית במהלך ריקוד הסלסה, בהתחלה חשבתי שאני הולכת עוד דקה להקיא על הבחור שרקדתי איתו אבל בסוף זה הסתדר. עכשיו אני לא רוצה לראות לא שיפודים ולא בשר עד הודעה חדשה. אבל תודו שזה היה מצחיק
יאלה שיהיה לכם אחלה יום ותודה על התגובות
כוכב

RomiVais

New member
כוכב יקרה ../images/Emo13.gif

שמחה שבסוף הכל יסתדר תשמרי על עצמך טוב טוב ושיהיה גם לך יום נפלא, רומי

ורד *

New member
ל../images/Emo41.gif בית החמודה

יש לנו חבר שאוהב לשחרר נפיחות. כשמעירים לו על כך תשובתו הניצחית היא " יותר טוב בושה בחוץ מכאב בפנים...." אז להבא תנהגי בהתאם לחוכמת החיים של חברנו כדי לא להזיק לעצמך. אגב אני נוהגת בדיוק כמו שגל תיארה. מה קרה את המוקוסים אפשר להוריד לממחטה ואת הביס הבלתי נבלע אי אפשר להפליט האלגנטיות לתוך מפית?
שימותו הקנאים. ורד.

למעלה