אתם חייבים לשמוע!!!!

scooby4

New member
אתם חייבים לשמוע!!!! ../images/Emo6.gif

יש לי yes, אז יש להם עכשיו רואה בקלפים, הזמנתי את הסרט הזה אתמול, והוא מצויין!!! למי שלא ראה,חובה!!!! אבל זה לא משנה, אני בדיוק אחרי הסרט, הזמנתי ב - yes 2 (לא עולה כסף...) את הסרט מגדלאור! סרט אימה על קבוצת ניצולים שנתקעים במגדלור עם רוצח פסיכופט. סרט האימה הכי גרוע שראיתי בכל חיי... אבל! יש בו את הסצנה הכי טובה, הכי טובה!!! שראיתי! אני הצלחתי לראות את כולה, אפילו שזיפזפתי בין הערוצים, איזה מזל: איש שמן נמצא בשירותים. החדר עגול, יש איזה שלושה שירותים, כמו כאלה ציבוריים, הרוצח עולה לקומה. הרוצח נראה מאוד מפחיד. בלי מסכה, כלום. האיש השמן נורא בשקט, הרוצח מחכה. והאיש השמן רואה ממתחת את הנעליים הלבנות של הרוצח, מטפטף עליהם דם. (אין לי מושג למה...). הוא היה בשקט איזה 15 שניות. והוא רצה להרים את הרגליים שלו, כדי שאם הרוצח, יסתכל או יראה מהמדרגות או משהו כזה (הכל עגול שם, זה מגדלאור...) אז כשהאיז הרים את הרגליים שלו, הוא עשה את זה בשקט בשקט, קצת עלה, ואז הוא הפיל מטהר אוויר!!! הוא לא שם לב, אבל ראו בהילוך איטי את המטהר הזה נופל, אז, מתי שזה כמעט נגע, בריצפה, הייתה מגבת, וספגה את הרעש. האיש לא שם לב. הרוצח התחיל לרדת במדרגות. הוא הלך נורא נורא לאט. האיש השמן, נרגע, אבל איכשהו הוא גילגל את המטהר אוויר לכיוון, המדרגות!!! הם התגלגלו נורא לאט, הרוצח לא שם לב, הוא ירד לאט לאט, המטהר האוויר המשיך להתגלגל, האיש השמן הסתכל לראות מה יקרה, המטהר אוויר המשיך להתגלגל, הרוצח הלך לאט לאט ולא שם לב, הרוצח, במדרגה הרביעית למטה, המטהר אוויר התגלגל, כמעט הגיע ליפול, והרוצח ישים לב!!! הוא התגלגל, לאט יותר, לאט יותר, ונעצר, על הקצה. האיש השמן נאנח. היה איזה 5 שניות שקט. הרוצח במדרגה השישית למטה. ואז! רוח פרצים מהחלון! החלון נפתח, והמטהר אוויר נפל!!!! האיש השמן לא ידע מה לעשות, הרוצח שם לב, עלה למעלה, פתח את דלת השירותים, ורצח אותו מול הפנים. סחט את כל דמו. נכון זה טוב?

scooby4

New member
וגם!

אני חושב לפתוח פורום אימה ומתח. אתם חושבים שכדי?

HoNeY14

New member
חולני...../images/Emo118.gif

אבל אתה מתאר את זה בצורה מדהימה! אני יושבת וקוראת...מרותקת...

scooby4

New member
אז את לא חושבת שזה רעיון טוב?

לא, כי אני בטוח שחצי מהאנשים כאן לא יודעים מה זה אגדות אורבניות, ומחפשים יותר על רוצחים, סרטים כמו צעקה, את יודעת, אז כדי שנפריד, בין האגדות לסידני...

Idan91

New member
לי באופן אישי

ממש לא מפריע שמדברים כאן על סיפורי אימה. בכל מקרה.. אתה לא צריך אישור ממני בשביל לפתוח פורום, אתה רוצה לפתוח- פתח. ובהצלחה.

למעלה