אתם חייבים לשמוע.....

niniv

New member
אתם חייבים לשמוע.....

השבוע, כהרגלנו, שמנו את אליאורי בחדר , על הבטן, על שמיכה, עם כל הצעצועים שלו, שישחק. אנחנו היינו במטבח, וכל כמה דקות מישהו מאיתנו העיף מבט לראות מה איתו כי הוא ממש עכשיו מתחיל לזחול קדימה... באחת הפעמים, נכנסתי לחדר וראיתי שהוא מנסה לכבות לי את המחשב. הרמתי אותו והחזרתי אותו למרכז השמיכה, עם כל הצעצועים שלו. לא עברו 2 דקות, ובעלי נכנס לחדר, וצועק : "איפה הוא?!?!?!?!?" כמובן שהגעתי בריצה... מצאנו את הקטנצ'יק מתחבא לנו מתחת למיטה וצוחק..... איזה בונבון....

טאש

New member
ענק!!!!!אבל עכשיו כבר אסור להשאיר

אותו לבד לשניה

niniv

New member
כן...

אני כבר לוקחת אותו שיזחל לידי במטבח, ואז הוא נכנס לי לארונות....

זואי11

New member
זה לא שהוא ניסה לכבות את המחשב,

הוא פשוט רצה להיכנס לפורום שלנו

ואני גם מצליח!!!!

ואפילו אני מצליח לדבר בפורום... מהר בלי שאמא תראה.... אמא אומרת שאני יהיה איש מחשבים.... היא אמרה כמה דברים שלא כל כך הבנתי, כמו לדוגמא שהצלחתי לשנות את הגודל של האותיות במחשב, ועכשיו זה ממש ממש גדול ועוד מעט היא תתקשר לדוד בני שיעזור לסדר את זה.... אני הולך לנסות להכניס עכשיו תמונה שלי שתראו איזה חתיך אני....

niniv

New member
אליאורי...אתה שובב....

אבל למה לא הכנסת תמונה עם חיוך? אז הנה תמונה מפורים....

cookie1

New member
רינת הוא כזה מתוק

והזכרת לי שצריך להתחיל לחשוב מה לעשות עם כל מה שיש לנו על הרצפה. הם הופכים להיות ממש מסוכנים

niniv

New member
ממש...

ויש לי בסלון מתקן של דיסקים ענק, מזה יפה, שאין לי מושג מה לעשות איתו.... והמאוורר מאוד מסקרן את אליאורי, והמפה של השולחן בסלון.... בקיצור, כל דבר מסוכן, מעניין אותו מאוד...

אביעוז

New member
מחר הוא ילך לחבר שלו

ואחר-כך יברח מהבית..... כמו שאומרים הגששים: שם עוד לא היינו....

למעלה