אתם ידעתם?

greeneye

New member
אתם ידעתם?

רומינה גם בארץ! חשבתי שרק קמי ופליפה יחד עם כריס והחבר שלה!! אבל אתמול קראתי שהם באו גם עם רומינה! חשבתי שראיתי אותה בקהל של דודו טופז!

casperit

New member
היא לא באה... איפה קראת?

נראה לך? העיתונים היו מתים על זה! יעל

nIcKiTa

New member
למה לא אמרו על זה?

ולמה היא לא הופיעה בשום מקום? אם רומינה הייתה באה הייתה יותר התלהבות לא? חוץ מזה כריס אמרה שהיא עסוקה וכו איפה קראת את זה?

greeneye

New member
קראתי את זה בבוקר

במדור הבועה במעריב לנוער, אבל הייתי עיפה ואני לא בטוחה- תבדקו....

רומינה לא באה ויש הוכחה...

אם לא קראת לפני כמה ימים שסיפרתי על החזרה שלי מארגנטינה ושהייתי יחד עם קמילה ופליפה במטוס יחד עם כריס והחבר שלה בקיצור: רומינה לא הייתה שם!!! נ"ב* את יכולה להכנס לכרטיס האישי שלי ולראות את ההודעות האחרונות צ´אוסיטו קרולינה!

צילמתי ועוד איך...

ועוד ישנים... אני רק מחפשת סורק... ואני כבר נואשת! אבל.. מה לעשות? חוץ מזה מתוקה... אני כבר לא בגיל של לשקר.. מצטערת... צ´או קרולינה אוליברס

charmingirl

New member
תגידי משהו...

כריס ובעלה התרגשו או משהו שיש לה חבר חדשה?! כאילו היא התגרשה מאבא של רומי?

pimpollito

New member
כן עדידו´ש...>>>

כן עדידוש, הם התגרשו... את זוכרת שללסי הייתה בעייה אחת ועזרתי לו, בכל מקרה, אמרתי לו שהוא יכול לבקש עזרה מכריס, והוא אמר שהיא זאתי שתמיד אומרת להם לשמור את הפרטיות ואת החיים שלהם אצלם, ולא להתעסק עם מעריצים כי נפגעים מזה, והוא גם אמר שהוא במיוחד לא רוצה להטריד אותה, בגלל שהיא התגרשה מהבעל, והיא לא מרגישה טוב... הבנו??? טורין! טורין!

chiki

New member
בבקשה תסרקי את התמונות...

ל"קולומביאנית: אם יש לך תמונות בבקשה תסרקי אותם ןתכניסי אותם להודעה אני מחפשת תמונות כמו משוגעת! בבקשה:)

casperit

New member
כמו שאמרת... קראת ברפרוף...

כתוב קמילה בורדונובה, פליפה קולמבו וגם כריס מורנה שהיא אמא של רומינה יאן והמפיקה הראשית של הסדרה:) יעל

למעלה