אתם יודעים אם.... בקליפ של ביי דה וואי משתמשים בקפילים(או פעלולנים)
R Rock and MetaL New member 17/9/04 #1 אתם יודעים אם.... בקליפ של ביי דה וואי משתמשים בקפילים(או פעלולנים)
X xmakeshiftwingsx New member 17/9/04 #3 אהמ.. לא ממזמן ראיתי את הקליפ בטופ טן של קליפים עם פעלולים. חחחחח לא זוכרת איזה מקום זה היה... לא נראה לי שזה קפילים ואני בטוחה שאת הקפיצה אנטוני עצמו קפץ
אהמ.. לא ממזמן ראיתי את הקליפ בטופ טן של קליפים עם פעלולים. חחחחח לא זוכרת איזה מקום זה היה... לא נראה לי שזה קפילים ואני בטוחה שאת הקפיצה אנטוני עצמו קפץ
F frikin shin New member 17/9/04 #5 *כפילים... ואם הייתי רואה את הקליפ שוב הייתי יכולה להגיד אבל הוא לא ממש עובד באתרים שנתנו לי פה....
S SubwayToVenus New member 17/9/04 #6 אנתוני בעצמו! ראיתי קצת אחרי שהקליפ יצא קטעים מהצילומים של הקליפ באתר הרשמי אני חושבת וגם דיברו על זה וגם ראו שאנתוני הוא זה שקופץ!
אנתוני בעצמו! ראיתי קצת אחרי שהקליפ יצא קטעים מהצילומים של הקליפ באתר הרשמי אני חושבת וגם דיברו על זה וגם ראו שאנתוני הוא זה שקופץ!
L lollapalooza New member 18/9/04 #7 לא חושבת. ראיתי קצת מאחורי הקלעים של הקליפ, ופלי באמת נוהג שם, ואנתוני באמת קופץ מהרכב. זה לא מפתיע, כי הם עושים הרבה שטויות גם ככה, במיוחד אנתוני.
לא חושבת. ראיתי קצת מאחורי הקלעים של הקליפ, ופלי באמת נוהג שם, ואנתוני באמת קופץ מהרכב. זה לא מפתיע, כי הם עושים הרבה שטויות גם ככה, במיוחד אנתוני.
S Shpitz New member 19/9/04 #8 יש אישור. ב"מאחורי הקלעים" של הקליפ אנתוני אומר שהוא היה עושה את הקפיצה הזאת הרבה בתור בחור צעיר. מה שקורה שם שהוא קופץ מהאוטו למכונית אחרת עם מזרן...(לא המכונית שפלי נוהג בה) בקליפ ערכו את זה וזה נראה כאילו הוא קופץ למכונית של ג'ון ופלי. אח... נפלאות העריכה.
יש אישור. ב"מאחורי הקלעים" של הקליפ אנתוני אומר שהוא היה עושה את הקפיצה הזאת הרבה בתור בחור צעיר. מה שקורה שם שהוא קופץ מהאוטו למכונית אחרת עם מזרן...(לא המכונית שפלי נוהג בה) בקליפ ערכו את זה וזה נראה כאילו הוא קופץ למכונית של ג'ון ופלי. אח... נפלאות העריכה.