אתם יודעים במקרה אם...

m a n d o s

New member
אתם יודעים במקרה אם...

יש גם קורסי אילוף לתוכי קוקטל (ככה כותבים נכון?) אתם יודעים כמו שיש לכלבים את מה שזכור לי קייטנת ילד וכלבו אז אולי במקרה יש קורס או קייטנת תוכי ובעליו בתודה

זיו25

New member
אהלן.

קודם כל, צריך לבדוק האם התוכי שלך מוכתם. תוכי מוכתם זה תוכי שגדל מגיל צעיר בנוכחות בני אדם ורואה בהם חלק מהלהקה שלו. לפי מיטב ידיעתי, תוכי קוקטייל לא ניתנים לאילוף בנושאי דיבור,אבל יתכן ותצליח לגרום לו לומר חצאי מילים ושריקות. נדרשת הרבה מאוד התמדה באילוף תוכי, רק שתדע. מקווה שעזרתי, זיו.

m a n d o s

New member
כן הוא אכן מוכתם

קניתי אותו בחוות התוכים בכפר הס שזה לפי מיטב ידיעתי ה-מקום לקנות תוכים ותוכים מוכתמים ואמרו לנו שאפשר ללמד אותו לדבר אבל השאלה שלי היא האם יש קורסים מיוחדים לזה

זיו25

New member
תוכי זה לא כלב.

אני לא חושב שאתה יכול ללכת עם התוכי למאלף, כדי שהוא ילמד מה לעשות. לא סתם נולד הביטוי "אתה חוזר אחרי כמו תוכי" . כדי שהתוכי ילמד משהו, הוא צריך לשמוע את זה שוב ושוב. נסה להשאיר לו טלויזיה פועלת, ואולי שיר יפה שיתנגן לו. נדרשת ממך הרבה התמדה בנושא. בברכה, זיו.

Amalthea

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo26.gif

את כפר הס אני לא כ"כ אוהבת, סיבותיי (הרבות) עמי ואשמח לפרטן אבל לא ברגע זה
קוקטיילים באמת לא מוצלחים במיוחד בכל מה שקשור לפטפוט בשפת בני אנוש, אבל הם מביעים את עצמם במגוון שריקות וצפצופים ובזה להבדיל הם מאוד מוצלחים. קורסים נרמממ... לא ששמעתי, ואני דווקא מאוד התעניינתי בזה. יש תוכים שלומדים באופן ספונטני (ז´אקו...ז´אקו...), יש כאלו שבאמת מספיק להדליק לידם טלוויזיה, או רדיו. קוקטיילים, אלא אם מדובר באחד מאוד "מוצלח", לא ילמדו בכל מקרה יותר ממילה או שתיים. אם אתה בכ"ז מתעקש, תנסה להקליט מילה קלה (הברה או שתיים, לא אנציקלופדיה
) שוב ושוב על קלטת ולהשמיע להם בזמן שאתה לא נמצא איתם. בכל אופן, נכון שהם נו-רא חמודים?
נ.ב. ברכותיי על פתיחת הפורום. אוהבת את הקונספט של חופש דיבור, אם כי בגדול אני מסכימה עם הדעות המקובלות בפורום *ההוא*. שדולות אני לא אוהבת.

למעלה