אתם יודעים ברגע שמתגלה הסדק הקטן הבלתי נראה ומים מתחילים לחלחל החוצה

נגמר הסיפור.

הודעה לקונית ומטרידה של הלמ"ס שלפיה ב–2024 עזבו את הארץ 82.7 אלף תושבים, וחזרו אליה רק 23.8 אלף, מבהירה: מאזן המהגרים מישראל השנה היה שלילי ברמות שלא נראו כאן שנים​

שואלים מה קרה השנה שלא קרה לפני שנים?
יוקר המחייה? לא נראה לי.
מה שנראה לי שהרבה ישראלים הפסיקו להאמין במדינת ישראל. במיוחד לאחר תופעת הבגידה של צה"ל באזרחי ישראל היהודים הסרבנות ושהצבא לא היה שם בעוטף להגן על יהודים.
זאת הפעם הראשונה שצה"ל הפך להיות צבא פוליטי והרבה ישראלים יודעים שברגע שצה"ל הפך להיות מפלגה במקום צבא נגמר הסיפור של מדינת ישראל.
כשהם רואים את מערכת הרפואה בישראל הופכת להיות פוליטית והצבא ממשיך להיות פוליטי הם מבינים שהסיפור של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי נגמר.
והם לוקחים את הפקלאות שלהם ועוזבים.
זה השבר הגדול שביום אחד נרצחו 1400 יהודים חיילים הופקרו בעודם ישנים נרצחו בשנתם . והאשמים לא משלמים את המחיר ומסתובבים חופשי חופשי.
הפושעים האשמים מסתובבים חופשיים ומכניסים חפים מפשע לכלא.
החכמים עוזבים ראשונים הטיפשים יעזבו אחרונים. תמיד שאלו בשואה איך הם הלכו ככה לטבח.
ב2005 כשהגעתי למיאמי אמרו לי אלה שחיים שם כבר ערים שנה עשר שנים אה סוף סוף הבנת את השקר? אנחנו הבנו כבר לפני 20 שנה את הבלוף הקרויה מדינת ישראל. אין דבר אמרו ברוך הבא מוטב מאוחר מאף פעם.
בערוץ 14 יכולים להמשיך לספר לכם שקרים כאילו וישראל מנצחת. לא ניצחתם ולא בטיח. ב7.10.23 הפסדתם ועד עכשיו אתם מפסידים.

חנן44

Well-known member
איך אתה לא מתבייש להגיד שצהל בגד? מי הביא את הנצחון על חמאס וחיזבאללה? גולדנגוף? דרעי? צחי הנגבי ביבי?

איך אתה לא מתבייש להגיד שצהל בגד? מי הביא את הנצחון על חמאס וחיזבאללה? גולדנגוף? דרעי? צחי הנגבי ביבי?
זה הסיפור שמוכרים לימין הקיצוני/ליכוד אגרסיבי,

צהל בגד במדינה ב 7.10 אבל מנצח את כולם עכשיו.

איך זה?

ביבי הקוסם יישר אותו.

זה הסיפור שמוכרים לימין הקיצוני/ליכוד אגרסיבי,

צהל בגד במדינה ב 7.10 אבל מנצח את כולם עכשיו.

איך זה?

ביבי הקוסם יישר אותו.
צה"ל לא מנצח שום דבר. הפסדתם . ב7.10 הפסדתם. הם יודעים שהם ניצחו אתכם והם מתארגנים עכשיו חכמים יותר מנוסים יותר למכת המוות שינחיתו עליכם. גם אם זה יקח להם 20 שנה.
יש להם את מצרים שמגוננת עליהם. יש להם את ישמעאל שנותנת להם סיוע בעזרת הסיוע הזה הם מגייסים אלפי מחבלים .לתושבי הרצועה יש אפשרות לקבל במקרה הטוב אוכל למשפחות שלהם ובמקרה הגרוע כדור בראש או במקרה הפחות גרוע כדור בברך.
יש להם את לבנון ואת איראן שמגוננות עליהם ומאפשרות להם חיים. הם מוכים זה נכון אבל הם לא מנוצחים .
בדרום הם שיפרו את היכולות שלהם ויום יום בשבועות האחרונים הם יורים רקטות על העוטף.

צה"ל לא מנצח שום דבר. הפסדתם . ב7.10 הפסדתם. הם יודעים שהם ניצחו אתכם והם מתארגנים עכשיו חכמים יותר מנוסים יותר למכת המוות שינחיתו עליכם. גם אם זה יקח להם 20 שנה.
יש להם את מצרים שמגוננת עליהם. יש להם את ישמעאל שנותנת להם סיוע בעזרת הסיוע הזה הם מגייסים אלפי מחבלים .לתושבי הרצועה יש אפשרות לקבל במקרה הטוב אוכל למשפחות שלהם ובמקרה הגרוע כדור בראש או במקרה הפחות גרוע כדור בברך.
יש להם את לבנון ואת איראן שמגוננות עליהם ומאפשרות להם חיים. הם מוכים זה נכון אבל הם לא מנוצחים .
בדרום הם שיפרו את היכולות שלהם ויום יום בשבועות האחרונים הם יורים רקטות על העוטף.
כל הטקסט הזה בגלל כמה רקטות על העוטף?

אתה חתיכת מטומטם מהתחת . אין לכם שום ניצחון על החיזבאללה ועל החמאס.
מדינה שנותנת סיוע מזון מים דלק חשמל לאויב שלה היא מדינה בתהליך פירוק. כל עוד מצרים לבנון ואיראן קיימות כמדינות לא ניצחתם כלום.

אתה חתיכת מטומטם מהתחת . אין לכם שום ניצחון על החיזבאללה ועל החמאס.
מדינה שנותנת סיוע מזון מים דלק חשמל לאויב שלה היא מדינה בתהליך פירוק. כל עוד מצרים לבנון ואיראן קיימות כמדינות לא ניצחתם כלום.
וברור שצה"ל בגד בתושבי מערב הנגב עוטף ישראל מול רצועת עזה ומול תושבי הצפון. מי היה אמור להגן על 1400 נרצחים חטופים ב7.10?
כל הממשלה שלך וכל המטה הכללי שלך הם חבורת בוגדים עם דם על הידיים שצריכים להיות בבית הסוהר חתיכת חלאה .

Henry0

Well-known member
מה שנראה לי שהרבה ישראלים הפסיקו להאמין במדינת ישראל. במיוחד לאחר תופעת הבגידה של צה"ל באזרחי ישראל היהודים הסרבנות ושהצבא לא היה שם בעוטף להגן על יהודים.
לעשות רילוקיישן לחו"ל אינו מעשה פזיז.
אתה צריך כמה חודשים להתייאש מהמדינה, ועוד כמה חודשים לתכנן לאן ללכת, ולמצוא שם מקום עבודה.
מסקנה:
האנשים שעזבו לא עזבו בגלל המלחמה.

מה שייאש את רוב האנשים היתה המהפכה המישפטית.
והם לא יכלו לקחת בחשבון שתבוא פתאום מלחמה, ותעצור את האסון.
וכשהם בשיא ההכנות לעזיבה, והמלחמה פורצת,
חלק מהם נישארו, להגן על המולדת.

Henry0

Well-known member
מה שלא כ"כ הגיוני - אם החליטו לעזוב זה בגלל שהמולדת סוג של בגדה

בהם לשיטתם.

למה שיעשו את ההקרבה האולטימטיבית ויסכנו את עצמם?
להרבה אנשים דעות שונות,
וגם אדם אחד, לא בנוי כל הזמן מאותה דעה.

לגבי חלק מהאנשים בחלק מהזמן
מוכנים לעזוב במחשבה ותקווה שזה "זמני",
אך לא מוכנים להעמיד את המדינה בסכנה קיומית.

לגבי חלק אחר של האנשים בחלק של הזמן
לא ראו במלחמה סכנה קיומית למדינה,
ולא היה להם קשה לא להיכנס מתחת לאלונקה.

ויש חלק מהאנשים בחלק מהזמן
שלא רוצים לקחת חלק כלשהוא במדינה.

להרבה אנשים דעות שונות,
וגם אדם אחד, לא בנוי כל הזמן מאותה דעה.

לגבי חלק מהאנשים בחלק מהזמן
מוכנים לעזוב במחשבה ותקווה שזה "זמני",
אך לא מוכנים להעמיד את המדינה בסכנה קיומית.

לגבי חלק אחר של האנשים בחלק של הזמן
לא ראו במלחמה סכנה קיומית למדינה,
ולא היה להם קשה לא להיכנס מתחת לאלונקה.

ויש חלק מהאנשים בחלק מהזמן
שלא רוצים לקחת חלק כלשהוא במדינה.
בלה בלה לה.
נפתח לכם כאן ערוץ ונקרא לו קישקושים מהתחת.
העובדות מספרות סיפור אחר. יותר ויותר יהודים מבינים שעבדו עליהם וממשיכים לעבוד עליהם ומספרים להם שקרים על מדינה יהודית שמנצחת את האויבים שלה.
אחרי ה7.10 ירד האסימון לעשרות אלפי יהודים בארץ ישראל במדינת ישמעאל והם הבינו שהם חיים ומתגוררים במדינה דו לאומית תחת דיקטטורה צבאית ומשפטית שבה פושעים מכניסים חפים מפשע לכלא.
אם ממשל טראמפ ועל זה אנחנו עובדים במטרה להציל מרצח כמה שיותר יהודים יפתח את שערי אמריקה בפני יהודים במדינת ישראל אני מבטיח לך שבשנה הראשונה חמיליון יהודים יעזבו את ישמעאל ויהגרו לאמריקה.
תתחילו להבין. הסיפור הציוני של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי לא קיים יותר.
ברגע שהצבא מרד בממשלה והפך להיות פוליטי נגמר הסיפור.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שייאש את רוב האנשים היתה המהפכה המישפטית.
מאוד מקווה שזה לא נכון, שכן המשמעות תהיה שהרבה מאוד אנשים נפלו בפח של הנהגת מחנה הרל"ב, אכלו את הלוקשים והשקרים שהמחנה הזה הפיץ. הרי כל אלו שכן טרחו להפעיל את מוחם, ידעו שאין כאן שום מהפכה מיוחדת וככל שזאת כן המילה הנכונה, הרי שזאת מהפכה על מהפכה, כלומר כזאת שמיישרת חזרה את המערכת למקומה הטבעי והנכון.

DANIAVNI

Well-known member
נגמר הסיפור.

הודעה לקונית ומטרידה של הלמ"ס שלפיה ב–2024 עזבו את הארץ 82.7 אלף תושבים, וחזרו אליה רק 23.8 אלף, מבהירה: מאזן המהגרים מישראל השנה היה שלילי ברמות שלא נראו כאן שנים​

יוקר המחייה? לא נראה לי.
זאת הפעם הראשונה שצה"ל הפך להיות צבא פוליטי והרבה ישראלים יודעים שברגע שצה"ל הפך להיות מפלגה במקום צבא נגמר הסיפור של מדינת ישראל.
כשהם רואים את מערכת הרפואה בישראל הופכת להיות פוליטית והצבא ממשיך להיות פוליטי הם מבינים שהסיפור של מדינת ישראל כמדינת העם היהודי נגמר.
זה השבר הגדול שביום אחד נרצחו 1400 יהודים חיילים הופקרו בעודם ישנים נרצחו בשנתם . והאשמים לא משלמים את המחיר ומסתובבים חופשי חופשי.
החכמים עוזבים ראשונים הטיפשים יעזבו אחרונים. תמיד שאלו בשואה איך הם הלכו ככה לטבח.
ב2005 כשהגעתי למיאמי אמרו לי אלה שחיים שם כבר ערים שנה עשר שנים אה סוף סוף הבנת את השקר? אנחנו הבנו כבר לפני 20 שנה את הבלוף הקרויה מדינת ישראל. אין דבר אמרו ברוך הבא מוטב מאוחר מאף פעם.
בערוץ 14 יכולים להמשיך לספר לכם שקרים כאילו וישראל מנצחת. לא ניצחתם ולא בטיח. ב7.10.23 הפסדתם ועד עכשיו אתם מפסידים.

נגמר הסיפור.

יוקר המחייה? לא נראה לי.
לדעתי, הבעיה היא אחרת
העם חולה במחלה של אי יכולת לבחור מנהיגים ראויים .

לדעתי, הבעיה היא אחרת
העם חולה במחלה של אי יכולת לבחור מנהיגים ראויים .
חושבני שאתה טועה. העם בחר במנהיג הכי ראוי שהוא סמרטוט חסר עמוד שדרה .
אין מישהו שיותר טוב ממנו. והוא פשוט חרא. אז תבין מי אלה השאר.
ואם אתה חושב שאני טועה במחשבתי זו אנא הבא לי שם של מישהו אחד בפוליטיקה שיהיה טוב יותר ממנו.
ראית בממשלה הקודמת ממשלת השינוי הם כינו את עצמם האפסים בנט & לא פייד מרשל פתן בנט והמתאדה לא פייד .שנה אחת הספיקה לציבור היהודי הישראלי להבין מי אלה החלאות הבוגדים והם חזרו לבחור בנתניהו.

DANIAVNI

Well-known member
חושבני שאתה טועה. העם בחר במנהיג הכי ראוי שהוא סמרטוט חסר עמוד שדרה .
אין מישהו שיותר טוב ממנו. והוא פשוט חרא. אז תבין מי אלה השאר.
ואם אתה חושב שאני טועה במחשבתי זו אנא הבא לי שם של מישהו אחד בפוליטיקה שיהיה טוב יותר ממנו.
ראית בממשלה הקודמת ממשלת השינוי הם כינו את עצמם האפסים בנט & לא פייד מרשל פתן בנט והמתאדה לא פייד .שנה אחת הספיקה לציבור היהודי הישראלי להבין מי אלה החלאות הבוגדים והם חזרו לבחור בנתניהו.
יאיר גולן.

Harrington

Well-known member
מנהל
נגמר הסיפור.

יוקר המחייה? לא נראה לי.
לא קרה שום דבר מיוחד. בס"ה מדובר במשחקי מספרים שגרתיים. כל מי שמנסה לנתח את זה ברצינות, בס"ה נופל לפח שהאג'נדאים המשחקים טמנו לו.

במקרה שלך, אני חייב להודות, זה מעלה חיוך כפול למען האמת :). מתנצל על כך. האחד בגלל הנפילה באותו פח והשני בגלל התייחסותך הפבלובית בסוגיות כאלה, בהן אתה מרגיש צורך לאוץ לרוץ וכביכול 'ללמוד' מהנתונים המוצגים שאתה היית החכם הגדול שעזב את המדינה בין הראשונים. לא שזה נכון ולא שיש קשר כלשהו בין הסיבות בגינן עזבת לסיבות בגינן עזבו אלו שכביכול עזבו כעת, אבל כשהתגובה מגיעה אך ורק ממקום של 'אתם רואים-אני צודק', הפרטים לעולם פחות חשובים :).

למעלה