אתם יודעים, הגעתי למסקנה ש

L U Z I A

New member
אתם יודעים, הגעתי למסקנה ש../images/Emo15.gif

אני באמת מבינה איך בחרתי בנאימה כפייבוריטית שלי. כלומר תראו, במהלך העונה נאימה הייתה פשוט מהממת. היו לה צילומים יפהפיים וההופעה שלה באופן כללי הייתה מהממת. היו לה פנים יפות והשיער שלה תמיד הסתדר בצורה מגניבה כזו, אבל אחרי שהעונה נגמרה הפנים שלה נהיו מזעזעות, השיער שלה נראה נורא, והצילומים שלה לא היה משהו בכלל. (אני לא מדברת על הצילומים המקצועיים, כמובן). בכל אופן, כשראיתי את הצילומים המזעזעים חשבתי לעצמי איך בחרתי בה ואיך הייתי בעדה, אבל במהלך צפייתי הממושכת והחוזרת בעונה ה4 בהוט 3 הבנתי שזו לא אני, זו היא ושהיא זו שהשתנתה והיא לא תמיד הייתה כזו נוראית. (לא נאמר מכוערת, כי היא בכל זאת לא מכוערת). ובטח לא מעניין אתכם מה אני אישית חושבת, אבל זה במילא לא נועד לשם כך. זה נועד להסביר לכם את דעתם המשונה של אלו שהיו בעד נאימה, כמוני
וגם כדי לשתף אתכם במסקנה המהממת שלי. תודה על זמנכם!

randu

New member
אבל..

זה באמת לא מעניין אותנו.
סתם,בצחוק מותק! שמעי, לדעתי לקיילן (עזבי תעובדה שהיא פייבוריטית שלי.
) היו הרבה יותר צילומים מוצלחים. היא הצליחה בכל הצילומים,חוץ מההוא עם הפרחים והכלבים. בתצוגה היא שיחקה אותה, אז אם נאימה הביסה אותה רק בתחרות, וכל שאר המקרים היא פחות הצליחה מקיילן, אז למה השופטים בחרו בה?
זה ממש מעצבן אותי. עובדה,תראו מה ננהייה מנאימה, קילן מדהימה. לדעתי,המראה הכללי שלה,הרבה יותר יפה משל נאימה. אותה טעות הם עשו עם אייס,שאנון ואדריאו. נכון,אדריאן עלתה לגמר וזה מעולה. אבל איליס לא ראתה את שאנון! בכל תצלום השופטים התפלאו מחדש. הם העיפו אותה בגלל שהם חשבו שהיא לא רוצה את זה מספיק. היא הלכה הכי טוב-ועל זה אין וויכוח, גם מיס גיי אמר את זה. הולכת הכי טוב, מצטלמת הכי טוב, אישיות מקום שני, למה לא לעלות אותה לגמר? סתימות,פשוט סתימות. *לא נורא רן, אני בטוח שכל הפיינליסטיות הצליחו.
*

L U Z I A

New member
משהו אחד../images/Emo15.gif

למה אתה אומר שנאימה פחות הצליחה מקיילן ב"שאר המקרים"? כלומר לא בחרו את נאימה רק בגלל התצוגה, אני יכולה להבטיח לך!

randu

New member
זאת עובדה

בכל שאר הפוטשוטים, בכל שאר המשימות- קיילן הצליחה יותר ממנה. אני ממש ל מהין למה בחרו בנאימה. בגלל שהיא הולכת יותר טוב? כן,רק בגלל זה.
מי עוד חושב שקיילן הצליחה יותר מנאימה בפוטושוטים..?

L U Z I A

New member
רעיון../images/Emo62.gif../images/Emo15.gif

בוא נעשה ניסיון ניקח את כל הפוטושוטים שלהן ונשווה אחד אחד. בסוף נראה למי יצאו מרבית הפוטושוטיןם הטובים. נפתח שרשור חדש וכל הפורום ישתתף ויביע דעתו על הצילומים! מה דעתך?

randu

New member
מעולה!

אבל ברור שאת תגידי שלנאימה, ואני לקיילן. אז נפתח הודעה, בה שתי התונה הראשונות של נאימ וקילן וכל חבר פורום ירשום "נאימה
"/"קיילן
" ואז נראה למי יצאו יותר הרבה וי...? וואי,זה בדיוק אותו רעיון כמו שלך, רק הרבה יותר חופר ומנוסח בצור מטומטמת. אולי נעשה את זה מתחילת שבוע הבא? כי רוב הסיכויים שאני ונעס עכשיו עד ליום שישי. או שלא תוכלי להיות כאן אחרי תחילת הלימודים?

L U Z I A

New member
כן קצת חפרת../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אבל נהיה כמה שיותר אובייקטיבים. ואפשר גם להביע דעה קצת יותר עמוקה אם ממש רוצים. אולי כדאי שנתחיל עם זה עכשיו, כל יום נפתח שרשור עם פוטושוטים חדשים, נשים אותם לפי הסדר. ניסיתי לחבר את התמונות אבל גם לא מצאתי את התמונות של כל הפוטושוטים שלהן וגם גיליתי שזה לא הולך לי במיוחד... רוצה לנסות את מזלך?

randu

New member
עדיף שכל יום נשים פוטושוטים חדשים.

בלי לחבר. מה אומרת?

L U Z I A

New member
אני מתכוונת../images/Emo15.gif

למשל השרשור הראשון יהיה עם הפוטושוט הראשון שהבנות עשו
והכוונה שלי היא לחבר את התמונה של קיילן ונאימה (בפוטושוט המדובר המסוים, למשל הראשון) כך שהן יהיו אחת ליד השנייה לשם השוואה נוחה יותר. לא לחבר את כל הפוטושטים יחד
יש מבין?

L U Z I A

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

שני ילדים שממש רוצים א. לעורר את הפורום
ב. להגיע למסקנה מי הייתה צריכה להיות הטופ מודל הבאה
קיילן או נאימה, ושממש לא מבינים בפיינט שופ וכאלו, מחפשים מישהו מחברי הפורום שיוכל לעזור להם. לפניות ולפרטים נוספים: rando הידוע בכינויו רן או L U Z I A הידועה בכינויה דנה תודה לעוזרים

randu

New member
לחבר

את השני צילומים הראשונים של נאימה וקיילן. ואז אחרי זה לחבר את הצילום השני שלהן. וכן ההאלה. דורש עבודה!

L U Z I A

New member
יאי!../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

הצלחתי לחבר את הפוטושוט הראשון בפיינט! (אז מה אם אני לא מתקדמת
) הבעיה היא שאין לי מושג איפה למצוא את הפוטושוט השני שלהן... כי באלבומים לא מצאתי (זה עם החיזרים והמכונית משטרה). אבל כדי לשמור על עקביות כדאי שלפחות יהיו לנו את שני או שלושת הפוטושטוים הראשונים וכך נוכל לפתוח כל יום אחד חדש לכן אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש עכשיו...

JULI4561

New member
אופס חח רק עכשיו ראיתי את זה ..

במקום להגיב לרן הגבתי לך ... סורי

randu

New member
וואי דווקא אני ממש אוה באת זה

עכשיו כל אחד יוכל להביע את הדעה שלו בהקשר של זה. ני מתפלל שזה יפתח דיון מסודר ומעניין.

למעלה