אתם יודעים יש לי קצת חששות לגביי

ghost2002

New member
אתם יודעים יש לי קצת חששות לגביי

המחנה ואני גם לא רוצה לצאת וגם כן רוצה לצאת גם חוששת גם בטוחה גם מפחדת גם חושבת וגם נגעלת!!!!! (מהאוכל)

אל תיהיה מפונקת!

האוכל במחנ"ק לא כל-כך נורא (אצלנו הוא ממש טוב אפילו...), תיזכרי שהאוכל דבר ראשון - אכיל, ככה שלא תמותי מרעב ודבר שני - יש תחרות על האוכל, ככה שהשבט יעשה הכל כדי שיהיה לו אוכל כמה שיותר בריא, מגוון וטעים. ודבר שלישי - תיזכרי תמיד שבסוף יש ביקור הורים, והם יוכלו להביא לך בורגראנץ´...! נועה.

איזה תינוקת!!!

המחנ"ק זה ה-דבר (לא אמרתי את זה פעם???) אם לא יצאת למחנ"ק הפסדת הכל.... והאוכל לא כ"כ נורא מה אתם מתבכיניים!??!?!?!??!!??! ואי אנשים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי!!!!!

הגזמת!!! האוכל טעים!

אני אישית אוהב את האוכל במחנ"ק ובטיולים!!!! למה אתם מזלזלים דמאט???

MajorGad

New member
האוכל טעים ומקסימום...

תצבעי את השירותים בצבע אחר

האוכל הוא לא ארוחת גורמה

אבל הוא טעים הוא סביל והוא מזכה אותנו במדבח כל שנה... ודי כבר להתלונן... אני צריכה לחיות על האוכל הזה 20 יום בערך (חלוץ הנהגה ומחנ"ק)

ghost2002

New member
תקשיבו כולכם!

אני לא אחת כזאת שאומרת איכס מגעיל וזה אני רק אומרת שאני לא סובלת את האוכל במחנה זה לא אומר שאני צמה כל הארבע ימים האלה דרך אגב מישהו פעם טם את האוכל בשבט שלי? , שבט יעד ?? נ.ב. דניאל , אני לא סובלת ארוחות גורמה אני בקושי אוכל ... ומה שאני אוכל אין במחנה (שזה לא הרבה ...)

אני בטוחה שתיסתדרי!

לא טעמתי את האוכל ביעד, אבל אני מכירה הרבה אנשים מיעד שיוצאים למחנ"ק וחוזרים בריאים ושלמים - אחרי שהם אכלו אוכל טעים במשך 4-5-8 ימים. נועה.

יש לי משהו להגיד לך ילדה..

קודם כל, אני זוכרת שהתלוננת לפני כמה ימים כמה שהחברות שלך מפונקות ולא מוכנות לשבת על חול עם חאקי וכו´, לפי דעתי אחרי ההודעה שלך עכשיו את לא פחות גרועה מהן, תסלחי לי וחוצמזה במחנ"ק האכול ממש טעים בטיולים הוא לא ממש אבל אכיל אז אם יש לך כל כך הרבה חששות ואת לא חושבת שתשרדי 4 ימים "בטבע" אין לי מושג למה את בצופים כי לא ספגת שום ערך במשך השנה.

למעלה