אתם יודעים כמה קורות חיים שלחתי

amitayg

New member
אתם יודעים כמה קורות חיים שלחתי

בסוף שבוע האחרון שלחתי 1500 קורות חיים בעיקר במייל ומעט בפקס כמה חזרו אלי עד עכשיו ? 5 טלפונים וכולם של שיווק רב שכבתי !!! סתם רציתי לשתף איך אצלכם דרך אגב ? ערב טוב אמיתי

offershumi

New member
גם אני

גם אני שולח המון פקסים ואימלים למקומות עבודה וכמעט שלא מקבל תשובות

inbal76

New member
מה זה 1500? כמה באמת שלחת?

ולמה בעצם אתה פונה לשר"שים אם אתה לא מעוניין?

amitayg

New member
פרטים

1. באמת שלחתי 1500 קורות חיים 2. אלו שמפרסמים שיווק רב שכבתי לא כותבים זאת במודעה הם רושמים: ניהול צוות, שרות לקוחות וכו' 3. לילה טוב אמיתי

inbal76

New member
../images/Emo12.gif תהיה לי בריא

א. אתה שולח לרבים יחד כמו ברשימת תפוצה? אחרת אני באמת לא רואה איך אפשר ביומיים לשלוח 1500... אפילו אם שמור לך טיוטא ואתה רק צריך להוסיף כתובת מייל ולשלוח. ב. גם אם הייתי סורקת את כל העיתונים וכל האתרים לא הייתי מוצאת ביומיים 1500 מודעות שונות שאני עונה על הדרישות שלהן, אפילו אם הייתי מוכנה לקחת כל עבודה. ג. אפילו אם היו 1500 מודעות שאני עונה על הדרישות שלהן, אני לא רואה איך הייתי יכולה תוך יומיים למצוא את כולן (גם לחפש באתרים לוקח זמן), לקרוא את כולן, ולשלוח לכולן מייל או פקס. אמיתי, אני מאוד רוצה שתצליח ולא מתכוונת להתערב, אבל יכול להיות שאתה צריך קצת למקד את החיפוש שלך?

amitayg

New member
נו ברצינות אם אתמקד מה זה יעזור לי

את באמת חושבת שאני לא מבין מזה מיקוד ? פוטרתי לפני 3 שנים ומאז אני מחפש בנתיים אני עובד בכל עבודה אז מה זה כבר משנה באיזו עבודה מדובר ? כיום אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להתמקד בשבילי לחפש עבודה זה אומר לפנות לכמה שיותר תחומים ולנסות את מזלי. דברים שאני יודע ויכול לעשות כמובן. לילה טוב אמיתי

superman19

New member
1500 קורות חיים - יציפו אותך עכשיו

בחודש ינואר שלחתי המון קורות חיים ופתאום בסוף מרץ התחלתי לקבל טלפונים מכל מיני חברות...נפל האסימון או שהם משחקים אותה קשים להשגה

JONE BOY בת

New member
אין לי ספק שאתה מתבסס על שמועות

ובטח לא על נסיון אישי. אני אישית חושבת שלהיות שכיר זה חרטה. זה טוב לגבי התחלה וזה מאפשר לך לבנות עסקים אחרים עם הכנסה זמנית כשכיר. אבל כאופציה לטווח הרחוק זה אשקרה להיות עבד של הזמן. אם זה היה מביא אנשים לרווחה כלכלית , סבבה. אבל רוב האנשים עובדים ועובדים ולא מגיעים למצב הכלכלי שאליו שאפו. הכסף לא מספיק. וההוצאות גדלות... יש עוד הרבה סיטואציות זוועתיות שעבודה כשכיר מעמידה אנשים בהן. אבל מה , יש הרבה אנשים "טיפשים" , או , "רמאים" שכבר הבינו שעדיף לתת לכסף לעבוד עבורם ולא שהם יעבדו עבורו. לא מתכוונת להכנס איתך לדיון על הנושא כי ברור לי לגמרי על מה מתבסס הידע ה"נרחב" שלך לגבי שר"ש. זה פשוט מצחיק אותי לשמוע אותך מכנה "רמאות" את מה שאנשי עסקים מוצאים לנכון כעיסוק שימנף את עיסקם ויגלגל לכיסם עוד הון תועפות. אני יודעת באיזה מצב כלכלי אהיה בעוד 3 שנים , האם גם אתה?

האם אתה...

האם אתה מתאים את קורות חייך למעסיק הספציפי? האם אתה מציע לו את מה שהוא צריך או את מה שאתה צריך?... -------------------- להצליח אחרת: מאמרים וטיפים להצלחה בחיים

למעלה