אתם יודעים כשמאיימים החזאים=שלג

orlu

New member
אתם יודעים כשמאיימים החזאים=שלג

אני ניכנסת לכוננות מיטבח. רק מהמחשבה של אולי יהייה פה הכל לבן בחוץ וקר,רצים המתכונים. אז חוץ ממרק חם ועוד מיני תבשילים רכשתי ערמונים.נכון דיברנו על זה אבל לא ספרתם איך אתם צולים אותם בבית.חורצים חריצים ובתנור?או שיש רעיון אחר.
 
יש אופציה אחרת

לערמונים אבל זה דורש הרבה עבודה. לבשל או לצלות את הערמונים, לקלף אותם לרסק אותם לערבב אותם עם סוכר חמאה ורום, לשים מעל קצפת ולהנות ממיליון הקלוריות. אבל אין כמו ערמונים חמים צלויים בימי חורף קרים.
 

orlu

New member
טומי אתה פה????על כמה מעלות

צולים את הערמונים ולכמה זמן?
 

טומי*

New member
המממממממ......כמובן תלוי בתנור.....

שלך הייתי מציע על 200 מעלות ...לכמה זמן? עד שניהיה צלוי אני מניח בסביבות 30-40 דקות לפחות
 

reuven4u

New member
אני גם קניתי,

אנסה לעשות אותם על גריל בגינה מתחת הפרגולה! מקווה שירד המון גשם !!! כמו בילדותי ברחובות . אגב - שאלה - אני טס בעוד שבוע: בשנות השמונים בילדותי היו מוכרים ערמונים ברחוב. משהו היה בחורף ויודע אם עדיין קיימים הזקנים האלה? או שזה נחלת העבר...
 

orlu

New member
איך השגת כרטיסי טיסה?יש יש בכל

םינה מוכרי ערמונים,כאלה שמחממים ידיהם מעל האש,ואם לא תמצא יש בירושלים כמה כאלה ואפילו בזינגוף
 

טומי*

New member
יש ויש ערמונים עד היום.....

לפחות היו עד לפני שנתיים ועוד נגיד לך נסיעה טובה!
 

reuven4u

New member
קניתי לפני חודש,

טומי אמר לי את תווח המכירים אז הזמנתי כבר לפני חודש באיסטא, ואני טס רק בעוד שבוע - אז עוד אגיד לכם שלום לפני...
 

ILM

New member
ערמונים

אפשר בתנור ואפשר לבשל בסיר לחץ (הטעם משתנה אמנם) אבל גם זה מעולה
 
למעלה