אני ניכנסת לכוננות מיטבח. רק מהמחשבה של אולי יהייה פה הכל לבן בחוץ וקר,רצים המתכונים. אז חוץ ממרק חם ועוד מיני תבשילים רכשתי ערמונים.נכון דיברנו על זה אבל לא ספרתם איך אתם צולים אותם בבית.חורצים חריצים ובתנור?או שיש רעיון אחר.
לערמונים אבל זה דורש הרבה עבודה. לבשל או לצלות את הערמונים, לקלף אותם לרסק אותם לערבב אותם עם סוכר חמאה ורום, לשים מעל קצפת ולהנות ממיליון הקלוריות. אבל אין כמו ערמונים חמים צלויים בימי חורף קרים.
אנסה לעשות אותם על גריל בגינה מתחת הפרגולה! מקווה שירד המון גשם !!! כמו בילדותי ברחובות . אגב - שאלה - אני טס בעוד שבוע: בשנות השמונים בילדותי היו מוכרים ערמונים ברחוב. משהו היה בחורף ויודע אם עדיין קיימים הזקנים האלה? או שזה נחלת העבר...