אתם יודעים לאיזה משפט

Master Boo

New member
אתם יודעים לאיזה משפט

אף פעם ל שמתי לב במאטריקס? שטאנק אומר למורפיוס - "ten hours straight. He´s a machine" (אני מניח שאתם יודעים באיזה סצינה מדובר...) משפט כזה חשוב, ואף פעם לא שמתי לב אליו... בושה וחרפה...

srullli

New member
האמת שאני לא זוכרת מתי זה קרה.....

ממממממ אולי בכל זאת תוכל להזכיר באיזה סצינה ... ?......

חזיר בר

New member
כשהוא עושה לו "אימונים"

מסתיים ב-"אני יודע קונג פו" "תראה לי" וכן,משפט משעשע,אבל חבר´ה מספיק,זה לא תורה מסיני,לא לכל משפט יש משמעות.

S__A

New member
למה אתה אומר ככה ?! >>

חשבת אולי שיש למשפט הזה משמעות ? He´s a machine .. ניו הוקרץ מאותה סביבה של המכונות, או הסוכנים, איך שתקראו לזה .. נו, עכשיו יש לו משמעות..

חזיר בר

New member
כן,אבל

גם מורפיוס טרינטי ומאוס לדוגמא הוקרצו מאותה הסביבי וגם בהשוואה אליהם הוא "מכונה". נו,עכשיו עוד פעם אין לזה.

S__A

New member
והנה, עכשיו זה יוכיח שיש לזה משמעות

זוכר שפעם התעמקנו בדרגות השונות שיש במאטריקס זה הלך בערך ככה : 1. ניו- האחד 2. המכונות והסוכנים 3. אנשי מאטריקס אחרים [מורפיוס וטריניטי וכו´] 4. אנשים רגילים [היו עוד דרגות אבל הם לא חשובות כרגע] אממ, בוא נגיד שיש פה תהליך , בתחילת הסרט ניו הוא הדרגה הכי נמוכה, איש רגיל, לא יודע כלום. אחר כך הוא מגלה את המאטריקס וכל החברים שם מגלים אותו ועכשיו הוא שווה ערך אליהם, ואז טאנק כבר קובע שהוא ממש מכונה - ניו התקדם עוד שלב. ובסוף בסוף ניו הוא האחד, כלומר גילה שהוא האחד. There you go .. Now it mean somthing ...

חזיר בר

New member
עזוב

כל דבר אפשר לסובב ולהגיד שיש לו משמעות, כל מה שאני אומר זה שהיו גם דברים שהם סתם דיאלוגים כי האדם שכתב את התסריט רצה לספר בדיחה,רצה לשרת איזה שהוא פרט בעלילה. לא הכל זה משמעות חזקה כזאת ומיוחדת.

RedStorm

New member
הם בעצם סתם רצו לעשות סתם...

סרט אקשן טוב עם ההרבה אפקטים אבל תראה מה יצא להם :) - למה אני מחיייך כל הודעה?

S__A

New member
תפסיק ! אתה הורס לי .. >>

דווקא בניתי משהו נחמד עם התפתחות בעלילה [שניו עובר שלבים ..] אז תפרגן !

חזיר בר

New member
מצטער

פשוט חשבתי שאנחנו בעניין של קרב- להוכיח כל אחד את צדקת עצמו. אתה מבין איך זה. יופי של תיאוריה באמת.

S__A

New member
הבנתי את עמדתך ... >>

[כנראה שאני עכשיו מתרפק על הצחלתי הנאורה] ...

IC4

New member
והתנ"ך זה רק עוד ספר ../images/Emo98.gif

די מבדר שאתה משווה את המאטריקס לתורה מסיני ואתה עוד הערת לי אז שהזכרתי את טיטאניק אני דווקא נהנה לחשוב על המאטריקס כהרבה מעבר לסתם עוד סרט, וכמו כן אני נהנה לחשוב שלהרבה דברים שם יש משמעות. מעבר לזה אני בטוח שיש להם, וזה לא אמור להיות כל כך מפליא - בהרבה מאד סרטים עושים רמזים שכאלה. אני לא למדתי קולנוע אבל יש ז´אנר שלם של הרעיון הזה. שאני מאד מטפח מה אתה עושה פה בכלל אם אתה כל כך נגד האנשים שמנסים להראות רעיונות חדשים ולא כל כך מופרכים אפילו
-- קיבוצניקים שחיים להם במאטריקס קומוניסטית בלי לדעת מה באמת אמת?

למעלה