אתם יודעים להקליט סקיצה באיכות נמוכה?????

אתם יודעים להקליט סקיצה באיכות נמוכה?????

היי חבר'ה.! מה אומר ומה אדבר... רוצה אני להקליט סקיצות באיכות אפילו נמוכה,ואיני מצליח למרות מאמצי הרבים.. אולי מישהו עם טיפה נסיון יודע??אני רוצה להקליט אורגן ישירות למחשב ופשוט להוסיף גיטרה נניח... איך אני עושה דבר פשוט שכזה??? דבר אחר: האם יש תוכנה שמזהה את הפקודות (התווים) שהאורגן נותן ומתרגמת את זה לתווים,כך שיתאפשר לעבד את אותם תויים שהתוכנה קלטה לכל כלי שהוא ?
רבה
וחנוכה שמח

Funky Giraffe

New member
נראה לי יש לו את היאמהה המצ'וקמק שלך

עם הג'נרל מידי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ALMOG T

New member
אל תזלזל בPSR280

הדבר הזה בלאטה אני מתעצבן לפעמים ומכניס לו מכות אחושרמוטה אבל לא קורה לא כלום

Funky Giraffe

New member

ALMOG T

New member
אל תזלזל בPSR280

Poetic Death

New member
אל תזלזל בPSR280

ALMOG T

New member

Funky Giraffe

New member
אל תזלזל בPSR280

Funky Giraffe

New member
תקנה כבל מידי לאורגן

תתקין קיובייס, ותתחיל לאגור כלי VST איכותיים ושווים בקצב רצחני

מה זתו'מרת יש לי כבל

אחר שמתחבר ךכרטיס קול נראה לי זה PL. כבל מידי זה משהו אחר? הוא מתחבר לUSB נכון? אך מאין לי לדעת אם האורגן הישן הזה תומך בכבל מידי הנ"ל? צריך שקע מיוחד באורגן? או שזה אותו שקע של הPL?

da^Lord

New member
הדרך הכי קלה היא כדלהלן

המרכיבים: אורגן, ופלאפון אופן ההכנה - השתמש ברשמקול בפלאפון, במקרה ואין-התקשר לעצמך והמתן למענה הקולי. 2. נגן ושיר את שירך בזמן שהסלולרי עובד 3. האזן ותהנה. וכך נוצר האולפ הביתי המעאפן ביותר.
בשביל להקליט את האורגן אתה לא צריך חיבור מידי, אתה צריך חיבור אודיו- PL PL. מהאורגן למחשב. ופשוט תקליט בלייב את מה שאתה מנגן. ואז על ערוץ נפרד תקליט שירה. וזהו, הכי בסיבי שיש. תוכנות חינמיות יש בפורום סאונד, ותוכנות לא חינמיות יש באימ**ל

חחחח עם הקטע

שך הפלאפון יצא מאגניב לאללה...
טוב,אז זה מה שעשיתי בעצם השתמשתי עם הכבל שציינת אותו כבר היה לי מימים ימימה. והבנתי את העניין. השאלה היא איך אני מוסיף עוד כלעם ועוד כלים שאין לי אותם למשל: גיטרה ועוד... וכן: איך אני עושה תרגום של התווים לכלים אחרים, הכוונה: שהמחשב יקלוט את הפקודות של האורגן כפקודות-תוויםוכך אוכל להשתמש באותן פקודות ולהרכיב כלים נוספים ע"פ אותם התווים... רוב תודות לך
חג אורים מעולה ומבודח

BlackShahar

New member
רק בעזרת כבל MIDI

זה לא כבל PL אמור להיות שקע של מידי מאחורי האורגן(ליד השקע של הPL) תחבר את הכבל מידי למחשב וכך האורגן ישמש לך כמקלדת שליטה

ALMOG T

New member
מה שתעשה זה.

תקליט עם הקבל PL את האורגן בערוץ אחד ואחרי שהקלטת את האורגן תפתח עוד ערוץ לגיטרה 1-אם לגיטרה יש חיבור PL אז תחבר לה PL ותעשה את אותו דבר בשתי הערוצים 2-תקליט את הגיטרה עם מיקרופון על הערוץ החדש וככה תוכל לשמוע את האורגן ואת הגיטרה ביחד כנל לגבי עוד כלים..

tomoshe

New member
כל דבר שעשיתי אי פעם היה באיכות נמוכה.

כל כך נמוכה שאני אובר קוואליפייד למשימה.

למעלה