אתם יודעים מה אני לא אוהבת הדיסק של

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אתם יודעים מה אני לא אוהבת הדיסק של

come on over? את זה שאין הפסקות בין השירים! עוד מישהו שם לב לזה? אני מתכוונת שכשנגמר שיר מתחיל אחריו שיר אחר אפילו בלי 2 שניות הפסקה! אותי אישית לפעמים זה עיצבן.... אני לא יודעת למה אבל זה עיצבן. אולי בגלל שככה זה כמו שיר אחד גדול
בכל אופן- ממש קוויתי שהיא לא תעשה את זה בUP! אבל היא כן עשתה. למשל בשיר She´s Not Just A Pretty Face יש כל הזמן את המילה she ואז כשמתחיל Juanita הוא גם מתחיל בshe וזה כאילו זה שיר אחד ארוך עם 2 מנגינות. אני אישית חייבת לעצור את הדיסק ל2 שנייות בגלל זה... מה אתם חושבים?

mmhbk

New member
אין לי בעיה עם זה

הדיסקים של שאניה עמוסים בשירים, אז אולי אין רווחים כדי לחסוך מקום בדיסק. ויכול להיות גם שחברת התקליטים עושה את זה לכל הדיסקים שהיא מוציאה. גם אני חושב ש-She´s Not Just A Pretty Face ו-Juanita לא צריכים להיות אחד אחרי השני, אבל תודי שיש גם מעברים יפים בין שירים, כמו למשל בין What A Way To Wanna Be ל- I Ain't Going Down

Eilleen

New member
יווו נכון!!!

המנגינה של השיר החדש משתלבת בסיום של השיר הקודם איך זה שיגע אותי בהתחלה!!!!!!!! אבל התרגלתי.... וזה כבר מסתדר לי ככה באוזזזן.... אבל למרות זאת ו למרות שאני חולה עלUP וגם על THE WOMAN IN ME אין על Come on over !!!Come on over rules חחחחחחחח סתם אבל באמת!!! זה דיסק מצויין אפילו את השירים שאני לא אוהבת בו (When) אני אוהבת!!! חחחחחחח עזבו עובר עלי משהו....

גם אותי זה מעצבן!!!

נגיד מעבירים שיר ומפספסים איזה שתי שניות ראשונות ממנו כי אין הפסקות וזה כאילו חלק מהשיר נכנס לשיר הקודם... הקיצר בהתחלה זה בילבל אותי.... אבל אני כבר מכירה את השירים בעל פה ככה שאני מזהה הכל לפי ההתחלה של הגיטרה...
אפילו חברה שלי היום שאלה אותי כמה פעמים כבר חרשתי על השיר הזה.... חחחחח.. בדיוק שמענו אותו היום...

למעלה