אתם יודעים מה הכי מבאס בלהיות סינגל

אתם יודעים מה הכי מבאס בלהיות סינגל

. יותר מידי מידע. כל פעם לצאת לפגישה הראשונה הזו ולחזור על אותם משפטים.אותו מידע שוב ושוב. כן אני אוהבת לעשות ככה...אני גרה פה...עובדת בזה... אווווווף! ומה עוד? צריך גם להכיר את הבן זוג...אז במשך פגישה שלמה אני כבר מכירה את כל החיים שלו! מי הוא,איפה הוא גדל מה קרה לו...למה יש לו חתך קטן בברך ומתי הוא נפל מהאופניים ופתח תראש! ובסוף....בסוף לא יוצא מזה כלום! טלפון אחד..."כן נדבר...אני אתקשר,לא אני אתקשר.." ובסוף כלום! זה מייגע. צריך לעשות קסטה ,כמו קורות חיים ולשלוח לבן זוג. נמאס לי כבר מאותם משפטים חוזרים ונשנים. פעם הבאה שאני יוצאת עם מישו אני אגיד דברים שונים לחלוטין כמו קוראים לי קתרין אני שחקנית קולנוע מפורסמת,בזמני החופשי אני מטפלת בילדים משתתפת בהפגנות ומתנדבת בבתי חולים... במחשבה שנייה.. אם הדייט שלי יסיע אותי הישר לבית משוגעים. עזבו. אני פשוט אמשיך כהרגלי.

pinocio

New member
../images/Emo5.gif מה פתאום

אני נגד זה באופן נחרץ אני אמנם לא בקיא כל כך בבליינד דייטים אבל אין כל טעם בראיון אישי את בסה"כ רוצה להכיר ,להתרשם ,לצחוק.. אני בעד לנסות להינות איכשהו ,בית קפה זה משעמם
ובטח יגרור אותך לכל מה שרשמת שם
זה לא חייב להיות ככה

psichi

New member
קוראים לזה

סינדרום הבליינד-דייט לפחות אני קורא לזה ככה. כשיוצאים עם אדם שמכירים כבר, ולו קצת, אז יש מושג איך היא/הוא מתנהגים בסביבה הטבעית, ואין צורך בהתעללות המזוכיסטית שתיארת. העלאת נקודה מעניינת! אם, לשם השעשוע שבעניין, היינו יוצאים לבליינד-דייט, היית מעדיפה לפסוח על השלב המביך, ולעשות משהו מורכב יותר? נגיד ללכת לטיפוס קירות? לים? רולרבלייד? והאם לדעתך הדעה שהיית מגבשת עלי הייתה נאמנה יותר למי שאני באמת מ"דייט" שכזה, מאשר בית-קפה? בתהיה, הפסיכי

psichi

New member
זה הפוך על הפוך

מטפסים על הקירות עוד לפני שעוברים לגור יחד
האמת, זה יתפוס? בחורות לא יחשבו שאני מפוקפק/ילדותי אם אציע דייט ראשון שכזה? מה גם לא לשכוח שמזיעים... והרבה... זה מומלץ להתחיל ככה, ישר על הפגישה הראשונה?

dudusch

New member
אני לא צריך לצאת מהבית

כדי לטפס על הקירות... מספיק לי רק לקרוא כמה הודעות "אינטליגנטיות", או לראות טלויזיה וכאלה...

dudusch

New member
חחחח ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ממש לא!!! התכוונתי לכל אותם חבר´ה שנכנסים לפורומים כדי להוציא עצבים ולעורר פרובוקציות. את מלאכית
המשיכי כך, יש לך כבר כמה מעריצים לפי מה ששמתי לב

psichi

New member
איש העכביש

נו, זה ספורט קוואזי-אתגרי. כדאי לך לנסות! מתאים לכל רמת כושר, כל מה שצריך זה רצון ונכונות להתאמץ קצת, ושווה כל טיפת זיעה! ועכשיו פניה לכולם: מי שמעוניין/ת לבוא לטפס ביום ראשון בערב בקריית אונו, שישאיר הודעה. אני ברמה די מתחילה בעצמי, ויש הדרכה במקום. הפסיכי

enicegirl

New member
צודקת 100%

אני גם שונאת כל פעם מחדש עם כל הפרטים האלו!! כמו תקליט, הכל הלוך ושוב... אוף!

esmeralda

New member
../images/Emo98.gifגם לי בליינד דייט..../images/Emo11.gif

מזכיר לפעמים ראיון עבודה. במיוחד כששואלים על "ניסיון קודם" [חשוב מאוד
] אז איפה יש בכלל בארץ קיר טיפוס

psichi

New member
נסיון קודם? ../images/Emo5.gif

אסור לשאול על נסיון קודם ע"פ פסק-דין של הגאון הפוסק האדמו"ר מתפו"ז שליט"א! לא בדייט ראשון! קירות יש ב... כפר בלום, קרית אונו, פארק הירקון ת"א אולי יש עוד, אבל לא מכיר.

dudusch

New member
יש גם אצלי בחדר...../images/Emo6.gif

אפילו נצבעו לא מזמן...

למעלה