אתם יודעים מה? התחרפנתם....

אתם יודעים מה? התחרפנתם....

נכון שאני לא פעילה בפורום... לפחות לא משתתפת אקטיבית אבל אני כל כמה שעות מסתכלת לראות אם משהו השתנה וחייבת להגיד לכם הפורום הזה הפך לפורום של השמצות לפורום שמראה את המכוער בהרקדות.... לעיתים יש תחושה שאותם אנשים בשמות שונים נכנסים ומחפשים להשמיץ או להאדיר את המרקיד שלהם אחרת איך אתם מסבירים שבפורום ריקודי עם אנשים נכנסים בשמות בדויים (על תקן שם אורח)... חבל חבל חבל אם מישהו שנכנס ורוצה לרקוד ההודעות פה מוציאות לו את החשק.... יש מקום להכל בריקודי עם, לריקודים ישנים לריקודים חדשים לצעירים למבוגרים לכאלה שיודעים לרקוד ואפילו לאלה עם הרגליים השמאליות שמנסים ללמוד.... אני רוקדת מגיל 10 אפילו פחות התחלתי בחוג נוער המשכתי ורקדתי בבר אילן כשהיתה הרקדה ואח"כ באוניברסיטה ובבית דני פה ושם תמיד קפצתי להרקדות אחרות... אז נכון יש לי ביקורת על גדי ביטון או מישאל ברזילאי ביקורת היא לגיטימית זה בסדר אבל אני בוחרת ללכת להרקדה שאני רוצה ושאני מרגישה בה הכי נוח וכך שכל אחד ינהג זה פשוט לא מכובד כל ההשמצות ההדדיות האלה... כתבתי המון אני יודעת ואלי יהיו משפטים בלי קשר אחד לשני פשוט כואב לי לקרוא....

התייחסות לפושפושית !

פושפושית חביבה !!! ההתעלמות מההודעה אינה מוכיחה שצדקת. פשוט מאד, את נוזפת כללית בכותבי הפורום מבלי להתמקד בנושא ספיציפי. מי אוהב שנוזפים בו או מטיפים לו מוסר ? דווקא, עלי לציין לאחר שעיינתי בפורומים רבים אחרים, כי פורום זה יחסית רציני וכותבים רבים מעלים בו רעיונות ותלונות ענייניות. המשיכי לכתוב רעיונות, דעות, עקיצות, אך הכל בחיוך וברוח טובה, כמוני. אגב - מה זה פושפושית ?

מירי יקירתי...

את בין היחידים ששומרת על תרבות דיבור פה כך שזה ממש לא היה מכוון אלייך... בקשר לנושא זה לא נושא ספציפי זה הלך הרוח פה.... וזה ממש לא נעשה ברוח טובה.... בקשר לפושפושית אין לי מושג מה זה גנבתי את הניק מחברה ומעולם לא שאלתי אותה מה הפירוש....

ש ו ש ו

New member
תגובה

פושפושית את צודקת! גם אני חדשה כאן. וחבל על ההשמצות והליכלוכים.מי שרוצה לרקוד שירקוד.ביקורת זה דבר טוב - תלוי איך היא נאמרת. אם היא נאמרת בצורה הנכונה היא דווקא יכולה "לבנות". תרקדי ותהני!!

לפושפושית-פורום ריקודי עם

הוא לדעתי בדיוק המקום הנכון לדון בכל הנושאים הקשורים לריקודי העם. חלקם יהיו נושאים כלליים - כגון מתן אינפורמציה, חלקם המלצות ו/או מחמאות וחלקם - גם העברת ביקורת, או שיחה על נושאים שכואבים לרוקדים או למרקידים. חשוב מאד לדעתי לשוחח גם על נושאים פחות נעימים אלה,(רק השאלה הגדולה היא א י ך עושים את זה) כי ישנו בכל זאת סיכוי מה שחלק מהבעיות הנידונות תפתרנה ע"י עצם הדיון בנושא או שתמצא הדרך לפתרון הבעייה, ואפילו אם לא - לפחות הנוגעים בדבר יידעו שהיא קיימת, וגם זה חשוב כשלעצמו. בקיצור - אין רע בהעלאת בעיות או העברת ביקורת - בתנאי שזה נעשה בצורה הוגנת ובלתי פוגעת, ובשמירה על תרבות הדיבור.

אין ויכוח ביננו....

אני מצטטת אותך... בתנאי שזה נעשה בצורה הוגנת ובלתי פוגעת, ובשמירה על תרבות הדיבור זו בדיוק הבעיה זה לא נכתב בצורה של ביקורת בונה יש המון הודעות שנכתבות במטרה להעליב ואם נתקלת בכאלה אני בטוחה שתביני על מה אני מדברת....

לרקדנית הירושלמית ../images/Emo141.gif

נהנה לקרוא אותך. את הנעימות שבכתיבה, ואת העדינות. המשיכי כך ואולי בזכותך לא יועלו ביקורת כאלו.

אגב שימי לב שהמשמיצים הם בדר"כ

או אולי אפילו תמיד (לא בדקתי) על תקן אורחים אם למישהו יש ביקורת בונה למה הוא מסתתר מאחורי שם בדוי??? מה יש לו להסתיר?? מעבר לזה סתם שתדעי שבמסרים האישיים קיבלתי המון (יחסית למשתתפי הפורום) פניות של אנשים שבטוחים שכל ה"אורחים האלה הם בעצם אותו אדם" ואת שמו מפאת כבודו לא אכתוב.......

אצבעוני אבל זה ניק....

אורחים התכוונתי לאלה שנכנסים עם הכוכבית לצד השם שלהם זה אומר שרק בפורום הזה הם בשם אחר... כך שמצטערת ההערה שלך לא במקום

למעלה