אתם יודעים מה חשבתי פתאום..

inbardaf

New member
אתם יודעים מה חשבתי פתאום.. ../images/Emo35.gif

איך זה שמפעם לפעם מגיעים לכאן אנשים מיניים, שבני הזוג שלהם א-מיניים (וכולם נשים - שמתם לב?!? - טוב, חוץ מאדי שבכלל לא בטוח שחברה שלו א-מינית), אבל לא ההיפך?
כלומר, כאלה שהם א-מיניים ובני זוגם מיניים? מישהוא יכול להסביר את זה?
(מה גם שבני הזוג שלהם לא מגיעים לכאן אח"כ (או שכן רק תחת שם אחר?...)

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

מה זה: 'כשהארי פגש את סלי'? זה מהאוכל? טוב, נו, רציני - איך זה? סתם מקרה?

Berethor

New member
../images/Emo8.gif

מה פתאום אוכל, כולם יודעים שנשים תמיד מזייפות. אז כמו שנשים תמיד מזייפות אורגזמות ומשיכה, הן יכולות גם לזייף הנאה ממין ורצון למין. יכול גם להיות שגברים לא באו במקרה או מבושה. בכל אופן never underestimate professionals . נשים מזייפות אורגזמה משחר ההיסטוריה "הסינים טענו, כי האנרגיה שתשתחרר מהאורגזמה הנשית תיספג במאהב ותבטיח לו חיי נצח – בתנאי שהביצים לא יתפוצצו לו קודם" כבר אז ידעו לומר שזה על גבול הבלתי אפשרי ושנשים תמיד מזייפות.
אז נשים א-מיניות מזייפות קצת יותר, אם הן לא מגלות אז לא יודעים.

Xylophone

New member
איך אתה מוצא את הדברים האלה? איך?

אני לא יכולה להאמין שאתה מתעניין בזיוף אורגזמה

Berethor

New member
זה לא בעיה,רק רושמים מזייפות בגוגל

תמיד התעניינתי בזיוף והונעה, זה גם קשור לנושא בדיעבד. חפשתי ונתקלתי. זכות הציבור לדעת..

inbardaf

New member
רואים שאת חדשה כאן

להתרגש מב-berethor זה מסוכן. את תסתובבי עם פרצוף כועס ועצבני כל היום
אני חכמה על אחרים, אבל אם את לא רוצה להיות טפשה כמוני, פשוט תעברי הלאה..

inbardaf

New member
להזכיר לך את העצבים שאת חטפת../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אם ההודעות לתיבת המסרים שלי...

מקמיקא

New member
פשוט כי הנשים והא-מיניים הם הפאסיביים בד"כ

אם הגבר הוא א-מיני, קשה לו להיות אקטיבי, וכשהוא לא רוצה סקס, אין סקס.
אפילו אם הוא מוכן לנסות. לכן אישתו היא זאת שתפנה לכאן. אבל אם האישה היא א-מינית, ואין לה חשק בכלל, זה לא יעמוד בדרכו של הגבר... והוא יפנה לכאן רק אם היא לא מוכנה להתפשר למענו, וזה משהו שלא קורה הרבה אני מניח. במקרה של הא-מיניות, זה אותו דבר: הא-מיני לא יסבול (יותר מדי) מלקבל סקס, אבל המיני יסבול מלא לקבל סקס. הא-מיני מוכן להתפשר על לעשות סקס, אבל כשהוא באמת לא רוצה, אז הוא לא חייב (אונס!). אם המיני ממש רוצה סקס, הוא לא יכול לקבל אותו, ולכן זה יתחיל להפריע לו.

inbardaf

New member
יש משהו בדבריך

גם חשבתי על זה שכמוני, הם בטח יחפשו את עצמם בפורומים של ייעוץ מיני וכאלה, כדי לנסות להבין 'מה לא בסדר' איתם. אישית, לא כתבתי בפורומים האלה, אבל חיפשתי נואשות מישהוא שיתאר דברים דומים לשלי ולראות מה עונים לו. אפרופו ההודעה ש-berethor היפנה אליה בזמנו.. כנ"ל לגבי פורומים לנפגעי תקיפה מינית. שם לרוב, דיברו על 'מיניות כלואה', על רצון להיות וקושי לעשות. לא התחברתי גם לזה... או לחילופין על בחירה בנטיה לסבית, כדי לא להצטרך להתמודד עם גברים (הפחד מהם, מה שהם מעוררים וכו') - גם עם זה לא התחברתי. פשוט כי לא חיפשתי מין, אז למה לחפש אותו במקום אחר? קיצר, טוב שהאתר הזה קיים, כי הוא ממש עזר לי! בזכותו אני כבר לא במאבק עקר יותר...

snoopytush

New member
דווקא עם האחרון התחברתי

אני מעדיפה גברים , אבל כשהייתי יותר צעירה היו לי בעיות עם המין הגברי ( עדיין יש לי פה ושם )... בנים הציקו לי בבית ספר , אז התוצאה הייתה שהתייחסתי אליהם שנים רבות כאזרחים סוג ב' , והייתי בדר"כ מנסה להפחיד אותם... תודה לאל שהתגברתי חלקית על הרצון הזה, ועכשיו אני מחבבת אותם ... אבל באותה תקופה העדפתי נשים.... ואגב הכרתי אחת שנאנסה פעמיים ומרוב חוסר אמון במין הגברי נהייתה לסבית לתקופה ארוכה...

inbardaf

New member
מכירה את התופעה

היא לא היחידה - יכולה להבטיח לך. 'חקרתי' את הנושא, כדי להבין את עצמי. במיוחד ששאלו אותי כל הזמן אם אני לסבית, כשניסיתי להסביר מה אני מרגישה בסקס עם גברים
ואני עד היום חושבת שגברים הם אזרחים סוג ב' - סתם..
רק עיצבנו אותי כמה יותר מידי...

מה שאני הייתי מניחה

זה שזה קשור בסטיגמות מסויימות. ז"א, המחשבה על אישה שקרירה במיטה לא זרה לאנשים. זה מסתדר להם. בחור שפחות מתעניין בסקס, זה כבר פחות מתיישב לאנשים עם מה שמוכר להם לחשוב. נורא נהוג לחשוב על הגברים כבעלי תיאבון מיני גדול משל נשים. לכן אם אדם מיני יהיה בקשר עם א-מינית שלא תראה הרבה עניין בסקס, הוא וודאי יקטלג אותה תחת הקטגוריה של "קרירה במיטה". אז יש כאלה, ביג דיל. אבל אם אישה מינית תהיה בקשר עם בחור א-מיני שלא מתעניין בסקס, סביר להניח שהשונות תצרום לה מהר יותר. אולי לא

למעלה