אתם יודעים מה שכחתי

אתם יודעים מה שכחתי../images/Emo2.gif

בדיקת מערכת
שיר מתנגן?! דיסק במערכת?! דיסק בדיסקמן?! שיר אחרון שנוגן באמפי 3? דיסק נחשק(לקניה)? דיסק אחרון שנקנה? שיר דבוק בראש?!

.

שיר מתנגן?!
דיסק במערכת?!חם על הירח דיסק בדיסקמן?!סינרגיה שיר אחרון שנוגן באמפי 3?
דיסק נחשק(לקניה)?פיטרוט דיסק אחרון שנקנה?קיבלתי ליומולדת..סינרגיה והיהודים שיר דבוק בראש?!

פרקשון

New member
תורי

שיר מתנגן?! led zepplin-tangerine דיסק במערכת?! פיטר רוט דיסק בדיסקמן?! מופע הארנבות של דוקטור קספר שיר אחרון שנוגן באמפי 3? אין לי!! דיסק נחשק(לקניה)? הבילויים\אלג'יר דיסק אחרון שנקנה? פיטר רוט שיר דבוק בראש?! אין

•No¥a•

New member
><

שיר מתנגן?!
דיסק במערכת?!
דיסק בדיסקמן?!
דיסק נחשק(לקניה)? אמ.. משו של אואסיס דיסק אחרון שנקנה? לד זפלין || שיר דבוק בראש?! סמוק און דה ווטר

../images/Emo11.gif אללה.

שיר מתנגן?! אבדון/אביב גפן. דיסק במערכת?! שומקום/ אביב גפן. המכתב/ אביב גפן. יום רודף יום/שמוליק קראוס. דיסק בדיסקמן?! נשבר
שיר אחרון שנוגן באמפי 3? אינלי. דיסק נחשק(לקניה)? נממ... חיות מחמד של מוניקה. דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת כבר... שיר דבוק בראש?! התירוץ/ אביב גפן.

Sheygets16

New member
../images/Emo168.gif

שיר מתנגן?!
דיסק במערכת?!
דיסק בדיסקמן?! ניו יורק רפיח שיר אחרון שנוגן באמפי 3?
דיסק נחשק(לקניה)? אפרת גוש. דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת כבר שיר דבוק בראש?! dreams של הקארדיגנס.

yardenbm

New member
שונאת הסטוריה...

שיר מתנגן?! lifehouse-hanging by a moment דיסק במערכת?! לא משתמשת בה דיסק בדיסקמן?! יוסלס לא יוצא משם שיר אחרון שנוגן באמפי 3? יום חמישי הוא מגיע דיסק נחשק(לקניה)? אין דיסק אחרון שנקנה? mcr שיר דבוק בראש?!simple paln-i'm gust a kid

MarishA M

New member
מיין..

שיר מתנגן?!--סיכוי קלוש-שרון הולצמן דיסק במערכת?!--דניאל סלומון-אהבה דיסק בדיסקמן?!--ממ צרוב שכזה.. שיר אחרון שנוגן באמפי 3?--אין אמפי דיסק נחשק(לקניה)?--x&y-coldplay
דיסק אחרון שנקנה?--דניאל סלומון שיר דבוק בראש?!--תנו לו צ'אנס-מה קשור

One Piece

New member
עכשיו אני

בדיקת מערכת שיר מתנגן?! הירו של ניקלבאק דיסק במערכת?! ניקלבאק דיסק בדיסקמן?! סאם41 שיר אחרון שנוגן באמפי 3? שברתי אותו דיסק נחשק(לקניה)? 1. rhcp 2. בלינק182 3. ג'אט- (מחקה לזה עד שזה יגיע לארץ)... 4. החיפושיות 5. גורילאז 6. קולדפלאיי 7. אואסיס דיסק אחרון שנקנה? מוניקה סקס- פצעים ונשיקות שיר דבוק בראש?! fall to pieces

טולייצ

New member
קורה ../images/Emo6.gif

שיר מתנגן? צ'ארלי - יהושע דיסק במערכת? מארון 5 דיסק בדיסקמן? לא זוכרת שיר אחרון שנוגן באמפי 3? לא זוכרת דיסק נחשק(לקניה)? פיטר רוט,נימרוד שיקלר,גרין דיי,קולדפליי דיסק אחרון שנקנה? יהלי סובול שיר דבוק בראש?! סרט של סקס - אינפקציה הלוואי שיהיו מחר חדשות טובות

אני ../images/Emo9.gif

שיר מתנגן?! - דיסק במערכת?! לילות לבנים/אביב גפן. דיסק בדיסקמן?! הוא אצל אחי. שיר אחרון שנוגן באמפי 3? - דיסק נחשק(לקניה)? פיטרוט, משהו של פלאסיבו, משהו של לדזפ, בקיצור הרבה
דיסק אחרון שנקנה? סוף עונת התפוזים/תמוז. שיר דבוק בראש?! the used - all that I've got

להלהלהלה

שיר מתנגן?! אלגי'ר - שיר הבתולין דיסק במערכת?! SYSTEM OF A DOWN דיסק בדיסקמן?! METALLICA - RIDE THE LIHGTING שיר אחרון שנוגן באמפי 3? אממ לא זוכרת,,, הוא נהרס לי ,,,ממזמן דיסק נחשק(לקניה)? החדש של Betzefer דיסק אחרון שנקנה? אמממממממממממ שיר דבוק בראש?! "אבל אני שר מהההלבבב מהההלבבב" נו זה של מה קשור,,,שיר קורע

One Piece

New member
חח

גם לי נהרס האמ פי 3, אמ...ליתר טיקון... אני הרסתי אותו...

למעלה