אתם יודעים מה...

אתם יודעים מה...

אני קוראת עכשיו ספר, (להפתעתי הוא ל-א קשור במד"ב, הוא קשור יותר בעובדות על אבמים) שנייה אני אלך להביא אותו... חזרתי...קוראים לו "תעלומות האב"מים" מאת משה יהלום יש בו דברים שלא ידעתי, כל מני ניסויים של נאסה ודברים כאלה, יש שם וויקוח מאוד מעניין בין כמה מדענים... כדאי לקרוא למרות שזה ספר "מדע טהור" כמו שהם מכנים את זה בספרייה העירונית.... חוץ מזה הוצאתי את הספרים "האודיסאה בחלל" (שאני ש-ו-ב כמו מפגרת התחלתי מה"אודיסאה 3001"), והוצאתי גם את הנוסע השמיני, אין לי מושג על הספרים האלה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת? טוב אז בכל מקרה, יש סדרת מגע בידיוני חדשה בטלוויזיה, אי אפשר בדיוק להכניס אותה שם, היא נוטה בערך לכיוון של "מלודרמה" אבל היא בסדר, מסופר בה על חיזר (יותר נכון חיזרים) שמנסים למצוא את שורשיהם, משהו כזה... היא משודרת כל יום חמישי ב-17:30 בערוץ "star world", מומלץ בחום!

hazgul

New member
סליחה, אבל,

הצלחתי (אין לי מושג איך) לפענח את ההודעה שלך, האודיסיאה בחלל היא של ארתור סי קלארק, שהדעות עליו חלוקות. חלק אומרים שהוא שטחי, חלק אומרים שהוא נהדר. תקראי ותדעי. האזגול

Tomji

New member
ראיתי היום את רוזוול וזו סידרה

ממש נחמדה. מעין "תיקים באפילה" פוגש את "דוסון קריק"... אבל בינתיים זה נראה חמוד. יש פוטנציאל, לדעתי. קיטשי, אבל יש פוטנציאל. אהבתי מאד את הפסקול - שיר אחד של גארבג´ בהתחלה, ולסיום את CRASH המקסים של דייב מת´יוז בנד. נחמד מאד - סידרה עם פסקול שירים טוב. שמתם לב לחלטורה המשעשעת של ג´ונתן פרייקס (קומנדר רייקר, "הדור הבא") בתור שחקן מדע בדיוני שעושה חלטורות בכנסי מד"ב עולמיים....

הנוסע השמיני - כיוון שלא התייחסו

הנוסע נכתב כטלנובליזציה לסרט, אאז"נ. הסרט עדיף. הראשון, לא ההמשכים (אולי חוץ מהשלישי). ולראות בעולם קולנוע חשוך ושקט, על מסך רחב עם סאונד טוב. לא באמצע היום בטלוויזיה עם טלפונים ורדיו ודיבורים מסביב. כל האפקט הולך.

Rogue 7

New member
המילה היא עב"מים

ולא אב"מים (כנ"ל לגבי נאס"א) כמו כן אם ראית את הסרט "2001" אז זמצב לא נורא. (קובריק וארתור C קלארק עבדו גם על הספר וגם על הסרט בו זמנית).

למעלה