אתם יודעים מי אהבת חיי? כנסו לכאן!

eldad18

New member
אתם יודעים מי אהבת חיי? כנסו לכאן!

אהבת חיי היא לילך וענונו מבאר שבע שאני כל כך אוהב אותה...קשה לי מאוד לבטא את הרגשות שלי כלפייה...לילך אני אוהב אותך כל כך הרבה..את הכל בישבילי...ממש הכל...היום אנו 4 חודשים ביחד ..ואני מאחל לנו עוד המון המון ימים של אושר וכיף אמיתי...אז לילך רציתי שתדעי שאני אוהב אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד........................................................................................................................................בלי סוף................................... א=נ=י א=ו=ה=ב א=ו=ת=ך ל=י=ל=ך.................

lilach_va

New member
מממ........../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותך אלדד בן - סימון, אפרוחון מתוק שלי.... פונפון שלי.. אני פשוט חולה עליך.....אין כמוך בכל העולם... אני גם מאחלת לנו אין ספור ימים של אושר וכיף אמיתי..... אני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד........... בלי סוף.

למעלה