אתם יודעים מי עוד גדול מבין אלה שחיים

אתם יודעים מי עוד גדול מבין אלה שחיים

- פוליקר בזמן החרון אני שומע הרבה פוליקר, במיוחד בעבודה ע.צור, ע.לב ופוליקר נמצאים פה אצלי הרבה על פליי אבל אני רוצה להתלונן על משהו. מסתקלים עלי מוזר בגלל זה, ושואלים שאלות מפגרות, כגון: זה לא ישן? כלומר שאם אני לא על גלגלצ אני פריק. הההההה....

יווו נכון הלהיט של הפיצוציות

צחי אתה לא יודע, עברתי דירה לא מזמן ויש מרכז ברסלב ליד הבית שלי. מאז אני לא רואה קולנוע ולא הולך לתאטרון. אני נכנס למקום הזה, מניע את הנוכחים עם שאלת מהות החיים וצופה בהופעה מטורפת והראש עף לכל הרוחות. הברסלביזם זאת הצגה שחובה לראות... אני לא חושב שיש עוד משהו מפגר כול כך ביהדות בת זמנינו כמו הברסלביזם. זה פשוט לא יאמן הדבר הזה.

משמרותי

New member
הם עושים את שלהם

בעצם זה שהם מושכים את תשומת לבך הם כבר לכדו אותך הלוואי וכל היהודים היו שמחים כמוהם כי אזי נהיינו אור לגויים אם נרצה ולא נרצה

כפרה עליך דרור, נו באמת

הם לכדו אותי? וגם, אם כל היהודים היו שמחים כמוהם אזי כל היהודים היו עובדים באיזה מכרה בדולר ליום עבור מישהו שהיה תופס בדיוק את מקומם של היהודים כמו שהוא במציאות. הם סתם נהנים מן האפקר, דבר שיכול היה להתאפשר בזכותם ואך ורק בזכותם של כל אותם היהודים שהם לא שמחים כמוהם בדיוק.

משמרותי

New member
תבוא עליך הברכה בני!...

בדיוק עכשיו דיברו על זה ברדיו אצל נתן זהבי וכי למה משבית שמחות אתה?הרי כתוב והיית "אח שמח" ומדוע חוטא אתה בהכללות?שנינו איננו מקור פרנסתם שלהם,אנחנו יכולים רק לנחש. שיהיה ברור גם אני סולד מכאלה המתקיימים רק שנור ותרומות... כוונתי שלכדו אותך בעצם זה שאתה מתייחס אליהם,ובעצם נהינה לצפות בהם... מאידך האם קולט אצלך שעשירים לא יכולים להיות שמחים?זאת גם ר'נחמן אומר....

חחח... הרגת אותי.

גם אני משתעשע בזה. ברסלביזם זה לא כל כך יהדות בת זמננו מהסיבה שזה לא כל כך יהדות.

דקל נור

New member
הם בסדר גמור

רק שלקחו את האח שמייח טיפה רחוק מדי. ולא כולם חיים על שנור ,ולדעתי זו כן יהדות. נ נח נחמ נחמן !!!!

לא אח שמח - והיית אך שמח! והיית רק שמח!

אור ואהבה ושמחה בלבד במקום שיש אהבה ושמחה - אין שום דבר אחר.

למעלה