אתם יודעים על מה חשבתי?

Noamush

New member
אתם יודעים על מה חשבתי? ../images/Emo3.gif

תמיד חשבתי אולי לקנות את הדיסקים של נטלי, אבל בסוף זה לא יצא לפועל. אבל עכשיו בעקבות פתיחת הפורום, חשבתי אולי לקנות. עכשיו תגידו לי איזה שירים אתם אוהבים במיוחד מכל דיסק שלה? ואני אנסה להוריד כמה ולראות אם כדאי לי באמת לקנות.

Torn

New member
../images/Emo41.gifהיי נועם

נטלי עד היום הוציאה שני אלבומים, והשלישי בדרך...
האלבום הראשון הוא Left Of The Middle, כל שיר באלבום הזה פשוט מדהים, לפי דעתי השירים היפים ביותר הם: Left Of The Middle Big Mistake Smoke Torn City Wishing I Was There האלבום השני של נטלי הוא White Lilies Island, ולפי דעתי השירים היפים ביותר בו הם: Beauty On The Fire Come September Hurricane Sunlight That Day That Day Talk In Tongues Do You Love כמובן של כל שיר נטלי מדהים!!!! אבל אלו האהובים עליי, אם בא לכם להוסיף את השירים האהובים עליכם זה יהיה מצויין
.

jt7785

New member
לא רע

אני פחות או יותר מסכים... (כאילו, מסכים פחות או יותר...
) אהבתי אבל את הthat day פעמיים...

Torn

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

איך שמתי את זה פעמיים.... טוב שימו לב על השעה המוח לא מתפקד בשעות האלה
.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהיי נועמ ( ששש )

טוב הבנתי שאתה רוצה להוריד כמה שירים, ואם הסגנון מוצא חן בעינך לקנות את הדיסק... אלה בכל מקרה השירים שאני מעדיפה... Left Of The Middle Big Mistake Smoke Torn כמובן יש עוד הרבה אבל אלה הכי טובים שלה...

Human Nature

New member
מממ... |טל| |צלב|

מהראשון האהובים עליי: - One More Addiction - Leave Me Alone - Wishing I Was There - Smoke - Don't You Think? מהשני (שממש מעצבן אותי; לוקח למערכת שלי שנים לטעון אותו
): - That Day - Do You Love - Goodbye - Hurricane - Talk in Tongues (
)

Noamush

New member
../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo9.gif

אני אוריד חלק מהשירים, ואז אני אגיע להחלטה סופית.

Torn

New member
אישה=איזה../images/Emo5.gif

יאללה פרשתי לילה טוב.

Noamush

New member
תודה על ההצעה צחי, אבל...

אני לא אוהב להזמין דיסקים באינטרנט, אז אני אקנה אותו בחנות דיסקים כלשהי בארץ. אבל תודה על ההצעה.

למעלה