החיים זה לא פיקניק..חלק א´../images/Emo63.gif
ארבע שנים הם שרתו יחד, האהבה שלהם הייתה מבין האהבות המיוחדות בבסיס - ואז החליטו להתחתן היא הייתה בת עשרים ושתים והוא היה בן עשרים וחמש, טלי זכורה לי כבחורה תמירה יופייה היה אקזוטי והיא הייתה בחורה די חכמה... אבי היה בחור מקסים מן ילד טוב ירושלים, אני זוכרת שעיניו הכחולות היה ניתן לשקוע בהם במן דממה מיוחדת שכזו.. כן זוכרת את החתונה המפוארת כמעט חמישים אחוז מהאנשים היו אנשי הבסיס ששירתנו בו, הגיע הזמן שאציג את עצמי שמי אורית ואני חברתה של טלי, כן אני ואני גדלנו יחד בעכו כן עכו של פעם, כמו משפחה אחת גדולה היינו כל החברים מהשכונה, טלי הייתה כמו אחות קרובה שלי, יותר מאחותי הגדולה, שיתפתי אותה בכל סודותיי וכל מסתרי לבי, ונחזור לסיפור אחרי שהכרתם אותי.. כן החתונה, חתונה מדהימה .. הייתי כל כך נרגשת טלי הייתה חברתי הראשונה שהתחתנה ואני לוויתי אותה כל היום, בסלון הכלות ובסידורים הקודמים לחתונה.. כן החתונה עברה..וחלפה לה שנה, אבי עדין שירת בצבא קבע, וטלי הייתה לקראת לידה, ומאז התחילה אותה "בעיה" זכור לי שיום אחד טלי התקשרה אלי בוכה, "אורית אני חייבת לדבר אתך".."מה קרה טלי?" והיא סיפרה שהיא חושדת שאבי בוגד בה.. ודברנו על זה שעות והיא השביעה אותי לא לדבר על זה עם אף אחד, וגם לא ליד אבי לעולם! כך חלפו להם ביעף שבע שנים מאז..... לטלי ואבי נולדו שני ילדים בן ובת..הקשר שלי ושל טלי נשמר לאחרונה על-ידי אבל לא היה הדוק כמו בעבר כי גם אני נישאתי ולכל אחד היה את חייה.. יום אחד אני מקבלת טלפון בהול אלי לפלאפון, "אורית אנחנו חייבות להיפגש דחוף!!" "מה קרה טלי שאלתי?" היא נשמעה מאוד היסטרית ומודאגת "ניפגש בעוד שעה בקניון במקום הקבוע שלנו, ואספר לך" והיא סגרה את הטלפון צלצלתי לאימא שלי לשם את הבת אצלה, ומיהרתי לקניון לאותו בית קפה פינתי שנהגנו תמיד אני וטלי לשבת ולדבר על הכל..ככה בשקט שם היינו מתנתקות מהעולם. הגעתי ראשונה לתדהמתי, הייתי בטוחה שטלי כבר תהיה שם אחרי איך שנשמעה בטלפון.. לא ישבתי הרבה אולי חמש דקות וראיתי את טלי נכנסת, שמשקפים לעיניה ומטפחת על השיער כאילו שהיא נחבאת ממשהו.. היא התיישבה המלצרית באה הזמנו קפה .. היא הורידה את משקפיה ואז החלה מספרת.. "אורית אני לא יודעת מאיפה להתחיל" "ספרי מה קרה, ותתחילי מאיפה שתרצי" הייתי ממש מתוחה .. ואז היא החלה לספר את מערכת השתלשלות העניינים שהתחילה לפני שנתיים בערך... "תמיד חשדתי בו עוד מההתחלה, ידעתי שהוא ניהל בבסיס שלו רומן עם הפקידה שלו, כולם עושים את זה, זה כמו אופנה בצבא, אבל את יודעת שאהבתי אותו כל כך לכן התחתנתי אתו למרות החשש שהיה לי לעתיד שקט אתו.. נכון כל השנים העלמתי עין אבל די, אני כבר בת שלושים ואחת אני רוצה לסדר את חיי עכשיו... אז לפני שנתיים החלטתי לשכור חוקר פרטי דני שמו, לעקוב אחריו לצלם תמונות שלו עם הפקידות כל שנתיים הייתה פקידה חדשה, וידעתי שכמעט עם כל אחת ניהל רומן..וזהו לא יכולתי לשתוק יותר אז שכרתי את אותו חוקר פרטי, מה שלא ידעתי שאתאהב בו, כן באותו חוקר פרטי.. אורית הוא כזה מקסים ואכפתי, הוא אוהב אותי כל כך עד כלות הנשמה.. אז תמונות הוא לא השיג לי של אבי וזנזונת אחת שלו..וכך הרומן שלי ושלו התפתח בסתר מה שלא ידעתי זה שאבי החל לחשוד בי, והוא שכר במקביל אלי חוקר פרטי והוא כן השיג תמונות שלי ושל דני יחד.. לפני שלושה חודשים הרגשתי לא טוב בעבודה וחזרתי מוקדם הביתה , ועיניי ראו שחורות שהגעתי אבי היה בבית עם זנזונת אחת שלו מהבסיס, אורית חשבתי לעצמי מה אני עוד עושה אתו לעזאזל? ואז החלטתי שאני רוצה להתגרש מה שלא ידעתי שזה שאבי הוא הגבר הכי מנוול עלי אדמות שהתחתנתי אתו..