אתם יודעים שאתם ממש ילדים זבל?!

אתם יודעים שאתם ממש ילדים זבל?!

חחחח סתם אבל יש לכם טעם מוזר....... זוכרים ששאלתי אתכם מה אתם חושבים על "מסור"? אתם אמרתם שזה סרט יפה ולא מפחיד ובלע בעלע בעלע אז קיצור אני ראיתי חצי ואני פשוט הזדעזעתי!!!! זה סרט זוועות יא שקרנים!
"אם תעשי צעד לא נכון המכשיר שמחובר לך ללסת יתלוש לך את הלסת!!" "אני לא חושב שהוא רוצה שנחתוך את השרשראות עם המסור הזה, אלא את הרגליים שלנו!!!" זה לא סרט זוועות????????!!!!!!!! נ.ב- אל תחשבו שאני מעוצבנת או משהו....חחח...

skitel

New member
../images/Emo58.gif מעליי.

תודה שגילית לי חלקים מהסרט... :\

uriya1

New member
אבל זה רק מגלה חלקים מהסרט ../images/Emo10.gif

דבר שעלול להיות לא נעים לכאלו שעוד לא ראו ורוצים לראות אותו.

../images/Emo66.gifאם זכרוני לא מטעה אותי

התגובות אמרו שזה סרט יפה בז'אנר האימה ושהוא מכיל תכנים אלימים. זה לא סרט זוועות. אישית חשבתי שהוא מלמד הרבה ויש לו מסר מוקצן וסרט זוועות מכיל הרבה יותר אלימות מהסרט הזה. אבל אפילו אם יש לנו טעם קצת מוזר, מקווה שנהנת בכל זאת מהסרט

סליחה אבל לנסר את הרגל זה לא זוועה?

"מסר מוקצן"???? יש לזה מסר באמת מאוד חשוב אבל הוא מועבר לקהל בצורה ממש מגעילה ולא נעימה. ואפדר לומר שזה סרט מגעיל, אבל בכל זאת מצאתי בו כמה דברים מעניינים....

pringles1

New member
../images/Emo58.gif

אחד הסרטים הטובים ביותר שנעשו בז'אנר האימה!!! כ"כ אהבתי את הסוף שהרוצח הוא לא אף אחד ממה שחשבתי כל הסרט והוא בעצם זה שעל הרצפה!!! פשוט גדווווול!!!

באמת אחד הסרטים הכי טובים בתחום

האימה... פסיכוטי לחלוטין... ספויילר אבל זה היה ככ שקוף שהרוצח היה החולה מבית החולים... היו רמזים מתרימים, העובדה שהאנשים שמתים הם אנשים שמבזבזים את החיים שלהם כביכול והייתה גם סצינה בבית החולים שישר ממנה ידעתי... וכמובן האיש המת בתוך החדר. לא ידעתי כמובן אבל נפלט לי שבסוף יתברר שהרוצח זה האיש המת! והרגל המנוסרת נו באמת, זה זוועה זה?

כשאתה רואה בן אדם מנסר לעצמו ת'רגל

זה לא נעים לראות את זה..... זה סרט לא מפחיד בכלל והוא מאוד פסיכולוגי כזה....זה גורם לך לחשוב על החים באור אחר... רק שהיו יכולים להציג את הרעיון היפה של הסרט בצורה אחרת...

אני חושבת שהמטרה של הבמאי

הייתה לזעזע את הקהל אז הוא בחר בסצינה שבה הוא מנסר רגל, במוזיקה יותר קצבית שמדגישה את הניסור וכו'... וזה גם חלק גדול מהסרט אז אי אפשר בלי הניסור ואי אפשר ממש לעדן אותו כי אני ראיתי בגירסא המצונזרת איך עידנו אותו ולמען האמת זה לא ככ מעודן. עובדה שעם הסצינה הזאת אנשים יותר מזדעזעים משום מה, אז בסופו של דבר הבמאי קיבל מה שהוא רצה :)

yariv10

New member
חחחחחחחחחחחחח

"אם תעשי צעד לא נכון המכשיר שמחובר לך ללסת יתלוש לך את הלסת!!" ומה אמרו שהסרט לא מפחיד? קרעת אותי

למעלה