אתם יודעים שבן שלנו....

אתם יודעים שבן שלנו....

אתמול בערוץ E היה רשימה של 10 הגברים הכי סקסים בהוליווד והראו עוד כמה שלו היו בין העשר אבל היו ב-50 ובן (ההורס)מקנזי נבחר להיות בין ה-50 אז תנו לו כפיים והוא אמר שזה מביך אותו אבל תודה .... איזה חמוד

דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

מתי זה היה מתי ?????????? יש שידור חוזר ?????

זה היה אתמול

ואין שדור חוזר אני בדקתי רציתי לבדוק ולשים כאן את השעה אבל אין סורי...

liat tal

New member
מיכל../images/Emo24.gif קודם

על זה שהפסדת.. מכירה את זה, אני מאד אוהבת את ניקול קידמן וקרה לי שפספסתי ראיון איתה אצל ג'יי לנו שאח"כ הורדתי האינטרנט, וזה אכן מבאס מאד!!! בכולופן- בערוץ E יש כל הזמן ש.ח., אז הגיוני שיהיה שוב!

יאאאאה ליאת ../images/Emo99.gif תודה../images/Emo24.gif

כן נראה לי שיהיה שידור חוזר, הבעיה היא שאני לא רואה כ"כ את ערוץ E אבל אני אשתדל השבוע לראות, מקווה שאני לא אפספס.
. ודרך אגב ניקול קידמן-

liat tal

New member
בבקשה מיכלי!../images/Emo140.gif

כן.. אם אני אראה שיש אני ישר אכתוב פה מקוה בשבילך גם! וכן, ניקול מדהימה!! ד"א- איזה סרטים שלה ראית או אהבת?

אני לא זוכרת את השמות אבל

יש את הסרט הזה שהיא וטום קרוז משחקים בו , שהיא "אצילה" אירית וטום קרוז הוא איכר ושניהם בורחים לאמריקה.
הסרט המפחיד הזה שיש לה ילדים שלא יכולים להחשף לשמש והם גרים בבית מוזר כזה.
ראיון עם ערפד (הנה זכרתי שם אחד...)
הסרט שהיא מעיין חזאית בטלויזיה (או קריינית או משהו כזה..כבר לא זוכרת) והיא רוצחת את בעלה. ויש עוד מלא שאני לא זוכרת כרגע, היא שחקנית מדהימה והיא יפיפיה. אני לא יכולה להגיד שאני מעריצה ענקית שלה, אבל תמיד אהבתי אותה.

liat tal

New member
אוקיי, אני מזהה ישר את הסרטים

1. הרחק מכאן 2. האחרים 3. ראיון עם ערפד- זה עם טום קרוז ובראד פיט, ובלי ניקול.. 4. פיתוי קטלני ואכן- יפייפיה ומדהימה!! ואם כבר אני חייבת להמליץ לך על כמה סרטים מדהימים שלה!! מולן רוז'- הסרט שממנו התאהבתי בה לגמרי, והראשון שלה שראיתי!! קולד מאונטן- מדהים!! השעות- הסרט שזיכה אותה באוסקר דוגוויל- משחק מדהים!! ויש עד המון כמובן..

שלטון

New member
אממ ראיתי איזה משהו בקונאן אובריאן

שהוא אומר לבן שהוא בין 10 הרווקים השווים ביותר או משהו כזה in touch magazine אני חושב חחחח כשהוא אומר את זה לבן אז בן אומר "I didn't know you were a subscriber" ואז קונאן עונה לו "well, when I hear there are allegible bachlors out there..." איזה קטע קורע

והנה תמונה של השבועון שקונאן דיבר

עליו.
דרך אגב-אני העלתי לאתר הזה: http://www.ben-mckenzie.com/gallery/thumbnails.php?album=299 מלא תמונות של בן מהאירוח שלו אצל קונאן,שעשיתי בעצמי ( כן אני מוכשרת...LOL )ומעוד כמה תוכניות אירוח "בן בT4" אצל "אלן דג'נרס" אצל "ריג'ס וקלי" ועוד.

DonkeyMan

New member
גם היה אתמול בערוץ E את

50 הביציות בהוליווד, ג'ולי
הייתה מקום 7 והנחתה עם אלקסיס מ"שושלת" סידרה כזאת בשנות השמונים שהיא, אגב הייתה מקום ראשון.

למעלה