אתם יודעים שהדיסק יצא אתמול כן??
ג גוזלה New member 14/5/09 #6 ??????????????????? מהההההההההה...?!?!?!?! איך ומתי זה קרה..?? ואיך, לעזאזל, אני עדיין לא אוחזת בדיסק..????
??????????????????? מהההההההההה...?!?!?!?! איך ומתי זה קרה..?? ואיך, לעזאזל, אני עדיין לא אוחזת בדיסק..????
ר רעוּת New member 15/5/09 #14 איכס, טאוור רקורדס ../images/Emo46.gif פעם נכנסתי לשם במקרה כי חשבתי אולי לקנות לחברה שלי את the bends של רדיוהד ליומולדת . אז שאלתי אם יש להם, ואמרו שאין, אז אמרתי "טוב, בתו השמיני בטח יהיה. וגם יותר בזול" ועשיתי להם פרצוף והלכתי |סנוב|
איכס, טאוור רקורדס ../images/Emo46.gif פעם נכנסתי לשם במקרה כי חשבתי אולי לקנות לחברה שלי את the bends של רדיוהד ליומולדת . אז שאלתי אם יש להם, ואמרו שאין, אז אמרתי "טוב, בתו השמיני בטח יהיה. וגם יותר בזול" ועשיתי להם פרצוף והלכתי |סנוב|
ט טל2009 New member 15/5/09 #18 לגמרי אבל ככה זה שאת גרה בחור שהחנות דיסקים היחידה שקרובה זה טאוור רקורדס
T TEENAGER1 New member 15/5/09 #19 ../images/Emo3.gif אם היה לי שקל על כל אחת מהפעמים שנכנסתי לטאוור בכוונה עם שקיות של התו השמיני.. אין כמו התו השמיני. אתמול כשהלכתי לקנות את הדיסק של רונה הוא אפילו התנגן ברקע, אבל רצתי מהר החוצה כדי לא לשמוע יותר מדי בטרם עת.. וגם כי מיהרתי ועכשיו סילחו לי, הגעתי סוף סוף הביתה ויש לי דיסק חדש להקשיב לו
../images/Emo3.gif אם היה לי שקל על כל אחת מהפעמים שנכנסתי לטאוור בכוונה עם שקיות של התו השמיני.. אין כמו התו השמיני. אתמול כשהלכתי לקנות את הדיסק של רונה הוא אפילו התנגן ברקע, אבל רצתי מהר החוצה כדי לא לשמוע יותר מדי בטרם עת.. וגם כי מיהרתי ועכשיו סילחו לי, הגעתי סוף סוף הביתה ויש לי דיסק חדש להקשיב לו
ת תמרוש5 New member 15/5/09 #22 ../images/Emo6.gif חמודים! כשאני הלכתי היה למוכר אותו בדיוק ביד ואני כולי "אעעעעעעעעעע!!!!!"
ט טלית נודדת New member 15/5/09 #17 קניתי בהחלט אלבום שונה ונראה לי שאני צריכה עוד ללמוד להכיר אותו ולעכל אותו. בכל מקרה, בדיסק סנטר (או איך שקוראים להם) אמרו שהם מוכרים אותו כבר מיום שלישי.
קניתי בהחלט אלבום שונה ונראה לי שאני צריכה עוד ללמוד להכיר אותו ולעכל אותו. בכל מקרה, בדיסק סנטר (או איך שקוראים להם) אמרו שהם מוכרים אותו כבר מיום שלישי.