אתם יודעים שהשבוע היה "יום האב"?

קלייטון.ש

Well-known member
בסדר לא צריך.
הבנות שלי גילו אתמול, שלחו לי ברכה. "אתה אבא טוב וסבא נפלא, תודה על כל העזרה עם הילדים"
זה נכון, בתור אבא לא הצלחתי וה"טוב" הוא באוזני הבעה של מחילה. עם הנכדים מצליח יותר.
הם רואים בשעות שלי עם הילדים עזרה להם, במיוחד הבת הקטנה, שמוריד ממנה קצת עומס. אמרתי להם כמה פעמים שאני לא בא בשביל לעזור אלא להיות עם הנכדים שלי.
ממשיכות להגיד "אבא תודה על העזרה".
הבן התעלם לגמרי וזה בסדר גמור. הוא מתעלם לא רק ממני אלא מכולם, כולל אפילו אשתו, במידה רבה. את זה הוא כנראה ירש ישר ממני.

אבח"י

Well-known member
בסדר לא צריך.
הבנות שלי גילו אתמול, שלחו לי ברכה. "אתה אבא טוב וסבא נפלא, תודה על כל העזרה עם הילדים"
זה נכון, בתור אבא לא הצלחתי וה"טוב" הוא באוזני הבעה של מחילה. עם הנכדים מצליח יותר.
הם רואים בשעות שלי עם הילדים עזרה להם, במיוחד הבת הקטנה, שמוריד ממנה קצת עומס. אמרתי להם כמה פעמים שאני לא בא בשביל לעזור אלא להיות עם הנכדים שלי.
הבן התעלם לגמרי וזה בסדר גמור. הוא מתעלם לא רק ממני אלא מכולם, כולל אפילו אשתו, במידה רבה. את זה הוא כנראה ירש ישר ממני.
כן, בגל"צ וב- 102FM לא הפסיקו לצחוק על "יום האב".
מזל שלא מבקשים מילדים להכין מתנות.

סופהו 1

Well-known member
כן, בגל"צ וב- 102FM לא הפסיקו לצחוק על "יום האב".
מזל שלא מבקשים מילדים להכין מתנות.
ילדים? להכין מתנות?
איפה נתקלת בבקשה כזו?
אני לא זוכרת ילדים מכינים מתנות בעשורים האחרונים ומעל גיל הגן. (גם אז, בחלק מהמקרים, אלו ערכות מוכנות שצריך לחבר, לא יותר).

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בסדר לא צריך.
זה לא שלא ידעתי שהשבוע יום האב, לא ידעתי שבכלל קיים דבר כזה.

נצל”ש
כידוע תפוז חסום למתקשרים מחו”ל אבל מסתבר שאחת לכמה נסיונות כן מצליחים להתחבר אז מנצל את ההזדמנות למסור ד”ש (כרגע מוושינגטון די סי) ובשבועיים הקרובים אסתפק מן הסתם בקריאת ההודעות בג’י מייל בלי יכולת להגיב.

סופהו 1

Well-known member
זה לא שלא ידעתי שהשבוע יום האב, לא ידעתי שבכלל קיים דבר כזה.

נצל”ש
כידוע תפוז חסום למתקשרים מחו”ל אבל מסתבר שאחת לכמה נסיונות כן מצליחים להתחבר אז מנצל את ההזדמנות למסור ד”ש (כרגע מוושינגטון די סי) ובשבועיים הקרובים אסתפק מן הסתם בקריאת ההודעות בג’י מייל בלי יכולת להגיב.
תיהנה.

נשתדל לא להתפרע.

סופהו 1

Well-known member
דווקא כן.
הגיעה הודעה כזו - Happy fathers day!!! To all dads out there - אז ידעתי.

אם אני צריכה לדרג את האבא של הילדים שלי- הוא היה אבא נהדר. נוכח. עוזר.
מחליף חיתולים, רוחץ, מאכיל, מספר סיפור, עוזר בשיעורים, מלמד לרכוב על אופניים, כועס, משוחח, מבשל..
אם אני צריכה לדרג את האבות של הנכדים שלי - הם מתעלים על הסבא/סבים. לזה ששרד את הקורונה והסגרים (כשבתי עבדה חלק מהזמן) מגיע ציון לשבח.

נכון שאתה בא להיות עם הנכדים, אבל מבחינתן זו עזרה וטוב שיודעים להודות.
(וצריך גם לדעת לקבל את התודה... או שאתה אמא פולניה?)

צליליתה1

Well-known member
לא
אבל מאחלת לכל האבות* יום שמח מאוד!

*מתגעגעת מאוד לשלי. שהיה רחוק מלהיות אב השנה, ועדיין היה הכי שווה בעולם

למעלה