אתם יודעים שטום ממקפלי היה אמור

hadardit

New member
אתם יודעים שטום ממקפלי היה אמור

להיות בבסטד והוא כמעט נכנס אבל בסוף צ'רלי לקח את המקום בלהקה

blink me1

New member
מזל באמת....................

בלי לפגוע בטום

חחחחח

חח רעה! חחח סתם במאט את צודקת... הרי צ'ארלי מוסיף ללהקה משהו מיוחד כזה אין פשוט בלעדיו זה לא היה באסטד חחח כאילו באסטד לא היו באסטד טוב אני מבינה את עצמי חחחח וד"א צ'ארלי הוא הפייבוריט שלי הוא מדהים לדעתי יפה, פשוט יפה וכל מילה מיותרת

blink me1

New member
זה מוזר מאוד....כי אנלא מצליחה

למצוא פייבוריט.......... תיראו אם היו אומרים לי הכי כוסון-צ'ארלי... הכי בראש שלי-מאט הכי חמוד שבא לי פשוט לצרפת לו ת'צורה-ג'יימס קשה קשה......באמת שאנלא מצליחה למצוא פייבוריט! בישבלי...באסטד הם פייבוריט!! הייתי עושה טובה לכל אחד מהם...אם אתן מבינות למה אני מתכוונת

חחחחחחחח

חחחחחחחחח וואי את כל כך צודקת!! גם אצלי בכללי הפייבוריט זה באסטד.... אבל לוידעת לפעמים יש לי פיצול אישיות ובמאט לדעתי צ'ארלי יש לו קול מאוד מאוד מיוחד והוא בנאדם יפה וגבוה ומתלבש מדהים... עכשיו מאט הוא כזה משוגע קצת בדיוק כמוני וגם לו יש לבוש מדהים כמו שאני אוהבת =] והוא כל כך חמודדד ומשוגע וגם הוא יפה!! הוא גרררר וג'יימס אוי ג'יימס חחח כזה בוביייי בייבי פייס כזה מותק שאי אפשר לעמוד בפניו! והשיער היפה שלו! העיניים גרר העיניים!! ואני מבינה למה את מתכוונת...חחחח אני ואת היינו עושות טובות לשלושתם בתורות
שובבות שכמותנו

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

מצחיקה...
אגב....שמתי לב לפיצול שלך... צ'ארלי הוא טוט מאץ' פנסי פור מי!! אני הכי אוהבת את הלבוש של מאטוששששששש!....סקייטר אלגנט כזה... פשוט מושלם!! אם זה בלבוש אז אני הכי אוהבת את של מאט..... וזה באמת מה שאני הכי אוהבת במאט-שהוא הכי משוגע!!! ואני הכי מסתדרת עם אנשים משוגעים ומוזרים....אבל לא יודעת צ'ארלי משווה אליו עם זה שהוא פשוט חתיך הורסססססס....אין על היופי של צ'ארלי...גבוה כוסון עם עיניים ירוקות...*נמסה* וג'יימסי...הוא פשוט ג'יימסי...הכלבלב הכוסון שתמיד בא לך שייכנס איתך למיטה ( תרטי משמע
) חחחחחחחח קיצר הבנו אחת את השנייה....

חחחח

חחחחחח אנחנו מבינות אחת את השניה... זה הפיצול אישיות שמקרב בנינו חחחחחח סתם לא את לא מפוצלת כמוני ואת צודקת בקשר ללבוש של מאט... והוא תמיד מתלבש מיוחד כזה...שונה מכל השאר (כאילו לא מצ'ארלי וג'יימס אלא מכל שאר האנשים חחח) גו מאט! גו ליז! (חח חשתי) גו blink me1 (חחח אני לא יודעת איך קוראים לך, סורייייייייייי) =/

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

גו מאט גו!! ממש מיוחד מצידו.....מתההה עליווווו... חחחח קוראים לי סתו....אבל סטו זה יותר נחמד...!! אז אם כבר את קוראת לי בשם פרטי...לכי כבר על סטו

sparx

New member
גאד איזו תמונה מדהימההה *_____*

כמה שהבנאדם הזה יפה.. *____* (ג'יימסי עדיין נאמבר וואן אצלי!!) אבל צ'ארלי פשוט .. יפה!

DesertRose7

New member
יאפ.. יודעים!

וטוב שככה.. גם מבחינת באסטד.. להפסיד את צרלי?????????????????????????? אסור!! זה לא היה אותו דבר בלעדיו!! וגם מבינת זה שאם הוא לא היה מתקבל.. לא היה מקפליי... ככה שאני מדוה מקרב לב לבן אדם שמנע מטום להתקבל לבאסטד!

Hypnotise

New member
אז את צריכה להודות...

למאט וג'יימס.. הם אלו שבחרו. אי אפשר להגיד שאין להם טעם טוב הא?! זאת אומרת, מתה על טום אבל זה ברור שהוא לא מתאים בבאסטד...

DesertRose7

New member
כן..

ואם ראית את ההופעה שלהם עכשיו בטופ אוף דה פופ את גם מבינה למה!! אבל אני שמחה שגיימס והחברת תקליטים הבינו שיש פה כישרון ענק!! ולא נתנו לו ללכת..אלא ניצלו אותו..והקימו את מקפליי!!

Hypnotise

New member
ברור שראיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וכן... אני שמחה ומאושרת שג'יימס וחברת התקליטים לא ויתרו על מוכשרים ומוצלחים כמו מקפליי.. יאאא... ראית שהם היו מקום ראשון (למרות שכבר ידענו את זה לפני כמה ימים...) איזה שמחה הייתי.. והקלטתי את זה.. ככה שהיום בלילה אני ישב ויראה את זה שוב... ולפי ההופעה הזאת מוקלטת לי ההופעה של באסטד משבוע שעבר... יאייי... במקרה של מקפליי צריך להודות לג'יימס (ושאר באסטד כמובן) שתמכו ו"דחפו" את מקפליי להגיע לאיפה שהם היום....

Hypnotise

New member
ובלי להעליב אותך...

אני אישית יודעת את זה אבל נראה לי שיש פה כמה שזאת הייתה הפעם הראשונה שהן שמעו על זה. ככה שזה לא מזיק... נכון לא?

למעלה