אתם יודעים שיש המונים של ברי-מזל שמתענגים כבר 40 דקות בכל רחבי העולם?
E [eLad] New member 5/11/03 #3 ../images/Emo41.gif מלבד זאת שהם יושבים באולפנים גדולים, כסאות נוחים, אוכלים תירס קופץ ושותים פאנטה (כי קולה זה בעע) - הם צופים במשהו די מעניין. כבר 55 דקות של עונג.
../images/Emo41.gif מלבד זאת שהם יושבים באולפנים גדולים, כסאות נוחים, אוכלים תירס קופץ ושותים פאנטה (כי קולה זה בעע) - הם צופים במשהו די מעניין. כבר 55 דקות של עונג.
ק קיץ כתום New member 5/11/03 #5 כאילו דה סתומים - מאטריקס ../images/Emo70.gif אני הולך להצגה של 19:15...
ע ערקי מנומש New member 5/11/03 #6 boring!! הראשון היה כ-ז-ה טוב!!!!!!!!!!!!!!!! למה הרסו את השם הטוב של הסרט?? :/
א אוריקס New member 6/11/03 #9 אומרים שהוא טוב יותר מהשני אבל כמובן פחות טוב מהראשון. את השני יש לי במחשב ואפילו לא הטרחתי את עצמי לראות אותו.
אומרים שהוא טוב יותר מהשני אבל כמובן פחות טוב מהראשון. את השני יש לי במחשב ואפילו לא הטרחתי את עצמי לראות אותו.
ק קיץ כתום New member 6/11/03 #10 חזרתי לפני שעה ומשהו מהבכורה ו.. הסרט מעולה ! לא ברמה של הסרט הראשון, יותר טוב מהסרט השני, הוא שונה משניהם.. ובכל זאת אהבתי מאוד.. היו גם כמה שהתאכזבו מהסוף אבל לא תמיד אפשר לרצות את כולם יאללה, לכו לראות, מומלץ !
חזרתי לפני שעה ומשהו מהבכורה ו.. הסרט מעולה ! לא ברמה של הסרט הראשון, יותר טוב מהסרט השני, הוא שונה משניהם.. ובכל זאת אהבתי מאוד.. היו גם כמה שהתאכזבו מהסוף אבל לא תמיד אפשר לרצות את כולם יאללה, לכו לראות, מומלץ !