אתם יודעים שיש שנה הבאה אלבום חדש

eyeCoof

New member
אתם יודעים שיש שנה הבאה אלבום חדש

של הפה והטלפיים, נכון?

sunshiner

New member
עכשיו אנחנו יודעים ../images/Emo13.gif

יש לך חתימה משעשעת, לא תקינה פוליטית משהו אבל עדיין משעשעת

חחחחחחחחח גם אני אהבתי את

החתימה. דווקא עכשיו הוא יצא מכלל סכנה! וטוב לדעת שיוצא דיסיק חדש, אולי אני קצת לא מבינה אבל לא הבנתי למה אמרת שיוצא דיסיק חדש ונקרעת מ
נו טוב סבבה. אתה חדש לא??? טוב אני מקווה שתצליח להתחבר פה לאנשים. טוב אני יודעת שתצליח להתחבר לאנשים כול עוד תיהיה נגדי, ואם אתה לא תיהיה נגדי, אז פתאום תהפוך להיות נגדי. נו מה אני מבלבלת במוח, אתה כבר נגדי. תסתכלו על ההודעה.

eyeCoof

New member
אני סתם שמח מזה שיצא להם דיסק חדש.

הפה והטלפיים הם מהלהקות הכי לא מוערכות בישראל (אבל אולי ככה הם מעדיפים את זה). תהיתי אם מישהו בפורום של הלייבל שבו הם חתומים, מכיר אותם. או מודע לחוק שקובע מתי יצא אלבום חדש (אפשר היה לדעת כבר שנים).

אז סליחה שיצאתי עליך,../images/Emo13.gif

אם כמובן אתה דובר אמת.
אין לך מושג אם הבנתי נכון, אבל לא ניראה לי שיש זמן מוקצב למתי יצא דיסיק, מתי שמסימים את הדיסיק אז הוא יוצא לא? הבנתי נכון? טוב שיהיה ערב או לילה נהדר לכולם

eyeCoof

New member
כל 6 שנים יוצא אלבום חדש.

האחרון יצא ב2001, משמע ב2007 יצא עוד אחד. יש עוד כל מיני חוקים משעשעים באלבום - בכל אלבום יש שיר הקרוי על שם האלבום הקודם (באלבום הקודם "ירושלים" הופיע שיר שנקרא "הפה והטלפיים בחלל", באלבום הבא יהיה שיר שנקרא "ירושלים"), יש סדר מתמטי מסוים בכמות השירים בכל אלבום, כל אלבום מסתיים בקאבר לשיר ישראלי ישן. ויש עוד כל מיני דברים. הפה והטלפיים הם הרכב שהצליח להקדים את זמנו, לבוא מאוחר מדי, ולהגיע בדיוק בזמן. מומלץ בחום.

sunshiner

New member
שמעתי בסופ"ש את שלושת הדיסקים שלהם

וקראתי עליהם קצת במומה כמו שעידו אמר הם מוזרים באופן חיובי מוזיקה מאוד לא קליטה ומינימליסטית דורשת עוד כמה שמיעות. וכל החוקים שלהם די משעשעים... תגיד דאב סיום נוסף לאלבום באריזה המחודשת שלו?

Funky Giraffe

New member
הפה והטלפיים...

הרכב מוזר מאוד באופן חיובי לא התחברתי לחומרים שלהם אבל הם היו טובים

אה שמעתי אליהם,

גם אני לא ממש התחברתי לשירים שלהם, הם מנסים לשחק אותה מגניבים והם כאלה ניראים לי מתנשאים לא אוהבת את זה. איך אתה לא התחברת לשירים כאלה? דווקא ממש מתאים לך לשמוע שירים כאלה.

Funky Giraffe

New member
יא חתיכת דגנרטית

צאי כבר מהסרט הזה, כי בלוקבסטר רוצים אותו בחזרה!!!!!!!!! הפה והטלפיים לא מתנשאים בשקל. את עיוורת אחושילינג, כשגל וביג אם מתנשאים על הצורה את מלקקת להם את התחת הפה והטלפיים הם עממיים, לא מתנשאים ב-כ-ל-ל טוב, תסלחו לי ההודעה למעלה נכתבה מעצבים ולא ממחשבה כי כבר נשבר לי לקרוא הודעות מפגרות

כול כך הרבה אתה אוהב אותי../images/Emo9.gif

אתה יודע שאני לא ארד לרמה כזו נמוכה, אז את התסכולים שלך אל תוציא אלי, כי אם כבר מדברים על הודעות מפגרות ומתנשאות, הנה דוגמא חייה להודעה מפגרת תקרא שוב את מה שכתבת ואז תבין שאתה בא ומנסה להוריד את התסכולים שלך עלי! חבל לא הולך לך עם זה! ויותר מזה אתה מקבל את הכול בחזרה בפנים, אז למה אתה עושה את זה?

Funky Giraffe

New member
זה לא על טיפקס

וזה על גל ומאיר שעשו לי כמה קטעים לא לעניין ביחס כבני אדם-אבל זה לא מפחית מערכם כמוזיקאים

Funky Giraffe

New member
הממ אחרי שיחה בMSN MESSENGER

הם חסמו אותי וכאלה וזה לא שהתנהגתי מגעיל, דיברתי יפה ושאלתי מה קורה עם החדש שלהם אבל עזוב אחי, אני לא לרמה שלהם וחוצמזה בשמת דיברה עם ביג אם במייל, שלחה תמונה שלה ואחרי זה הוא לא רצה לשמוע ממנה יותר גל ביקש ממאיה לא לפנות אליו בפלאפון יותר, זה כבר לגיטימי וכאלה אבל זה מבאס אחרי השורה הזו של המקרים נראה לי שהם לא משתינים על הקהל ממטר רק מקובי אני מקבל יחס באמת...

טיפקסית

New member
עידו תיקון טעות

זה היה גל שלא רצה לשמוע ממני [אבל אין לו ברירה לגל הוא ישמע ממני שוב] עם ביג אם אני דווקא בקשר מעולה,ככה מדי פעם מייל פה,מייל שם. מדי פעם אני נוסעת לבקר אותו באולפנים [ואני מתכננת על נסיעה לרגל יומלדתו המתקרב ובא עלינו לטובה]. דרך אגב תשאל את ביג על שתי הפעמים שהוא ניסה להתחיל איתי באימייל [ואני לא צוחקת,יש לי הוכחות אם צריך] יש לי גם את המייל הישן של דני מהתקופה שפלסטיק פיקוקס עוד היו בשטח לפני שהתפרקו,אבל ברגע שהלהקה התפרקה הוא החליף מייל ואין לי מושג מה הנוכחי שלו]. ואני בקשר מדי פעם גם עם אורי מילס,האקס של טיפקס ונגן וכישרון ענק בפני עצמו. ואם צריך יש גם את הפלאפון של רמי ומוטי אצלי אם תצטרך אתה יודע לאן לפנות סידיח' ביבי חברים סאלאמאת

Funky Giraffe

New member
לא יודע, הבנתי את הרמיזה שלהם

אם הם לא רוצים לא צריך, אני לא מכריח אף אחד לדבר איתי

אם הבנתי נכון ביג אם ניסתה לשלוח לך

אימייל, מה באמת לאאאאאאאאאאאאא לא ניראה לי בכלל ביג אם לא שולחת הודעות אימייל וכאלה. אבל אולי לא הבנתי נכון, וזה בכלל לא קשור אליי נקווה שלא התערבתי סתם

טיפקסית

New member
ניסתה?

יש לך מושג בכלל על מי את מדברת? ביג אם הוא גבר! בחור! בן! נראה לי שאין לך מושג מי זה בכלל הוא מטיפקס וכן הוא שולח לי מיילים מדי פעם [עדיין] ואני מתה עליו,הוא אחד האנשים הכי חמודים בטיפקס והוא מקסים ודי ג'יי מצוין. המגה-מיקסים שלו פצצות

למעלה