אתם יודעים ש..

ויקוסקה

New member
אתם יודעים ש..

אתם יודעים שאמרו בערוץ 9 שממשיכים את הסדרה כאלו יהיה פרק 201 ,202 וכ'ו..... אבל מעניין מה הם יראו בפרקים האלה כי הם היתחתנו וכל זה... אז זה לא יהיה כבר כל כך מעניין.. ואמרו גם שהם התחילו כבר בצילומים..!!! איזה כיף שיש המשך..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rz10

New member
אה באמת?!

זה כמו שהיה את התכנית 'אקומודה', שזה היה המשך של לא יותר מ50 פרקים לסדרה. לא ידעתי שהם יצלמו גם את סדרת ההמשך.. זה בטוח?

white angels

New member
אקומודה היה 20 ומשהו פרקים..

סתם ,for the record

ויקוסקה

New member
כן אני חושבת....

בערוץ 9 אמרו שהם רוצים לקנות כבר עכשיו את הפרקים של המשך כידי להראות אותם אחרי העונה השנייה שזה ה30 הפרקים שנישארו.. ואני שמעתי שהם יבקשו רשות מיוצר הסדרה האמיתית לשנות כמה דברים להוסיף דברים.. דרך הגב... מי שרוצה לראות את כל הפרקים של קטי המכוערת מהתחלה אז ערוץ 9 אמר שהם מתחילים להראות הכל מהתחלה מי 15:00-17:00 שזה שתי פרקים ליום הם יודעו במהלך השבוע באיזה ימים זה יהיה ועוד פרטים...... ו..... אמרו גם שעד שהם מראים את כל הפרקים האלה ישלחו להם את המשך שהם לא יראו כלומר 30 הפרקים...... ואז אם הם יסיימו אז גם את ההמשך של הסדרה..........

white angels

New member
אבל איך את יודעת את כל זה?!

זה מה שלא הבנתי חח.. ואה אז מסתבר שהם באמת לא קנו את שאר הפרקים לפי מה שאמרת.. ומקווה מאוד שאם כבר יהיה המשך,אז הוא יהיה יפה ולא יהרוס כמו במקורי כי אני נורא התאכזבתי ממנו..

white angels

New member
איפה שמעת?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה רציני הולך להיות המשך? אבל איך? כל אחד מהשחקנים עסוק בכל מיני פרוייקטים.. אני דווקא הייתי מעדיפה שלא יהיה המשך כי אקומודה,סדרת המשך של המקור ממש נכשלה ולא הייתי רוצה שזה יקרה גם כאן..

creep tamuril

New member
אני דוקא אהבתי+../images/Emo207.gif

בא לי המשך דוקא
אם כבר קיבלנו חופש מהלימודים וחופש מהסדרה, מה דעתכם על מפגשון קטן [או גדול] של הפורום?|גבות|

ויקוסקה

New member
כן..

אני שמעתי על זה בערוץ 9 שהמנהל של הסרטים שלהם כבר מזמין את המשך כלומר הם כבר התחילו בצילומי ההמשך של הסדרה....!!! ושום אולי הם יצליחו לבקש רשות מהמהל של הסדרה המקורית לשנות דברים.... ואולי זה יהיה יותר מעניין אבל אני מסכימה לדברייך מה כבר יש שם להמציא כל הכיף בסדרה הזאת היה לדעת אם קטי ואנדריי יהיו ביחד וזהו ....

m2love

New member
.......

גמאני שמעתי על זה.. שמעתי על זה ממזמן וקראתי כמה תסריטים של מה יהיה בפרקים האלו.. והפרקים שעשו פרקים דפוקים..כאילו מראים שהתינוקת שלהם פתאום חולה ויש בעיות בעבודה ואנדריי מתחיל עם דוגמניות סתם טימטום\=

white angels

New member
חח אבל הם יצאו ביחד

לאיזשהוא מקום ובטי אפילו לא ידעה חח..אני זוכרת את זה..היא נשארה עם הבת שלהם..

לא לא לא לא לא

אני יודעת למה את מתכוונת. זה היה אחרי שאקומודה ופאשן גרופ חתמו על ההסכם ואז הם רצו לצאת לחגוג, אבל בטי לא רצתה לצאת עם מריו וקנת היה עייף, אז רק ארמנדו, מריו וגבריאלה יצאו. בהמשך מריו פגש איזה מישהי ולקח אותה למלון (אוי מריו, מריו) וארמנדו וגבריאלה נשארו לבד (עד שמריו עשה תאונה עם האוטו), אבל זה לשנייה לא הפך לדייט או משהו. הוא דווקא מאוד נבהל מהרעיון של להישאר איתה לבד. בפגישה השנייה זה היה אחרי שבטי וגבריאלה רבו וגבריאלה איימה להתפטר ולפרק את השותפות ואז הוא הלך לדבר איתה. סה טו. תאמיני לי. יש לי דוקטורט ב"בטי" וב"אקומודה" (כן, זה קצת חולני, אני יודעת)......... חחחחחח

white angels

New member
אהה חח לזה התכוונתי..

ובכל אופן לא אהבתי את ההמשך משום מה.. ואם כבר מריו ובטי אז בגרסה הזו,הרוסית אם אני לא טועה אז קטיה ורומן משלימים נראה לי..

white angels

New member
נכון..

אבל אפשר לומר שזה סגירת מעגל..מה גם שאם לא הוא,אז אנדריי לא היה יוזם עם קטיה וההמשך ידוע

../images/Emo214.gifדווקא נשמע מצחיק...

והתכנית הזאת מלכתחילה הצחיקה אותי, אני בעד המשך!

למעלה