דוקא יש:
די אהבתי, למרות שיש לי כמה הערות, כמה נקודות: א. כדי שהקומיקס יהיה מעניין ולא מייגע לקריאה, כדאי שתצמצם אותו לכמה שפחות טקסט ותמונות. הכנסת את הבדיחה שלך לארבעה ריבועים עמוסים בטסקט, באותה מידה יכולת לבחור ב: - הסטריפ שלך יתחיל מאמצע הראיון עם אבו-מאזן, כך תוכל להוריד מכמות הטקסט- \תמונה של אבו מאזן עם הכתבת, אם קשה לך לצייר את אבו-מאזן בדיוק, כתוב למטה "אבו מאזן", כמו הטקסט שמופיע בחדשות.\ אבו מאזן- "אני לא רואה בעיה כזאת!" הכתבת- "אז אתה אומר שיו"ר הראשות הפלסטינית לא עומד בדרכך לשלום במזרח התיכון?" \תמונה של עראפת עם רובה מכוון לראשו של אבו-מאזן, בלון טקסט מופיע מפינת הריבוע\ "אז אני מבינה שהאיש מאחורייך הוא פעיל חמאס?" תוכל למצוא את הצורה שלך לקצץ באורך, זה עומד לשיקולך האישי. ב. הריבועים שלך נראים בדיוק אותו דבר, מה שפוגע באיכות הסטריפ. שחק עם הגודל שלהם, עם הצורה, וגם עם היחס שלהם עם הדמויות. תתפלא כמה זה מוסיף. את הפאנץ'-ליין, לדוגמא, הייתי מגדיל יחסית לשאר הריבועים. תוריד את המסגרת הענקית, תעביר את הכל לשורה אחת, ותקטין את הרווח ביניהם. ג. איכות הציור. ציירת כל דמות פעם אחת, והעתקת אותה לריבועים האחרים עם שינויים קטנים. נסה לצייר את הדמויות מחדש מנקודות מבט שונות, בגדלים שונים, ובהבעות שונות. אם קשה לך לשמור על קו אחד עם הדמויות, נסה להגדיר במילים מה מאפיין אותה. לא השתמשת בצבע מכל סוג שהוא. אם אתה רוצה, תוכל לשמור על הסטריפ בשחור לבן- אבל אז תאלץ להוסיף הצללות או סגירת איזורים בצבע שחור. ישנו ז'אנר של קומיקס ללא הצללות, אבל סגנון הציור והכתיבה שלך לא ממש מאפיינים אותו. קשה להינות מהסטריפ, כשלא קיים רקע. תוסיף (בקו דק יותר, או פחות כהה), מספר פרטים שישמשו כרקע. זה ייתן לציור הרגשה יותר ריאליסטית וממשית. ד. נסה למצוא תכנה יותר טובה, או שתלמד את התכנה בה אתה עובד.
,