אתם יודעים!! שאיציק ימה היה פעם ליצן!! בדוק...הייתי באחת המסיבות שלו בכתה ד´!!!
מ מולדת או פלשתין New member 14/9/02 #1 אתם יודעים!! שאיציק ימה היה פעם ליצן!! בדוק...הייתי באחת המסיבות שלו בכתה ד´!!!
א אסאל New member 14/9/02 #2 חחחחחחחההההה הרגת אותי עומר!!!!!!! איציק ימה העובש הזה היה ליצן?????????? אתה רציני??????????
מ מולדת או פלשתין New member 14/9/02 #3 נשבע לך!! אתה יכול ללכת לשאול אותו אם אתה רוצה!! או שלא. אני שאלתי אותו וחיי כבר לא מה שהיו פעם, הוא מטריד אותי בטלפון שר לי שירי קרקס ומספר בדיחות לא מצחיקות בשיעורי ספורט!!!
נשבע לך!! אתה יכול ללכת לשאול אותו אם אתה רוצה!! או שלא. אני שאלתי אותו וחיי כבר לא מה שהיו פעם, הוא מטריד אותי בטלפון שר לי שירי קרקס ומספר בדיחות לא מצחיקות בשיעורי ספורט!!!
L LittleBigGirl New member 14/9/02 #4 חחח... מצאתי תמונה שלי מכיתה ב´ והוא באמת היה ליצן במסיבת הסיום שלנו... אני לא מאמינה!!! שמיניסטים שולטים! ליטל ביג
חחח... מצאתי תמונה שלי מכיתה ב´ והוא באמת היה ליצן במסיבת הסיום שלנו... אני לא מאמינה!!! שמיניסטים שולטים! ליטל ביג
ס סנאי מכור לקורנפלקס New member 14/9/02 #6 אל תתווכח עם ריטה! אם היא אומרת שהיא הייתה- היא הייתה! ברור לך?!
L LittleBigGirl New member 14/9/02 #7 עליתי לפה בשנת90! זה אומר שהייתי בגן חובה, כיתה א´ ומן הסתם גם כיתה ב´...