אתם יודעים

Synthetic mE

New member
אתם יודעים

היום ראיתי את אחד הפרקים החביבים עלי Boxing Daria בו ידידתינו מתחבאת לה בקופסאת מקרר שמחזירה אותה לילדותה.. וזה ישמע ממש עלוב אבל למישהו קרה כזה דבר.. שהיה לו מצב ממש נוסטלגי שהחזיר אותו לילדות? *נסיון החייאה נכשל? תגידו שלא..בבקשה?* I love my Mummy!!!! יומטוב

ailag

New member
-=-

זה יפגע בך אם אני אביע את דעתי על הפרק? כצפוי, כפי שאני מטיפה תמיד - אם אני ארצה לראות תוכנית מרגשת על ילדה מתבגרת בעיר קטנה בארה"ב, יש מספיק אלטרנטיבות. ציניות באיכות טובה (שאינה קומדיה שטחית המתחזה לצינית!) היא מצרך נדיר. לכן יש לדריה את ה"הערצה" שהיא מקבלת (בפורום כאן אני רואה בעיקר טינאייג'רים (לא שזה רע), אבל גם בגילי המופלג -21- וגם בגילאים גדולים יותר יש לה בסיס צופים די חזק). הכל בגלל הציניות, לא הקיטש. ה"אבל האהבה שלנו היתה אמורה להמשך לנצח, עד שנסיים תיכון!" (בריטני) הוא מה שטוב שם, לא "דריה עצובה כי אבא שלה עזב את הבית ערב אחד כשהיתה קטנה". את זה כל אחד יכול לכתוב. הלאה הקיטש, הבו לי ציניזם טהור. ומצבים נוסטלגיים קורים כל הזמן. מספיק ריח שקשור..

Synthetic mE

New member
טיפת הקיטש

שטובעת בים הציני של דריה זה מה שאני אוהבת לפעמים בסדרה הזאת שהיא לא פטאלית.. היא נותנת לנו לנשום לפעמים מהסנפת הציניזם הממושכת (ביטוי שהטביע מפיסטו חברנו.. ונודה למפיסטו. היועצת שלי הייתה חוגגת על משפט כזה...)

ailag

New member
אז אנחנו שונות..

לדעתי זה ממש נחמד שיש תוכנית שממשיכה עם זרם פחות אמריקקי בלי להכנע לקיטש, ודוקא כשאת חושבת שכבר נסחפנו מספיק בציניות, היא מכה בך בראש. דריה לא כ"כ הגיעה לרמה כזאת. אבל כמעט..

Synthetic mE

New member
הו שלא תביני לא נכון

אין דבר מאוס יותר מקיטש... במיוחד כזה אמריקקי. וסרקאזם.. הרי הוא קדושבזאת ועד להודעה חדשה (סתם כי זה כיף :) ולמה שהתכוונתי בעצם זה.. שאני שונאת תוכניות פנאטיות סטייל ג'קאס שקבעו להם יעד: להיות..דפוקים והלכו עם זה עד הסוף בלי אפילו שניה של "נו, מתי הם יחזרו?" מצד הצופה. כשדברתי על ההפסקות האלה בתוכנית לא דיברתי רק על קיטש (כי קיש זה מאוס!) דיברתי על כל הרגעים ה...פחות סרקאסטיים של התוכנית שגורמים לנו לא לבחול בה. אם לא הסרקאזם, אז למה לי לצפות בתוכנית? :) כי קווין כוסית? I think not... יומטוב

eorion

New member
אני לא יודע מה זה היה

אבל היה איזה יום שפשוט כל דבר שהסתכלתי עליו, ישר פעלה לי בראש הפעולה של איפה אני יכול לחפור בזה מערה, ולהכין מכונות עם טונה כפתורים... וניסויים דביליים... וזה היה כל כך כיף, כי ככה זה היה כשהייתי קטן... אז לקחתי קופסאת טיקטק, שמתי בה מלה דברים ומים, עטפתי בחומרים רבים כגון שעווה טיפקש נייר סלוטייפ, שוקולד, ועוד... הנחת מתחת לתנור, מואז המקרר, במקרר זה קפא וכו... וזה עדיין ההרגשה כזאתי של ילד קטן... וגם היה תקופה שהייתי אוהב חפור קברים ולקבור בהם דברים ולהניח מעל מצבה... אז אני בונה בית מנחה לנעליים הישנות שלי, שנמצאות מתחת לאדמה. את המנחות אני אשרוף... בקרוב אני אשים תמונה אולי... וואי אחלה רעין מנהלת... !!! אולי זה יותר מדי מה שאני כותב.... אני גם פעם (מזמן) עשיתי שיקוי, עם כל החומרים בבית... אז בסוף החופש הגדול אני הכנתי עוד שיקוי כזה, עם כל החומרים... (שוקולד, אלכוהול, קטשופ, לחם, דשא, ועוד מלא מלא מלא מלא דברים...) את הדברים החומריים והמוצקים שמתי בצנצנת אחת, שקברתי מתחת לאדמה, ואני אוציא אותה בסוף החופש הגדול... את השניה עם החומר הנוזלי שמתי על הגג... לפני כמה ימים בדקתי מה הולך בפנים... אם מישהו רוצה לדעת מה קורה שיגיד... ואל תגידו שאני משועמם!!!!!!!!!!! כי הרבה אנשים אומרים את זה, אני מנצל את החיים ניצול מירבי!!!!!!!!!!!!!!!

eorion

New member
אז היום סיימתי לצפות את בית המנחה

בבוץ, ותכף שאחותי תגמור לצפות בצער גידול בנות אז נלך לשתול עליו טורמוס, ולבנות מושבה מזרדים ועלים סביבו... אני אשלח תמונה... ביי

ailag

New member
מה שיפה בג'קאס

זה שהם דובקים ברעיון שלהם :) והקטע עם הקופסה לא קיטש? או write where it hurts, או through a lens darkly? יש סרקזם ויש דביקה בסרקזם. כל אחד אוהב מה שהוא אוהב. אני מעבירה לדריה מסיבה אחת. טוב, זה והמוזיקה שלהם

למעלה