אתם יודעים....?

• פותח הנושא Cath
  • פורסם בתאריך

Cath

New member
אתם יודעים....?

בעקבות צפייה בווידאו במספר הופעות נהדרות של קיור החלטתי סוף סוף להגשים את ה"פטיש" אופנתי שלי ובכל דרך אפשרית להשיג את המגפי רכיבה שסיימון לובש רוב הזמן.. חיפשתי בכל מקום מקום אפשרי אבל לצערי, או שהמחירים הם נושכים יתר על המידה, או שלא ניתן למצוא כאלה. בנתיים מצאתי משהו דומה לשם ההדגמה (בתמונה). זה לא הן בדיוק, אבל גם הן נפלאות. אז אם משהו נתקל במשהו דומה, או יכול לעזור לי למצוא אותם, אני מאד אעריך

Cath

New member
ניסיתי:(

יש להם משהו בעל מראה ירוד ביותר -ועשוי מ"גומי" בנוסף להכל..

Christable

New member
אה

בגלל שרכבתי בעבר אני מכירה את מגפי הגומי האלה. ממש לא באופנה
איפה בדיוק חיפשת? בחנויות בארץ? אולי יש בשווקים למניהם, או בחנויות באינטרנט. רק תזכור, סימון מלא בכסף אז אם אתה רוצה מגפיים כמו שלו, תהיה מוכן להפרד מכמה שקלים.

Cath

New member
אוקיי, פתרתי את התעלומה..

אני מודע שזה נשמע אובססיבי למדי, אבל עם הרבה פריז-פריימים גיליתי מה זה. זו מגף של משטרת הכבישים בארה"ב (החברה עם הרלי-דיווידסונים), ואין שום בעיה להזמין את זה במיליון צורות וגרסאות מאתרים באינטרנט. זו דרך אחת.
דרך שניה היא פשוט להצטרף לכוחות המשטרה האמריקאית ולקבל אותן חינם, שהדבר נראה לי הרבה יותר זול מעלות ההזמנה של הדבר הזה:( ההערה שלך כי "סיימון מלא בכסף" הייתה במקום. אז נראה לי שאוותר על הרעיון עד שאמצא משהו לפחות קצת דומה ובמחיר הגיוני.

למעלה