אתם יכולים להגיד לי אם זה בסדר

talia777

New member
אתם יכולים להגיד לי אם זה בסדר

אתם יכולים להגיד לי אם זה בסדרמה שאכלתי היום לארוחת צוהרים או שזה יותר מדי 100גר קוסקוס-5כפות 360 ק´´ל לפי מה שכתוב אל השקית 100גר תפו´´א95 ק´´ל שניצל עוף טוב100 ג´´ר 109ק´´ל-לפי מה שכתוכ על האריזה במרק של הקוסקוס-תפו´´א ,1קישוא,1/2 גזר,פלח דק של כרוב אתם יכולים להגיד לי בהקדם אם זו ארוחת צוהרים טובה ולא אם יות מדי קלורייות וכמה???
נ.ב. אני כבר שבוע לא שותה שתיה מתוקה רה מים ולא אוכלת בין הארוחות ולא אוכלת ממתקים כל הכבוד לי בייי תודה מראש טליה

scarlet moon

New member
היי טליה!

זה ממש לא נורא, אבל אם את בדיאטה אולי היה עדיף להוריד קצת מהפחמימות. נגיד, לאכול שניצל, קוסקוס וירקות... היה אפשר לוותר על התפו"א (או להשאיר את התפו"א ולהוריד את הקוסקוס...). ירקות את יכולה לאכול כמה שאת רוצה........(חוץ מירקות-פחמימות כמובן, שזה בטטה, תפו"א, תירס...). כל הכבוד שאת לא שותה שתייה מתוקה, זה כבר הרבה פחות קלוריות! בהצלחה!!!!

ע ו ג י ה

New member
טלתול ../images/Emo108.gif

כל הכבוד שאת מחזיקה מעמד שבוע
בלי שתיה מתוקה, ממתקים ונשנושים בין הארוחות
הייתה פה שאלה של מישהי, אם 2000 קלוריות ליום זה טוב או לא, ואולי ההסבר שלי למאזן שלילי היה קצר מדי, אז הנה פרוט: מאזן קלורי שלילי הינו מצב בו כמות הקלוריות הנכנסת לגוף קטנה מן כמות הקלוריות היוצאת ממנו והתוצאה היא- הרזיה כמות הקלוריות הנכנסת לגוף תלויה בכמות וסוג המזון הנכנס לגופנו בכל ארוחה כמות הקלוריות היוצאת כלומר מספר הקלוריות שאנו שורפים תלוי בעיקר בחילוף החומרים של גופנו, ובפעילות הגופנית שאנו עושים אם נכניס לגופנו פחות קלוריות מאשר נוציא באותו יום, אזי נהיה במאזן קלורי שלילי, כלומר במינוס קלוריות, מה שגורם לגוף ´למשוך´ אנרגיה/קלוריות משכבות השומן, וזה מה שגורם במשך הזמן להרזיה דיאטה חריפה הפוגעת בצורה קיצונית במספר הקלוריות הנכנסות לגופנו מן המזון מביאה גם היא למאזן קלורי שלילי, אך הירידה הגדולה במשקל בימים הראשונים לדיאטה לא באה מאיבוד שומן, אלא מאיבוד נוזלים ופחמימות, כלומר מאיבוד מים בעיקר דיאטה שכזו פוגעת בעיקר בחילוף החומרים בגופנו, על ידי הורדת רקמה שרירית וגורמת להורדה של 5%-10% בחילוף החומרים. בנוסף אי אפשר להתמיד בה לאורך זמן בשבוע אחד אדם לא יכול להוריד יותר מקילו שומן. הסיבה להורדה במשקל בדיאטות חריפות היא ירידה ברקמה השרירית ובמאגר הנוזלים בגוף המסקנה היא: בכדי להוריד שומן בצורה יעילה, אין לעשות דיאטות חריפות, אלא לצמצם במזון, לאכול מזון יעיל ובריא ולעשות פעילות גופנית לחיזוק השרירים ולהגברת חילוף החומרים בכל יום יש לשמור על מאזן קלורי שלילי של 600 קלוריות, וזה בעיקר על ידי הגברת התנועה והפעילות ביום יום קחי את אלי האנה לדוגמא (השרירי הזה...
), הוא אוכל ה-מ-ו-ן הרבה יותר מאדם רגיל, אבל מה? הוא מוציא יותר אנרגיה ממה שהוא מכניס. תמיד פה בשבילך

behappy

New member
לא ממש מכה......./images/Emo13.gif

ב-100 גרם קוסקוס י ב ש יש 350 קלוריות..... ב-100 גרם קוסקוס מבושל יש איזה 140...... אז זה בסיידר ו-5 כפות זה סביר ביותר.......
משיר

talia162

New member
טליה סחה על השם ../images/Emo13.gif

אחלה ארוחה לא יותר מידי לא פחות מידי... העיקר שנהנת
טליה

למעלה