אתם יכולים להגיד מה שבא לכם

ogabuna

New member
אתם יכולים להגיד מה שבא לכם

אבל ההליכה של שרון היא כמו הליכה של נהג משאית שנסע את כל כביש הערבה וירד בפונדק של כושי. אחת היציאות הגדולות של השנה

ogabuna

New member
היא לא

הכי יפות אלו קרן וקריסטין. ומי שיותר יפה מהן זו גלית גוטמן. ומי שיותר יפה ממנה זאת מיקי בוגנים.

קרן מעצבנת אותי...

אבל ברמה! יש לה פרצוף של ילדה קטנה ומעצבנת, והיא נראית ממש קרובת משפחה של אגם רודברג...

אה ו... למי שקרא את הכתבה ברייטינג.

היא וקריסטין הזאת יצאו כאלה פוסטמות! קרן אמרה לשתי הכתבות של "רייטינג" שהיא רוצה זין. ממתי אומרים כזה דבר לכתבה בעיתון?! וקריסטין נדבקה אליהן, ביקשה את הטלפון שלהן וקבעה איתן להיפגש באיזה מועדון, אז הן ביררו, והמועדון נסגר לא מזמן, אז הן אמרו לה "אבל המועדון סגור!, והיא ענתה "סגור, בטח סגור. חסר לכן שאתן מבריזות!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

the new me1

New member
שרון למדה איתי בכיתה

שרון מלקוביץ' למדה איתי בכיתה.. מדובר בילדה נמוכה, שכנראה עברה השטלת סיליקון כי היא הייתה שחפה היא הייתה דוחה, מגעילה, מעצבנת, משעממת..היא הסתובבה עם הערסים הפוזאיסטים ובקיצור אין לי מושג מה מצאו במסכנה הזאת. אני מכיר מישהו שהיה דלוק עליה והיא התיחסה אליו כמו לנעל בית. ממש לא מבין מה מוצאים בה..תעמדו מטר ליידה ואתם תצטרכו 4 כוסות וותקה כדי להאמין שהיא בתוכנית של הדוגמניות

the new me1

New member
וואיי איזה תינוקות יש בפורום הזה..

מה, מה קשור קנאים??!?! אני גבר איך אני יכול לקנאות בגוף של בחורה?? או שאולי הכוונה זה לזה שהיא בטלויזיה (להזכירכם היא בין הראשונות שעפו) אמרתי לכם את העובדות כפי שהם..אתם יכולים לקבל את זה ואתם יכולים לשחק אותה ילדים קטנים שלא מאמינים לכלום אבל בתכלס, אני מכולם פה מכיר את שרון ויודע בדיוק מה הפרצוף האמיתי שלה מעבר למצלמה ובראיונות בטלויזיה (שבהם כולם נחמדים). בכל מקרה, לילדה הזאת יש ח** של אופי והיא נמוכה מאוד.

היא ממש לא בין הראשונות שעפו../images/Emo70.gif

היא עדיין בתחרות והיא ממששששששששששששששש יפה והיא לא נמוכה אחרת היו מעירים לה על זה דיי להמציא תודה

זה שהיה דלוק עליה היית אתה במקרה?

כי כך זה נשמע לי לפחות... אגב, כך אנחנו מתייחסות לכל עלוקה שדלוק עלינו. צא ולמד.

the new me1

New member
איך אתם מגנים עליה

כאילו היא אחות שלכן או משהו..סתם ילדה מגעילה אבל כנראה שכולם פה בני 10 ואלה שלא אז פשוט מתנהגים ככה..ילדים קטנים תתבגרו תראו איך הפכתם זבוב לפיל..באתי לפה סתם לכתוב הודעה אבל לא ידעתי שאני אקבל תגובות של כיתה א'. תתחילו להבין שכל המדהימים והמושלמים שאתם רואים בטלויזיה הם לא כאלה במציאות ושרון זה הוכחה לכך..אבל שטויות, שרון של הטלויזיה היא באמת מושלמת ואכפת לה ממכם.

נכון, אז?

אם כולן היו כאלה מושלמות לא היינו צריכים לפתוח את ערוץ 10. ערוץ האופנה עדיף. אנחנו כאן כדי לחזות בהן כושלות ומכשילות, מדממות, דומעות ומיללות. למי אכפת איך הן הולכות?

the new me1

New member
סתם פיסת רכילות..

אף אחד ממכם לא מכיר אותה או חייב לה משהו..חוץ מזה שמה שלא מועיל לא מזיק

תראה..

אני מבינה למה אתה חושב ככה עליה.. אבל זה ממש מוזר שכל כך אכפת לך שאנחנו לא חושבים ככה.. קודם כל זכותינו לחשוב עליה מה שבא לנו!! דבר שני.. אפחד לא אמר שאנחנו מתים על האופי שלה [לפחות מה שראיתי] בסך הכל אמרנו שהיא ממש יפה והיא נראת חמודה!!! מוזר שכ"כ אכפת לך..

the new me1

New member
ממש לא אכפת לי..

פשוט התאכזבתי מרמת התגובות על ההודעה שכתבתי..ובגלל שאני,סביר להניח, היחיד בפורום הזה שלמד איתה בכיתה, אני לא חושב שמגיע לה מה שאתם כותבים עליה. אם הייתם מכירים אותה כמוני הייתם מסכימים. הילדה הזאת הייתה יורקת על כל מי שלא ערס כמו החברים שלה..וזה פשוט מדהים איך הזיוף של הטלויזיה משפיע על אנשים.

למעלה