אתם יכולים להסביר לי משהו?

maximf

New member
אתם יכולים להסביר לי משהו?

ייצאתי עם בחורה כמה פעמים לפני כחודש, ובפגישה השלישית לקחתי אותה להופעה של בון ג'ובי(עוד 100 פאקינג דולר שאין לי אבל סבבה), היא נסעה למשפחה שלה במרץ לאיזה שבועיים וכשהיא חזרה אני נסעתי לוגאס לכמה ימים לחופשה שלי אבל ניסיתי להשיג אתה והיא פשוט לא עונה, וזה מעצבן, בסופו של דבר אני יכול לחיות עם זה ולהמשיך הלאה, למרות שקצת חבל לי על ה 100 דולר שהוצאתי על הכרטיס שלה לבון ג'ובי אבל מילא... השאלה היא למה כול הזמן כשהבנות לא רוצות להמשיך את הקשר הם פשוט מנתקות כול קשר וזהו? למה אין להם לפחות הגינות להשאיר SMS ולהגיד "תודה אבל לא תודה" זה כבר לא הפעם הראשונה שזה קרה לי, בספטמבר יצאתי עם בחורה יפאנית שהבטיחה שהיא לא כזאת והיא לא מנתקת קשר ככה אבל יום למחרת לא שמעתי ממנה.... זה פשוט מעצבן!

תראה....

תראה, יצאת איתה 3 פעמים, לא הרגשת לאן הדברים זזים? אולי חבל על ה 100 דולר של ההופעה, אבל מצד שני, אני בטוח שבאותו הזמן גם אתה נהנית מההופעה ואולי גם מחברתה, אז אולי זה כן היה שווה. בקשר לבחורות שנעלמות ולא מתקשרות, אין לי מושג למה זה קורה (בכל זאת, להבין נשים זה מקצוע-ואין גבר שהצליח בזה), אבל אני יכול לנסות להקביל את המצב בצורה הפוכה, כי הרי זה קורה גם (בעיקר?!) אצלנו הגברים, ואנחנו נעלמים מסיבות שונות.... סתם כי השגנו את מה שרצינו/הקשר מיצה את עצמו/הקשר לא בראש סדר העדיפויות שלנו/אנחנו לא יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו או שפשוט אנחנו לא יודעים איך להיות ישירים ולהגיד שאנחנו לא מעוניינים. (אגב, בסעיף האחרון לצערי אני נמצא). בכל מצב, אל תתעצבן, תשתדל להסתכל על הצד החיובי. היא כבר לא מבזבזת לך את הזמן- שהרי ברור שבחורה עם אופי כזה זה לא בשבילך.
חג שמח.

Vdrums

New member
אל תהיה בטוח. הייתי בהופעה של

בון ג'ובי ופיהקתי כל הזמן.

תראה....

לא הבעתי את דעתי על בון ג'ובי... אבל בוא נגיד שהוא ממש לא הכיוון שלי במוזיקה.... (גם הגיטריסט שלו ריצ'י סמבוסק יותר פוזאיסט מנגן... אבל נעזוב את זה), אבל....(וזה אבל גדול), ללכת עם בחורה להופעה שלו אמורה להיות חויה.

maximf

New member
גם אני חשבתי ככה

קודם כול אני מעריץ גדול של בון ג'ובי, של המוזיקה לא המראה אגב ואני גם חשבתי שתיהיה חוויה סוף סוף ללכת עם מישהי אבל זה היה בדיוק אותו דבר כאילו הלכתי לבד, היא לא ממש התייחסה אליי בזמן ההופעה רק שלי זה עלה 100 דולר יותר(אני הייתי הולך בכול מיקרה)

תראה....

אם היא לא התייחסה אליך כבר בזמן ההופעה.... וחברה לא הוסיפה לך הנאה... אתה באמת רוצה להיות בקשר רומנטי עם אחת כזאת?

maximf

New member
בסופו של דבר, לא

אחרי שהיה לי הרבה זמן לחשוב על זה באוטובוס בחזרה מוגאס זה מה שהבנתי וזה מה שהחלטתי, הפריע לי לא רק הקטע של ההופעה אלא הכול ביחד, בעיקר דווקא זה שהיא פשוט ניתקה קשר

תסתכל על חצי הכוס המלאה...

שילמת 100 דולר ולאחר מכן גילית שהיא לא מה שאתה רוצה\מחפש. בהנחה שלא היית לוקח אותה להופעה והיו עוד כמה דייטים כאלה... מי יודע כמה עוד כסף היית מבזבז עליה ובסוף היית מגיע לאותה המסקנה...

billc

New member
זה קורה לשני המינים

כך את זה בסבבה.. אבל אם הייתי יוצא עם בחורה 3 פעמים.. הייתי לפחות מנסה לסגור את זה בצורה נורמלית.. אני יודע שאתה רוצה..שלח לה SMS..תגיד לה שהיה סבבה. ואין לך בעיה שנגמר..ותאחל לה בהצלחה. אם היא בחורה "בסדר"..היא תאחל לך גם בהצלחה. אם היא לא..תודה לאלוהים..שאתה לא איתה.

nalini

New member
מה!? נעלמה לי שורה! חוצפה!

היה שם גם, "רק חבל שהוא מת".... אחח. הלכה הבדיחה שגם ככה הייתה לא מצחיקה.

DaphneZ

New member
לא כל הבחורות כאלה...

אני יכולה להעיד שאני כן מאלה שעונות ומחזירות טלפון. (מצד שני, בחמש שנים האחרונות עד לפני חצי שנה הייתי במערכות יחסים ארוכות ולכן אולי אני לא דוגמא כל כך טובה...) אולי באמת הגיע הזמן שמישהו יזמין אותי לדייט

למעלה