אתם ישנים.. שאלון!

Velma Kelly

New member
אתם ישנים.. שאלון!

-על עצמך- שם: גיל: בצפר (איזה כיתה)\ צבא (מה עושים) \ עבודה (במה עובדים): תחביב (זה נשמע מעפן..): -ברגע זה- מה לובשים ברגע זה? באיזה צבע המצאים? האם יש עוד מישהו איתך בחדר ברגע זה? המשפט הראשון בספר הכי קרוב אלייך? מה משודר בטלויזיה? מה מתנגן ברקע? -הדבר האחרון- הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שאכלת: האדם האחרון שנתן לך מחמאה: האדם האחרון שפגע בך: האדם האחרון שכעסת עליו: האדם האחרון שגרם לך לחייך: הדבר האחרון שהצחיק אותך: הטלפון הנכנס האחרון: הטלפון היוצא האחרון: הסרט האחרון שראית: הסידרה האחרונה שראית: הספר האחרון שקראת: -סיכום שבוע ותחילת שבוע חדש- איך את מסכמת את השבוע: מה את מצפה שבוע הבא: ציטוט השבוע: האדם שעשה לך את השבוע: האדם שעיצבן אותך השבוע: -רובי- מ-1 עד 10 כמה את מתגעגעת להופעות של רובי: השיר האחרון של רובי ששמעת בעצמך: השיר האחרון של רובי שהושמע בלי שום קשר אלייך: הקליפ האהוב עלייך של רובי: גוד לאק!

may0rw

New member
אללה בא לי :)

שם:מאי גיל:17 בצפר (איזה כיתה)\ צבא (מה עושים) \ עבודה (במה עובדים): בכיתה יב' תחביב (זה נשמע מעפן..): גיטרה.. -ברגע זה- מה לובשים ברגע זה?פיג'מה באיזה צבע המצאים?אדום האם יש עוד מישהו איתך בחדר ברגע זה?לא המשפט הראשון בספר הכי קרוב אלייך?אין לי כוח לבדוק..חח מה משודר בטלויזיה?ממ סרט צרפתי מוזר מה מתנגן ברקע? פרנק סינטרה -הדבר האחרון- הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שאכלת:פררה רושה האדם האחרון שנתן לך מחמאה: דודה האדם האחרון שפגע בך: אקס האדם האחרון שכעסת עליו: על עצמי האדם האחרון שגרם לך לחייך: ידיד הדבר האחרון שהצחיק אותך: שטות שפלטו הטלפון הנכנס האחרון: ידיד הטלפון היוצא האחרון:בן דוד הסרט האחרון שראית:סופר באד הסידרה האחרונה שראית:עקרות בית נואשות הספר האחרון שקראת:סודות ששמרתי בבטן -סיכום שבוע ותחילת שבוע חדש- איך את מסכמת את השבוע:קשה מה את מצפה שבוע הבא:התחלות חדשות..הצלחה במבחן ולצאת קצת להנות ציטוט השבוע: האדם שעשה לך את השבוע: סתם איש אחד:) האדם שעיצבן אותך השבוע: אקס -רובי- מ-1 עד 10 כמה את מתגעגעת להופעות של רובי: 9 האמת השיר האחרון של רובי ששמעת בעצמך: better man ניגנתי אותו למישהו השיר האחרון של רובי שהושמע בלי שום קשר אלייך: she's the one הקליפ האהוב עלייך של רובי: rock dj

Berliner star

New member
אין עלייך../images/Emo70.gif

-על עצמך- שם
מאיה, נעים מאוד
עוד שנייה בת 17 בצפר (איזה כיתה)\ צבא (מה עושים) \ עבודה (במה עובדים)
י''ב תחביב (זה נשמע מעפן..)
תחביב.. לא יודעת, לשמוע מוזיקה? -ברגע זה- מה לובשים ברגע זה?
גופייה ומכנס
באיזה צבע המצאים?
אדום לבן האם יש עוד מישהו איתך בחדר ברגע זה?
לא המשפט הראשון בספר הכי קרוב אלייך?
"אוקיי, הנה עשרת הגדולים שבגללם אני לא יכולה לסבול את אחותי לוסי:" מ"נערת החלום האמריקני"
מה משודר בטלויזיה?
לא רואה עכשיו מה מתנגן ברקע?
אצלי כלום.. מהשכנים יש Stars in their eyes של ג'אס ג'ק
-הדבר האחרון- הדבר האחרון ששתית
שוקו פופס במקס ברנר
אחרי המוןןןן זמן שלא נגעתי בשוקולד הדבר האחרון שאכלת
מממ תפוח
האדם האחרון שנתן לך מחמאה
חברה האדם האחרון שפגע בך
חברה האדם האחרון שכעסת עליו
מממ ניראה לי אבא האדם האחרון שגרם לך לחייך
חברה
הדבר האחרון שהצחיק אותך
אחי התאום, דביל בהתגלמותו- הנה הסיפור- חברה שלי התקשרה היום ובקשה אותי, אני דיברתי בטלפון ומה אח שלי אמר? "היא לא יכולה לדבר, היא עושה קקי"
דביל או לא דביל
הטלפון הנכנס האחרון
חברה הטלפון היוצא האחרון
מקס ברנר
הסרט האחרון שראית
ואוו... מתי ראיתי סרט לאחרונה.. אהה. ראיתי היום בטלוויזיה את ההוא שעשה את הסרט על המקדונלדס, על כמה שזה לא בריא.. ניראה לי קוראים לזה "לאכול בגדול" או משהוא בסגנון
הסידרה האחרונה שראית
אבודים, פרק אחרון לעונה
צ'ארלי
הספר האחרון שקראת
"כל החיים לפניו" -סיכום שבוע ותחילת שבוע חדש- איך את מסכמת את השבוע
חביב
השביתה הקלה עלי מה את מצפה שבוע הבא
לעוד קצת שביתה ומתנות יפות
ציטוט השבוע
לא עולה לי עכשיו.. אני עייפה מידי, אבל היו לי המון
בטח מחר אני אזכר
האדם שעשה לך את השבוע
אין לי מושג.. האדם שעיצבן אותך השבוע
מורה קרצייה מהסרטים -רובי- מ-1 עד 10 כמה את מתגעגעת להופעות של רובי
9-10, ראינו אותו בהופעה עכשיו. אני מתגעגעת בטירוףף לראיונות חדשים ומצחיקים
השיר האחרון של רובי ששמעת בעצמך
get a littel high
בין הבייסיידס הטובים שלו, ממליצה
השיר האחרון של רובי שהושמע בלי שום קשר אלייך
ניראה לי שזה היה אינג'לס הקליפ האהוב עלייך של רובי
בין Make me pure, Strong ו Rock DJ תודה רבה גל

Dana Mi

New member
מזמן לא היה פה שאלון..

שם: דנה גיל: כמעט 19 בצפר (איזה כיתה)\ צבא (מה עושים) \ עבודה (במה עובדים): עתודאית (מאיה, לקלוט!) תחביב (זה נשמע מעפן..): אין משהו מיוחד -ברגע זה- מה לובשים ברגע זה? חולצת סיום כיתה ט' ומכנסי פיג'מה באיזה צבע המצאים? ורודים (אבל לא הורוד המזעז שאתם חושבים עליו.. זה ורוד ממש ממש בהיר) האם יש עוד מישהו איתך בחדר ברגע זה? רק אני, המחשב והדיסקים. המשפט הראשון בספר הכי קרוב אלייך? הביוגרפיה של רובי (וזה לא היה מתוכנן) והמשפט הראשון בספר הוא ציטוטו מתוך Monsoon. מה משודר בטלויזיה? הטלוויזיה שלי שבקה חיים אתמול בצהריים. מה מתנגן ברקע? גרסא אינסטרומנטלית של Happy של Sita.. (מאה שקל אם מישהו זוכר את השיר הזה) -הדבר האחרון- הדבר האחרון ששתית: מבחינת אלכוהול? צ'ייסר פינלנדיה קרמל וזה לא משהו, אל תשתו את זה.. אם זה סתם משהו אז כוס מים. הדבר האחרון שאכלת: מעין מאכל משפחתי.. אתם לא תכירוץץ האדם האחרון שנתן לך מחמאה: חברה שלי אמרה לי שרזיתי האדם האחרון שפגע בך: ממש פגיעה? לא זוכרת.. האדם האחרון שכעסת עליו: מדור עתודה בצה"ל לא מחזירים על התשובה על הבקשת יציאה לחו"ל וזאת הולכת להיות אחת הנסיעות המשמעותיות בחיי!! האדם האחרון שגרם לך לחייך: השיחה עם אבא היום בבוקר.. הדבר האחרון שהצחיק אותך: הערב נוסטלגיה הקורע אתמול עם חברות שלי.. הטלפון הנכנס האחרון: חברה שלי.. הטלפון היוצא האחרון: בצורה מוזרה מאוד - אותה חברה. הסרט האחרון שראית: החופשה, אבל בערך באמצע כבר הפסקתי להסתכל. הסידרה האחרונה שראית: ורוניקה מארס. הספר האחרון שקראת: אני עדיין בתהליכי קריאה של הביוגרפיה של רובי.. החודשים האחרונים העמוסים גרמו לי כל הזמן להפסיק באמצע.. -סיכום שבוע ותחילת שבוע חדש- איך את מסכמת את השבוע: חרא. מה את מצפה שבוע הבא: לסיום הטירונות המקוללת. ציטוט השבוע: באמת שקשה לי לבחור מבין פניני החוכמה של הסמל הדפ"ר. האדם שעשה לך את השבוע: הילה (שהיא גםמפורום טייק ד'את) שפירסמה את הסט ליסט של ההופעה הקרובה של TT ובישרה לי שאפילו אם אני קטנה אני יכולה לראות הופעות של שירים שגם שואב אבק לא יוריד מהם את האבק. האדם שעיצבן אותך השבוע: רק אחד?? -רובי- מ-1 עד 10 כמה את מתגעגעת להופעות של רובי: אפשר לענות על זה רק אם היית בהופעה.. כי לראות בטלווזיה ובאינטרנט אפשר כל הזמן.. השיר האחרון של רובי ששמעת בעצמך: Supreme השיר האחרון של רובי שהושמע בלי שום קשר אלייך: Angels בפלאפון של מישהי.. הקליפ האהוב עלייך של רובי: לא יודעת האמת..

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif קלטתי../images/Emo11.gif

רק אל תשכחי להגיד לי כשהטירונות ניגמרת, כן
עכשיו.. שני דברים.. - יש סיכוי שהצבא לא ייתן לך לטוס להופעה
(או שזו לא הטיסה המשמעותית
)
-איזה ספר של רובי את קוראת
אני בדיוק מתלבטת איזה ספר להגיד לחברות שלי לקנות לי ליום הולדת.. קוראים לספר "הביוגרפיה" או ש.. את קוראת את פייל
אני מתלבטת בין שני ספרים אבל "הביוגרפיה" לא היה אחד מהם..
הלפ!!

Dana Mi

New member
Feel זה הביוגרפיה!

זאת מוגדרת הביוגרפיה הרשמית שלו (נראה לי..). וכשאתה חייל, תריכה לעהור שנה מיום הגיוס שלך כדי שבכלל ידונו לך בבקשה לטוס לחו"ל.. שאתה עתודאי, אתה צריך לפקסס טופס בקשה ל"מדור עתודה" שזה הגוף הצה"לי שמטפל בכל החרא של העתודאים (ויש המון חרא, תאמיני לי....) והם צריכים לאשר לך את הנסיעה כי את לא באמת נמצאת בשירות, אלא בדחיית שירות.. בדרך כלל הם מאשרים, אבל הם לא עונים לי על הבקשה ואני מאבדת את השפיות!!!! זה עוד חודש וחצי ויש עוד להזמין את כל הסידורים של הנסיעה מעבר להופעה!! (וואי, אני לא מאמינה שזה עוד חודש וחצי.. רק אתמול היה מרץ ושרפתי את המוח שלי בנסיון להזמין כרטיסים..) שלחתי להם פקס שוב בתקווה שהם יאשרו לי אותו מהר.. לפי מה שהם אומרים זה אמור להיות תוך גג חמישה ימי עבודה.. אם הם לא מאשרים, יש שלוש אפשרויות: 1. להפעיל מנגנונים רגשיים.. יש לי הרבה ואם לא תהיה ברירהף נשתמש בהם. 2. אני שורפת את כל הבקו"ם המקולל, שמרכז השריפה יהיה בצריפון של מדור עתודה. 3. עריקות היא לא מילה גסה.. המון פרטים, אני יודעת.. מקווה שהבנת.

Dana Mi

New member
ועו משהו..

תריכה לעהור - צריכה לעבור.. ואל תתלבי - תקני את Feel. זה ספר אדיר!!!!

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הבנתי

בהצלחה
ואני יודעת שפייל זה ביוגרפיה אבל יש ספר שקוראים לו "רובי וויליאמס- הביוגרפיה".
פייל אני חושבת שזה לא רק ביוגרפיה.. זה אמור להיות יותר מזה, כאילו שנתיים או שנה וחצי בחיים שלו.. לא זוכרת!
ותגידי.. את יודעת מתי ההופעה האחרונה של הבנים

Dana Mi

New member
אני לא יודעת

אבל במיוחד בשבילך אני ביררתי.. ההופעה האחרונה היא ב-23.12 במנצ'סטר.. ובקשר לספר - זה באמת מתאר זמן מסוים מהחיים שלו.. לא יודעת כמה, אבל זה עובר שם כמעט יום יום וזה פשוט מדהים לראות איך כל יום שלו בחיים יותר מיוחד ומצחיק מהקודם.. זה מתאר שם את כל תהליך ההפצה של Escapology וכל המסע פרסום שבא אחרי זה - שחרור סינגלים, ראיונות בכל העולם וסיבוב הופעות גרנדיוזי שכלל בתוכו את נבוורת', וגם זה מראה את תהליך הכתיבה שבסופו של דבר מוביל ל-Intensive Care - זאת אומרת, איך הוא רב עם גאי צ'יימברס ומתחיל לכתוב עם סטיבן דאפי.. ספר אדיר.

Berliner star

New member
כן.. שמעתי שהוא ספר חובה

אבל אמרו לי שאם אני קונה גם אותו וגם את "Somebody Someday" (כי שאלתי איזה מהם עדיף) אז אמרו לי שכדי לקרוא קודם את סאמבדי סאמדיי.. בטוח יהייה לי את פייל, השאלה היא אם בעוד שבועיים או במאי. קראת את סאמבדי סאמדיי

Velma Kelly

New member
אני דורשת מאה שקל!../images/Emo6.gif

you can be so happyyyyyy יש לי אותו עדיין
הוא אפילו היה בפרסומת כשלהי.. לא?

Dana Mi

New member
תותחית

לא חשבתי שמישהו יזכור.. לא זוכרת אם הוא היה בפרסומת, אבל הוא אחד השירים החזקים.. ממש אהבתי אותו..

Velma Kelly

New member
מה הסיכויים שאני עושה את זה ב-5 דקות?

אני כבר חייייייבת לעוף
-על עצמך- שם: גל גיל: 18 בצפר (איזה כיתה)\ צבא (מה עושים) \ עבודה (במה עובדים): בין לבין.. עוד מעט צבא תחביב (זה נשמע מעפן..): פסנתר -ברגע זה- מה לובשים ברגע זה? ג'ינס גופייה וסווטשרט באיזה צבע המצאים? לבן ואפור האם יש עוד מישהו איתך בחדר ברגע זה? חתול המשפט הראשון בספר הכי קרוב אלייך? "היה היה איש צעיר שחפץ לכבוש את לב אהובתו" וואי זה נשמע פתיחה גרועה. אבל ספר מעולה! מה משודר בטלויזיה? סיינפלד מה מתנגן ברקע? The Nwe Girl In Town מהרספריי.. -הדבר האחרון- הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שאכלת: עוגייה האדם האחרון שנתן לך מחמאה: דודה שלי האדם האחרון שפגע בך: חבר הכי טוב, ממ אולי כבר לא
האדם האחרון שכעסת עליו: אותו אחד האדם האחרון שגרם לך לחייך: חברות הדבר האחרון שהצחיק אותך: חברות וההורים של אחת החברות שלי הטלפון הנכנס האחרון:אמא הטלפון היוצא האחרון: חברה הסרט האחרון שראית: הרבה זמן לא ישבתי וראיתי סרט כמו שצריך.. אבל יש לי כבר כמה ימים דחף מטורף לראות 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך.. אז זה נראה לי מה אני יעשה היום! הסידרה האחרונה שראית: ורוניקה או הפמליה.. או האוס.
לא זוכרת! הספר האחרון שקראת: יומני האומנת - ממש מצחיק! -סיכום שבוע ותחילת שבוע חדש- איך את מסכמת את השבוע: מותח מה את מצפה שבוע הבא: יום חמישי
ציטוט השבוע: "מה, את לא משננת את הוראות הבטיחות דבר ראשון שאת עולה על המטוס? מה לא? אבל זה חובה!" האדם שעשה לך את השבוע: אושרי כהן
ראיתי הצגה שלו והוא פשוט שינה לי את כל המצברוח.. האדם שעיצבן אותך השבוע: אותו חבר הכי טוב -רובי- מ-1 עד 10 כמה את מתגעגעת להופעות של רובי: 12.. בא לי דברים חדשים שכבר לא חרשתי עליהם ביוטיוב! השיר האחרון של רובי ששמעת בעצמך: Sexed up באירוניה, כי שמעתי את זה אתמול ממש במקרה כשרבתי עם הילד הזה וזה ורובי קצת סיכם דברים
השיר האחרון של רובי שהושמע בלי שום קשר אלייך: רודבוקס.. בתוכנית כלשהי בטלויזיה.. זה היה מצחיק! הקליפ האהוב עלייך של רובי: רוק דיג'י אולי..

sasha22222

New member
איפשר?

-על עצמך- שם: גיל: בצפר (איזה כיתה)\ צבא (מה עושים) \ עבודה (במה עובדים): תחביב (זה נשמע מעפן..): -ברגע זה- מה לובשים ברגע זה? באיזה צבע המצאים? האם יש עוד מישהו איתך בחדר ברגע זה? המשפט הראשון בספר הכי קרוב אלייך? מה משודר בטלויזיה? מה מתנגן ברקע? -הדבר האחרון- הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שאכלת: האדם האחרון שנתן לך מחמאה: האדם האחרון שפגע בך: האדם האחרון שכעסת עליו: האדם האחרון שגרם לך לחייך: הדבר האחרון שהצחיק אותך: הטלפון הנכנס האחרון: הטלפון היוצא האחרון: הסרט האחרון שראית: הסידרה האחרונה שראית: הספר האחרון שקראת: -סיכום שבוע ותחילת שבוע חדש- איך את מסכמת את השבוע: מה את מצפה שבוע הבא: ציטוט השבוע: האדם שעשה לך את השבוע: האדם שעיצבן אותך השבוע: -רובי- מ-1 עד 10 כמה את מתגעגעת להופעות של רובי: השיר האחרון של רובי ששמעת בעצמך: השיר האחרון של רובי שהושמע בלי שום קשר אלייך: הקליפ האהוב עלייך של רובי:

sasha22222

New member
איזה דפוק >< שלח לי ../images/Emo46.gif

-על עצמך- שם: סשה גיל: אוטוטו 14 בצפר (איזה כיתה)\ צבא (מה עושים) \ עבודה (במה עובדים): כתה ח' תחביב (זה נשמע מעפן..): הרבה, רוצים פירוט?
-ברגע זה- מה לובשים ברגע זה? טישרט גדולה ושורטס באיזה צבע המצאים? צבעוני
האם יש עוד מישהו איתך בחדר ברגע זה? לא המשפט הראשון בספר הכי קרוב אלייך? "הקהל באולם אהב אותה מהרגע הראשון, זה היה בולט." מה משודר בטלויזיה? לא רואה כרגע מה מתנגן ברקע? שומדבר -הדבר האחרון- הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שאכלת: סלט פירות
האדם האחרון שנתן לך מחמאה: אמא האדם האחרון שפגע בך: לא זוכרת, לא קרה האדם האחרון שכעסת עליו: מממ לא זוכרת האדם האחרון שגרם לך לחייך: יצפאן ב"שלום אנד גוד איבנינג", הוא פשוט לא שפוי הדבר האחרון שהצחיק אותך: התמונות מהטיול להולנד לפני שנתיים
הטלפון הנכנס האחרון: אמא (פולנייה רק בלי השורשים
) הטלפון היוצא האחרון: לא זוכרת הסרט האחרון שראית: מצור ימי הסידרה האחרונה שראית: לוידעת >< אני רואה יותר מדי הספר האחרון שקראת: סודות נעורים
-סיכום שבוע ותחילת שבוע חדש- איך את מסכמת את השבוע: אחלה
מה את מצפה שבוע הבא: משהו מעניין ציטוט השבוע: בטוח יש, רק שאני לא זוכרת כרגע >< האדם שעשה לך את השבוע: רן ארז
האדם שעיצבן אותך השבוע: אף אחד -רובי- מ-1 עד 10 כמה את מתגעגעת להופעות של רובי: 8 השיר האחרון של רובי ששמעת בעצמך: one of god's better people השיר האחרון של רובי שהושמע בלי שום קשר אלייך: משהו בקניון, לא זוכרת הקליפ האהוב עלייך של רובי:lovelight

Berliner star

New member
יצפאן../images/Emo99.gif

הייתה תוכנית דיי חלשה אתמול (חוץ מהקטעים באיטליה והולנד
) אבל עדיין.. אני מתה על הבן אדן הזה..
אני ואחי נקרענו אתמול מצחוק אבל בגלל שנזכרנו בדברים שהוא עשה בעונות הקודמות שלו ב"הוט"
אחח.. היו זמנים..

למעלה