אתם כאלה חמודים!!

טיפ-טיפ

New member
אתם כאלה חמודים!!

אתם ממש חמודים! הקטע הוא ... לא יודעת... אני טובה יותר בלכתוב מאשר לדבר, אני כותבת שירים ואחד מהם אני לא האמנתי שכתבתי אותו, נראה לי שהוא ממש מדבר עלי זה כל כך מפחיד. ועוד משהו, אני תמיד מדברת עם הכלב שלי, לא איכפת לי אם חושבים שזה טיפשי אני חושבת שהכלבים מבינים, שהם צורה שונה של חיה אנושית, כמונו, ושהם מנסים לעזור... האמת, הכלב שלי זה הדבר היחידי שבגללו אני חוזרת הביתה, אני רצינית, לפני כמה שבועות אני לא רציתי לחזור ואז אמרתי, שאם לאחותי יכול להיות משעמם אז היא ``תשחק`` אם הכלב שלי, אני אפילו חשבתי על התאבדות ועכשיו אצלי זה דבר קל לחשוב עליו בגלל שהוציאו לי את הסורגים מהחלון כדי להתקין מנוע של מזגן, וההורים שלי אומרים שהם יחזירו את הסורגים, ובנתיים אם אני אהייה מתי שהו נואשת לגמרי, חס וחלילה, אני יכולה פשוט לקפוץ, אבל אז אני חושבת, מי ירד עם הכלב שלי? ההורים שלי ימסרו אותו אם אני לא אהיה איתו, ארד איתו ,אאכיל אותו, ואני חושבת, הכלב שלי עבר 6 בעלים שונים, שבישביל כלב זה טראומה, ואני תמיד אומרת שאני אהיה הבעלים הכי טובים שלו ואני אעשה לו חיים טובים, וזה מה שאני עושה לו, הוא היחידי שאוהב אותי מבין שאר המשפחה שלי, רק בגללו אני לא עושה כאלה דברים!! הוא הדבר הכי חשוב לי ואני לא מאמינה לזה!! אני ממש מתביישת בעצמי שאני לא חושבת על המשפחה שלי כשאני מסתכלת על החלון שלי, ושאני חושבת על הכלב שלי. טיפי. נ``ב אני יכולה לרשום לכם את השיר שדיברתי עליו ואם אתם תבינו אותו תוכלו להגיד לי על מה הוא מדבר, כי יכולה להיות שרשמתי שם מה הבעיה שלי.. אומרים שכשכותבים הנשמה עוברת לאצבעות ואני דיי מאמינה בזה. אוהבת אותכם טיפי.

שושי33

New member
לטיפ טיפ החמודה

תכתבי את השיר רוצה לקרוא . ותמשיכי לכתוב על הכל חבוק ונשיקה ממני שושי

למעלה