אתם לא חושבים שהגזמתם קצת???????

מ.ש.ט

New member
אתם לא חושבים שהגזמתם קצת???????

לא הייתי פה שבוע אני חוזרת ופתאום רואה 20 התחלות של סיפורים!!!! תתחילו סיפור ותסיימו אותו!!!! ובכלל הכי טוב יהיה לעשות סיפור שרושמים את המילה האחרונה בכותרת והילד הבא ממשיך מהמילה האחרונה ולא רואים את ההודעה... יש לי טופיק!!!!!! אם האנימורפס היו חיות, איזו חיה הייתה הכי מאפיינת אותם? (או חיה או סוג של חיה)

Silver Fox

New member
אמממ...../images/Emo21.gif

מרקו - קוף, אולי. בעצם הוא גורילה שזה די דומה. ג´ייק - זאב. הוא מנהיג. קאסי - סוס או איילה, כי ככה החלטתי ואין לי מושג איך זה מאפיין אותה... רייצ´ל - כל חיה גדולה, לוחמת וקטלנית ועם שיניים גדולות... ואם אפשר אז גם עם שיער בלונדיני... טוביאס - אין לי שמץ של מושג... אקס - בגלל שהוא אנדליט אז קשה להחליט.

מ.ש.ט

New member
הטוביאס היה בצחוק או ברצינות??????

כי אם ברצינות אז טוביאס כבר חיה... למי שלא שם לב הוא מהספר השלישי חיה...

לא ממש....

הוא תקוע מהספר הראשון.. "הפלישה".. ציטוט: (טוביאס בא לחדר של ג´ייק בבוקר כשהוא יצא מבריכת היירקים והם מדברים). ´"בחייך, טוביאס," אמרתי. "תשתנה חזרה. אתה יכול להישאר כאן. אני אפילו אתן לך לישון במיטה שלי. אני כל-כך עייף שאני מסוגל לישון על מסמרים." הוא לא אמר כלום. ואני מניח שבמעמקי ליבי כבר ניחשתי את האמת. רק שלא רציתי להודות בה. "בחייך, טוביאס," אמרתי שוב. "תשתנה חזרה". <ג´ייק...> "תחזור לגוף האנושי שלך, חבר. כבר עפת מספיק לליילה אחד." <היתחבאתי במערה במשך זמן-מה,> הוא אמר. <הם לא ראו אותי. אבל הייתי צריך להיתחבא במשך הרבה זמן, ג´ייק... יותר מדי זמן. יותר משעתיים...> ישבתי ובהיתי בו. באותן עיניים נוקבות כמו קרני ליזר, במקור המרושע למראה ובטפרים החדים. ובכנפיים שלו. בכנפיים הרחבות והחזקות שאפשרו לו לעוף. <אז מעכשיו אני כזה, כנראה,> אמר טוביאס.´ בעעע.. מסכן טוביאס... שמתי את הקטע הזה בעיקר בשבילכם, חסרי הספרים הראשונים, *מבט סנובי* שתוכלו להיזכר בקטע הזה.

Axvenom

New member
גם ככה

טובי השתנה לפני שהם ניפגשו בביצפר כדיי להכנס לבריכה!

Silver Fox

New member
טוביאס היה ברצינות../images/Emo11.gif

כי הוא בעצם בגוף האנושי שלו נץ, וצריך להתאים לאנימורפס חיות... בגלל האופי... בלי שום קשר...

למעלה